maanantai 26. marraskuuta 2018

Dermatude-kasvohoito on saanut tyytyväisiä asiakkaita

Emme ole vielä kovinkaan pitkään tehneet Dermatude-kasvohoitoa, mutta tulokset ovat osoittautuneet paremmiksi kuin osasimme odottaa. Vuoden loppuun asti tilatuista neljän hoidon sarjasta saa alennuksen ja sarjahoito on 600€, kun yksittäishoito maksaa 170€.

Jo yksi hoitokerta antaa näkyvän tuloksen

Dermatude-kasvohoito vaikuttaa kahdella eri tavalla ihon elpymiseen ja kiinteytymiseen. Hoitopäällä tehtävä mikrokanavointi läpäiseen ihon 2-3 päällimmäistä solukerrosta ja kiihdyttää kollageenisynteesiä, koska kollageeniä syntyy juuri näissä solukerroksissa. Hoidon aikana iholle levitetään todella runsaasti vaikuttavia hoitoaineita ja ne imeytyvät syvemmälle näiden mikrokanavien kautta kuin muulla hoitomenetelmällä. Olen nähnyt paljon hoitokuvia ennen ja jälkeen Dermatude-kasvohoitosarjan joita kollegat ovat näyttäneet. Välttämättä nuo hoitokuvat ei minua ole vakuuttaneet, mutta nyt, kun omin silmin näen vaikutuksen tiedän tämän Drmatude-hoidon olevan parasta mitä olemme koskaan tehneet. Kuulun niihin suomalaisiin joka ei usko ennen kuin itse näkee ja nyt näen parempia tuloksia, kun uskalsin odottaakaan. Tietysti joka hoidon tulos on yksilöllinen, koska jokaisen ihmisen hoitovastine, ihotyyppi ja kasvojen rakenne on erilainen. Dermatude-kasvohoitoa voi kokeilla yhden kerran ja sitten miettiä haluaako sarjahoidon. Veloitamme sarjahoidossa maksun joka hoitokerta ettei sitä tarvitse maksaa etukäteen. Hoitoa voi tehdä niinkin, että päättää vasta yksittäisen hoitokerran jälkeen tehdäänkö seuraava. Jos täyteen tulee neljä kertaa 1-3 viikon väleillä saa tuon sarjahoitoalennuksen viimeisestä hoitokerrasta eli viimeinen kerta maksaa vain 90€ ja niin koko sarja maksaa kokonaisuudessa 600€.

Dermatude-kasvohoidolla hienoja tuloksia vanhenevalle acne-iholle

Eri ihotyypeillä hoitotulokset ovat hyvin erilaisia, mutta kokemuksesta tiedän, että niillä joilla on ollut teini-iässä acne ja iho on paksumpi saavat nyt helpoiten näkyviä tuloksia iholleen. Rasvaisella iholla on jo perinnöllisesti viisi ihosolukerrosta, kun kuivalla iholla on niitä neljä. Heidän iho veltostuu ja vanhenee hitaammin kuin kuiva iho joka ohenee helposti. Täysin hoitamattomalle entisellä acneiholla arpeitumat ja ihon kovettuminen tulee selvästi näkyviin ja iho menettää nopeasti nuoruuden hehkun. Tämä on ollut helppo korjata jo Nanolift kasvohoidolla ja silläkin olen saanut 
hyviä tuloksia acnearville. Nyt tämä Dermatude-kasvohoito elvyttää solujen uudistumista ja se siloittaa myös hyvin arpikudosta. Mielenkiintoista on se, että kokemuksesta tiedän yli viisikymppisten acnearpien reagoivan hoitoon todella hyvin, vaikka voisi luulla ettei niihin pysty enää vaikuttamaan. Tavallaan tämä arpihoito tulee sivuvaikutuksena, kun ihon ikääntymisen merkkejä hoidetaan muuten. Hoidon jälkeen hoitotuotteet imeytyvät hämmästyttävän hyvin näitä mikrokanavia pitkin. Tämä oli minulle ja Marille uusi kokemus miten paljon enemmän saadaan vaikutusaineita syötettyä ihoon mikrokanavointitekniikalla. Hoidon aikana käytetään todella runsaasti vaikuttavia hoitoampulleja. Koin jopa alkuun sen vähän liialliseksi hölväämiseksi, mutta nyt, kun tiedän miten ne imeytyy niin riittävät hoitoaineet on tärkeä vaihe Dermatude-kasvohoitoa. Asiakkaan lähtiessä hoidosta iholle jää paksu kerros geelimäistä kollageeniä ja voisi kuvitella ettei se ikinä imeydy, mutta yön aikana kaikki on kadonnut ja iho voi olla jopa kuivan kiristävä. Hoidon jälkeisinä päivinä iho tarvitsee todella runsaasti hoitotuotteita ettei se tuntuisi kuivalta. Siksi tämä Youth Serum on loistava yhdistää tähän Dermatude-kasvohoitoon, koska sen vaikutus monin kertaistuu tämän imeytymisen parantumisen myötä. Youth Serumin hinta on 175€, mutta huomioikaa, että se on tuplakoko verrattuna muihin tehoseerumeihin. Siinä on 30 ml, kun normaalisti seerumipakkauksen koko on 15ml eli tuo 15ml Youth Serumia maksaisi 87.50€ joten se on aika saman hintaista kuin seerumit yleensäkin. Suosittelen Youth Serumia kaikille yli nelikymppisille, vaikka ei Dermatude-hoitoa ottaisikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti