lauantai 17. marraskuuta 2018

Tuloksia Dermatude-kasvohoidosta

Uusi hoitomenetelmä herättää aina kuluttajissa paljon kysymyksiä ja näin blogissa ei voi antaa kuin yleisluontoisia vastauksia. Tulokset ja kokemukset ovat aina hyvin yksilöllisiä ja ei ole olemassa mitään mittausjärjestelmää minkä avulla voisi antaa numeraalistatietoa esimerkiksi ryppyjen siloittumisesta.

Millaisia vaikutuksia voi odottaa?

Mitään tyhjentävää vastausta en pysty tähänkään kysymykseen antamaan, koska jokainen ihminen on niin yksilöllinen. Voin verrata tätä lääketieteeseen, jos esimerkiksi jonkun käsi murtuu, niin kukaan lääkäri ei pysty satavarmasti sanomaan milloin käsi on täysin parantunut, tai turpoaako, vai särkeekö käsi parantumisaikana. Jokaisen ihmisen elimistön hoitovaste on erilainen ja ihmisten kokemukset asioista on erilaisia. Työssäni olen huomannut, että kuluttajien jotka ovat omassa työssään tarkkojen ”insinöörimäisten” tai kirjanpidollisten asioiden kanssa tekemisissä on vaikea ymmärtää miten epämääräistä tietoa pystyy ihonhoidon tuloksista antamaan. Tarkin tieto on ennen ja jälkeen hoidon kuvissa, mutta niissäkin vaikuttaa valo, kuvausasento yms.hyvin paljon. Voin sanoa, että Dermatude-kasvohoito on tehokkain menetelmä mitä kosmetologi voi ihon kiinteyttämiseksi tehdä turvallisesti. Plastiikkakirurgiaan ei tuloksia voi verrata, mutta vaikutus on huomattavasti näkyvämpi kuin perinteisillä kasvohoidoilla.



Miten pitkään vaikutus pysyy

Tähänkään en pysty antamaan mitään selvää aikamäärää vaan vaikutus riippuu iästä, ihotyypistä, kotihoidosta, vuodenajan ilmastosta ja yleisestä hoitovasteesta. Yleensä ihosolujen uudistusaika määrittää kasvohoitojen vaikutuksen keston. Näin se tapahtuu Nanolift hoidossa ja nyt myös Dermatudessa. Ihmisen ihosolut uudistuu nelikymppisenä noin 4-6 viikon välein ja kasvohoitojen vaikutus kestää siihen saakka, kun hoitoaineet imenyt solukko vielä toimii eikä uusi solukko ole niitä poistanut. Yhden Dermatude-hoidon vaikutus näkyy parhaiten noin 3-4 viikkoa hoidon jälkeen ja sitten tulokset alkavat vähitellen hiipumaan. Neljän kerran sarjahoidon vaikutus pysyy noin 2-3 kuukautta ja sitten se hiljalleen häviää. Siksi suosittelenkin, että hoitosarjan tulosta ylläpidetään yksittäisillä hoitokerroilla noin 4-8 viikon välein. Ihan niin kuin suurin osa asiakkaistamme käy nykyisinkin kasvohoidoissa. En missään tapauksessa halua luvata liikoja ettei kenellekään tule pettymystä. Olen nyt tehnyt vasta kymmenisen Dermatude-hoitoa enkä voi vielä kertoa kokemistani tuloksista kuin näiden yksittäisten hoitokertojen jälkeen. Kaikki asiakkaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä ja minulle antaa tosi suurta työmotivaatiota, kun näen näin näkyviä hoitotuloksia. Nyt vasta innoissani olenkin, kun pääsen tekemään hoitoa jonka tulokset ovat todella hyviä. Tilaa oma aikasi nyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti