sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Kokemuksia Poly-Vitamin Serumista

Nyt olen ehtinyt iS Clinicalin seerumikokeiluissa Poly-Vitamin Serumiin (15 ml 75€, 30 ml 119€) joka sopiikin minun ihotyypilleni parhaiten näistä seerumeista. Poly-Vitamin Serum oli viime talvena ensimmäisiä kokeiluja iS Clinicalista jonka sain kollegalta ja jo silloin ajattelin, että onpa tehokas ja voimallinen kiinteyttäjä.

Vanhenevan ihon tehoseerumi

Poly-Vitamin Serum oli jo ensimmäisellä käyttökerralla selvästi kiinteyttävä ja se onkin todella suositeltava meille yli viisikymppisille. Tehokkaasta vaikutuksesta huolimatta Poly-Vitamin Serum on tarkoitettu myös herkälle, kuivalle ja jopa ihottumaiselle iholle ja ihan paperimaisen ohut ja kuiva iho hyötyy siitä. iS Clinical tekee paljon yhteistyötä amerikkalaisten syöpäjärjestöjen kanssa ja tämä Poly-Vitamin Serum on juuri se tuote mikä rauhoittaa sädehoitojen aiheuttamaa ihottumaa. Joka vuosi iS Clinical lahjoittaa Amerikassa puolet tammikuun aikana Poly-Vitamin Serumista tulevat tulot syöpäjärjestölle. Toivottavasti Suomessakin kehitettäisiin joku vastaava keräys, koska me ainakin osallistuisimme siihen mielellään. Itsekin huomasin parin käyttökerran jälkeen Poly-Vitamin Serumin heleyttävän vaikutuksen ja se myös tasoittaa ihon kirjavuutta eli senkin takia se on hyvä käyttää tähän vuodenaikaan.

Parhaat vaikutusaineet yhdessä pullossa

Poly-Vitamin Serumin raaka-aineluettelo on vaikuttava ja harvoin on saatu yhteen tuotteeseen näin monta tehoainetta. Minun mielestäni hienoin keksintö on yhdistää A-vitamiinista saatu retinoli kosteuttaviin ja rauhottaviin raaka-aineisiin ja näin on pystytty poistamaan retinolin hilseilyttävä vaikutus. Kosteuttavaa hyaluronihappoa siinä on runsaasti ja B-ja E-vitamiinia jotka korjaavat solutoimintaa ja vilkastuttavat aineenvaihdutaa. Näin kesän jälkeen E-vitamiini on myös antioxidantti joka korjaa uv-säteilyn vaurioita. Tämä tehokas vitamiiniyhdistelmä saa aikaan myös ihottumien ja tulehdusten rauhoittumisen. Ensimmäisenä iltana, kun laitoin Poly-Vitamin Serumin ja sen päälle runsaasti Shield Recovery Balmia (79€) ja kaulalle tietty NeckPerfect Complexia (95€) tunsin aika voimakastakin kihelmöintiä. Tästä kerromme aina asiakkaalle, koska siitä voi helposti ajatella, että tuote ärsyttää jotenkin. Näin se ei ole vaan tuo retinolin suuri pitoisuus aiheuttaa aluksi kihelmöintiä. Koko ensimmäisen illan tunsin välillä pistelyä ja kihelmöintiä. Varsinkin siinä kohtaa, kun minulle tuli kuuma istuessani kolmen kissan petinä niin ihotuntemukset voimistui. Mieleeni jo tuli ettei tämä ole kivaa, jos joka ilta tuntuu tältä. Seuraava iltana tunsin kihelmöinnin, kun levitin seerumia, mutta se laantui aika pian. Neljännen illan jälkeen en tuntenut enää mitään ja koko kihelmöinti unohtui. Aamulla kyllä muistin jotain uutta käyttäneeni, koska iho tuntui meikkiä tehdessä napakammalta ja sileämmältä. Suosittelen tätä tehotippaa kaikille yli nelikymppisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti