tiistai 13. marraskuuta 2018

Copper Firming Mist kiinteyttää ja kosteuttaa

Aivan erinomainen ja edullinen lisäapu ihonhoitoon on iS Clinicalin Copper Firming Mist (39€) hoitosuihke. Tämän helpompaa tapaa kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa ei voi olla. Hoitosuihketta voi sumuttaa meikinkin päälle muutaman kerran päivässä.

Hoitosuihke on lisäapu kiinteyttämiseen

Hoitosuihkeet ovat tarkoitettu korvaamaan kasvoveden ihonpuhdistuksen yhteydessä ja siinä kohtaa Copper Firming Mistiäkin kannattaa käyttää. Tämä hoitosuihke sopii kaikille ihotyypeille ja tasapainottaa talineritystä, supistaa huokosia, vahvistaa kollageenisäikeitä ja kosteuttaa. Copper Firming Mistissä on siis rutkasti tehoa, mutta hinta on kohtuullinen. Copper Firming Mist sisältää kuparitripeptidi-1 iS Clinicalin patentoimaa tehoainetta joka on biotekninen kopio ihon omasta entsyymistä. Vaikutusaineella ei ole mitään tekemistä kuparin, tai metallien kanssa ja sopii siis hyvin metallista reaktioita saavallekin. Muut vaikutus aineet Copper Firming Mistissä on resveratroliuute joka rauhoittaa tulehduksia ja sopii siksi hyvin myös ärtyneelle finni-iholle ja punoittavalle couperosaiholle. Sitten hoitosuihkeessa on mielenkiintoista kasvipohjaista bioteknistäuutetta eli Cola Nitida-siemenuute ja Ilex Paraguariensis-lehtiuutetta. Varmaankin luomu-ja luontaistuotteista kiinnostuneet tunnistavat nämä ja ne ovat käsitelty siten ettei niissä ole siitepölyjä tai muita allergeeneja. Niiden vaikutus on tehokkaasti kiinteyttävä ja kosteuttava.

Käytä hoitosuihketta päivän mittaan

Kuivan sisälämmityksen aikaan tarvitaan iholle kaikki mahdollinen kosteutus. Moni tekee koko päivän työtä tietokoneella ja sen ympärillä pyörii erityisen kuivattavaa pölyä ja lämmintä ilmaa. Siksi suosittelenkin pitämään yhtä pulloa Copper Firming Mistiä työpaikalla. Tätä hoitosuihketta voi sumuttaa meikin päällekin 2-3 kertaa päivän aikana ja useamminkin, jos ripsiväri on vedenkestävä. Itse käytän tätä hoitosuihketta öisin, jos kissat herättelee ruokaa antamaan, tai heräilen vessaan. Minä koen huoneilman hyvin kuivattavana ja varsinkin öisin, kun iho haihduttaa eniten. Copper Firming Mist sopii kaikille yli parikymppisille vuoden ajasta riippumatta. Kesää ajatellen siinä on runsaasti antioxidantteja jotka korjaavat uv-säteilyn aiheuttamia soluvaurioita. Kesällä tämä hoitosuihke tuntui ihanalta, kun pidin sitä jääkaapissa ja sumutin hikiselle iholle. Se kannattaa ottaa mukaan talven etelänmatkoillekin jo pelkästään sen raikastavan vaikutuksen takia. Lentokoneen ilma on todella kuivattaa ja jo lyhytkin lento tekee ihosta korpun. Itse en selviäisi ilman hoitosuihketta, koska muutenkin rutikuivalle iholle lentomatka aiheuttaa kirvelevän tiukan naamarin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti