torstai 22. marraskuuta 2018

Black Fridayn tuotesuosituksia

Meillä on huomenna pe 23.11 Avoimien Ovien päivä ja palvelemme asiakkaita klo 10.00-20.00. Kaikista tuotteista saa -20% ja yli 100€ ostoksesta tulee lahjaksi upea Dermalogican Athleisure pakkaus jossa on meikkipussiin pakattuna Stress Positive Eye Lift silmänymp.naamio, SkinPerfect Primer sk 30 ja Multi-Active Toner hoitosuihke.
Verkkokaupassa alennus on voimassa sunnuntaihin asti koodilla BlackFriday18.

Hanki nyt hoitotuotteet talveksi

Nyt kannattaa tarkistaa kotihoitotuotteet sillä silmällä, että säätila on menossa vaan kylmenpään päin ja iho tarvitsee sen mukaista hoitoa. Seuraava tapahtumapäivä on vasta helmikuun lopulla ja silloin katse on jo kevättä kohti. Kiinnittäkää huomiota ihonpuhdistustuotteisiin, koska väärällä puhdistusaineella voi vesittää koko ihonhoidon. Itse pidän sääntönä sitä, että jos puhdistustuote pitää poistaa kasvovedellä niin silloin tuotteet eivät ole kovin hyviä. Kasvoveden tarve kertoo siitä, että puhdistusmaito ei ole täysin vesiliukoinen ja sellainen tuote voi tukkia ja kasvovesi kuivattaa ihoa. Kuivattavaa sisäilmaa varten ja suojaksi lämmönvaihteluilta on jo monta vuotta ollut suosikkina Dermalogican Intensive Moisture Balance (96€-20%) ja Barrier Repair (69-20%) yhdistelmä. Niitä olen varannut todella paljon, koska Intesive Moisture Balance on ns.perusvoide joka käy talvella kaikille. Barrier Repair on ihon talvitakki ja sen käyttö on suositeltavaa näin sisälämmitysaikana aamulla ja illalla. Yöllä se suojaa kuivalta huoneilmalta ja päivällä tuulelta ja lämmönvaihteluilta. Barrier Repair on erinomainen myös kaikkien iS Clinicalin voiteiden päälle. Täyteläinen ja suojaava hoitovoide iS Clinicalilta on Shield Reparative Balm (79€-20%). 

Tehohoitoa rypyille ja punoitukselle

Erilaiset täsmähoitotuotteet kannattaa hankkia nyt tarjoushinnalla. iS Clinicalin Youth-linjan tuotteet ovat loistavia kotihoitotuotteita hidastamaan kaikkia vanhenemisen oireita ja ne sopii kaikille ihotyypeille. Youth Serum (175€-20%) on nyt oma suosikkini, kun yritän ehtiä ottamaan tuon Dermatude-kasvohoitosarjan. Jos olette miettineet Dermatuden sarjahoitoa talven aikana niin siihen on tosi hyvä yhdistää kotihoidoksi Youth Serum tehoseerumi ja se kannattaa ostaa nyt tarjoushinnalla.  Huomioikaa, että tuo Youth Serum pullo on 30 ml eli tuplakoko verrattuna yleensä tehotippapulloihin. Jos asutte muulla paikkakunnalla ettekä pääse kasvohoitoihin Youth Serum ja Youth Intensive Cream (229€-20%) on tehokas joululahja oman ihon kotihoitoon. Youth Complex (175€-20%)on sopiva yli kolmekymppisille ensimmäiseksi supertehoseerumiksi. TuoYouth Complex on ohut hoitovoide yöksi ja päiväksi ja se vähentää kaikkia ihon vanhenemistekijöitä. Ei pidä myöskään unohtaa, että nuorisokin tarvitsee kosteutta iholleen. Nuorten Clean Start linjassa on Hydrating Lotion (42€-20%) joka on ihan ohut maito ja se sisältää runsaasti kosteutta ja se sopii yö-ja päivävoiteeksi. Meillä on vielä jonkin verran jäljellä viime viikon Tähtitarjousta Skin Smoothing Creamia 45€ ja sekin sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Muistutan vielä, että meiltä voit ostaa joulukortteja 1€/kpl ja ensivuoden 2019 seinäkalentereita Kattilan hyväksi. Voit myös tuoda meille kissanruokaa ja käytöstä poistettuja petikaatteita, lakanoita, peitteitä, pyyhkeitä yms. Meillä on myös säästölipas Kattilan keräystä varten ja sinne voi tipauttaa muutaman sentin. Ne ketkä haluaa ostaa kauempana näitä joulukortteja, tai kalenteria voin niitä myös lähettää kirjepostina ja laitan niistä ensin laskun sähköpostina. Eurolla ei kovinkaan hienoja joulukortteja saa joten nämä kaksiosaiset kortit kirjekuorineen on hyvin taloudellinenkin ostos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti