maanantai 5. marraskuuta 2018

Tähtitarjouksena Skin Smoothing Cream 50 ml

TÄHTITARJOUKSENA SKIN SMOOTHING CREAM 50 ml NYT 45€ (66€) ja saat kaupanpäälle iS Clinicalin Poly-Vitamin Serumin pikkukoon. Arvo 18€. Tarjous on voimassa niin kauan kuin voiteita riittää.

Skin Smoothing Creamia tarvitsee kaikki

Tämä Tähtitarjous on nyt niin hyvä, että en voi taata voiteiden riittämistä 18.11 asti jolloin Tähtitarjous loppuu. Niitä on kyllä valtavan suuri erä, mutta Skin Smoothing Cream on tosi suosittu voide. Skin Smoothing Cream on ympäri maailmaa Dermalogican suosituin voide. Meidän hoitolassa se kilpailee ykkössijasta Intensive Moisture Balancen kanssa. Skin Smoothing Cream sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Tämä voide on runsaasti kosteuttava ja se sisältää myös hiukan suojaavia aineosia ja siksi se sopii talvea vasten erinomaisesti. Skin Smoothing Cream imeytyy täydellisesti ja sopii meikin alle myös rasvoittuvalla iholla. Talven kuivimpaan aikaan myös acneihoiset ja finneistä kärsivät voi sitä käyttää vähentämään ihon pinnan kuivumista ja tukkiintumista. 

Poly-Vitamin Serum on oikea tehotuote

Olen itse ihan koukussa Poly-Vitamin Serumiin ja haluaisin kaikkien kokeilevan sitä. Nyt Skin Smoothing Creamin ostajat pääsevät siihen tutustumaan ja kokevat sen tehokkaan kiinteyttävän vaikutuksen. Poly-Vitamin Serum sopii kaikille ihotyypeille ja sitä suositellaan yli kolmekymppisille. Sen siloittava ja kiinteyttävä vaikutus on aivan ilmiömäinen ja se näkyy jo ensimmäisellä käyttökerralla. Se pitää muistaa, että Poly-Vitamin Serum kihelmöi ja nipistelee kasvoilla ensimmäisillä käyttökerroilla. Yleensä jo kolmantena päivänä tuntemuksia ei enää tule. Nyt teillä on hyvä tilaisuus pelastaa ihonne kuivuudelta ja veltostumiselta Skin Smoothing Creamin ja Poly-Vitamin Serumin avulla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti