maanantai 12. marraskuuta 2018

Dermatude-kasvohoito on veitsetön kasvojen kohotus

Dermatudelaite on nyt jo meillä ja keskiviikkona 14.11 kouluttaja Minttu Sahrman antaa meille henkilökohtaisen opetuksen laitteen käytöstä. Hoitomallina on ystävättäreni Anita 70v.ja laitamme hänestä kuvia ennen ja jälkeen hoidon.

Hoitomenetelmät kehittyvät vauhdilla

Vielä 90-luvulla en olisi uskonut, jos joku olisi sanonut minun tekevän nyt näin tehokasta kasvohoitoa. En olisi yksinkertaisesti pitänyt mahdollisena, että ilman plastiikkakirurgiaa ja leikkaussalia voitaisiin saada tämä Dermatude-kasvohoidon vaikutus. Kuitenkin kehitys menee joka asiassa eteenpäin valtavalla vauhdilla. Viime vuosina on kosmetologien käyttöön tullut useita uusia hoitomuotoja poistamaan vanhenemisen merkkejä kasvoilta. Moni niistä ei vakuuta minua ollenkaan, koska riskit negatiiviseen vaikutukseen ovat suuret. Tämän takia olen seurannut Dermatude-kasvohoitoja pitkään ennen kuin vakuutuin täysin metaterapiamenetelmän turvallisuudesta ja tehokkuudesta. Dermatude-kasvohoitoja on tehty lähes kymmenenvuotta joten sen vaikutukset on koettuja ja tunnettuja, koska minä en halua pitää omia asiakkaitani koekaniineina. Dermatude-kasvohoito on aina yksilöllinen, koska laitteen hoitopäätä voi säädellä useammalla tavalla niin, että jokaiselle löytyy sopiva työtapa.

Kenelle Dermatude-hoitoa suositellaan?


Periaatteessa Dermatude-kasvohoitoa voi tehdä kenelle tahansa, mutta en suosittelisi sitä kovin nuorelle. Yli nelikymppiset saavat hoidosta eniten hyötyä ja selvästi näkyviä tuloksia tulee reilusti yli viisikymppisenä jo syville juonteille. Pitäisin ikäsuosituksena 35-75-vuotta, mutta tämä on tietysti yksilöllistä. Hoitoa ei suositella, jos käytössä on verenohennuslääke, tai jos samalla on menossa syöpähoidot, tai muu lääketieteellinen hoito. Tapauskohtaisesti pitää harkita, jos asiakkaalla on herpestaipumus, ruusufinni tai joku muu ihottuma kasvoilla. Dermatude-kasvohoidon jälkeen ei suositella vuorokauteen hikiliikuntaa, tai uimahallikäyntiä, mutta sama suositus koskee kaikkia kasvohoitoja. Hyvin herkillä ihoilla voi hoidon jälkeen esiintyä kuumotusta, tai punoitusta, mutta se laantuu seuraavaan päivään mennessä. Minulla ja Marilla sellaista ei ollut, vaikka oma ihoni onkin ohut ja helposti reagoiva. Mari tunsi pari päivää hyvin lievää kosketusarkuutta, mutta tämäkin on yksilöllistä. Mari on 43v.ja hänellä hoidon vaikutukset eivät olleet niin dramaattisia kuin minulla, koska iho ei ole vielä veltostunut ja rypistymistä ei ole. Minun kohdalla hoidon vaikutus oli aivan hämmästyttävä, koska syvät otsaryppyni väheni silmin nähden ja leukalinja kiinteytyi ja ”heltta” pieneni huomattavasti. Haluan antaa tämän hoitomahdollisuuden kaikille asiakkaille. Rypyt ja vanheneminen ei ole maailman tärkein asia, mutta tuntuu ihan mukavalta, kun voi korjata vanhenemisen merkkejä ulkonäössään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti