torstai 8. marraskuuta 2018

Dermatude-kasvohoito

En malta olla kirjoittamatta tästä Dermatude-kasvohoidosta, vaikka voimme sitä tehdä vasta marraskuun puolenvälin jälkeen. Olen niin innostunut uudesta hoidosta, joka nostaa kasvohoidon vaikutukset aivan toisiin sfääreihin.

Dermatude-kasvohoito vaikuttaa myös silmänympäryksiin

Dermatude-kasvohoito on hyvin kokonaisvaltainen, koska sen voi tehdä mille tahansa kasvojen alueelle. Koko kasvot käydään läpi, mutta eniten paneudutaan siihen mikä asiakasta pahiten häiritsee. Silmänympäryksethän on ensimmäinen kohta missä iho alkaa rypistymään, tulee silmäpussit ja tummat silmänympärykset. Näihin kaikkiin voidaan Dermatude-kasvohoidolla vaikuttaa. Silmänympärysiho on ohuinta ihoa kasvoilla ja Dermatude tuntuu siinä kaikista voimakkaammin. Minä en sitä kokenut mitenkään kivuliaaksi, mutta tuntemukset ovat yksilöllisiä. On vaikea kuvailla miltä joku hoito tuntuu, mutta yritän sen tehdä. Dermatudelaite ei pidä juurikaan mitään ääntä ja sitä ei tekijäkään kuule. Kuitenkin minä asiakkaana kuulin sen tasaisena jytinänä ihan kuin katujyrän tasainen jytkytys. Ääni kaikuu kasvoluista eri tavalla ja Mari ei taas kuullut paljon mitään. Tämä sama ilmiö tulee Bt-Sonic ultraäänilaitteenkin kanssa. Bt-Sonic ei pidä oikeastaan mitään ääntä, mutta jotkut asiakkaat joille sitä käytän kokevat sen hyvinkin voimakkaana. Koin Dermatude-kasvohoidon myös voimakkaana tärinänä, tai oikeastaan se oli hitaanpaa kuin tärinä voisi ehkä sanoa sitä jumpsutukseksi kasvoilla. Se tuntui hyvin tasaiselta ja kun siihen tottui se oli aika unettavaa ja rentouttavaa. 

Iho on hyvän näköinen heti hoidon jälkeen

Dermatude-kasvohoito ei jätä iholle mitään näkyviä jälkiä, koska ihoa ei rikota. Hoidon jälkeen voi suoraan mennä työhön, mutta meikkiä ei suositella samana päivänä. Syy tähän on se ettei meikki kunnolla pysy, koska iholla on aika paljon hoitoaineita ennen kuin ne päivän kuluessa imeytyy täysin. Minä jouduin tekemään meikin heti oman hoitoni jälkeen ja olihan se aika tahmea pohja, mutta menetteli ja kyllä meikki pysyi iltaan asti. Dermatude-kasvohoidossa on kaksi erityyppistä vaikutusta. Laitteen tekemä mikrokanavointi saa aikaan kollageenisynteesin kiihtymisen ja se siloittaa ryppyjä ja parantaa ihon napakkuutta. Mikrokanavien avulla saadaan vaikutusaineet syvemmälle kuin perinteisissä kasvohoidoissa ja ne pääsevät vaikuttamaan tehokkaasti. Kyse ei ole mistään täyteaineista vaan hoitoaineista joita käytetään ihon pinnallakin, mutta näin ne vaikuttavat huomattavasti enemmän. Kotihoitoon Dermatudella on muutama hoitotuote, mutta iS Clinicalin ja Dermalogican hoitotuotteet käyvät yhtä hyvin. Dermatude-kasvohoidon hinta on 170€ kerta ja suositellaan vähintään neljän kerran sarjahoitoa 1-2 viikon välein. Tämän hoidon lisäksi ei tarvitse
ostaa mitään erityisiä kotihoitotuotteita, jos käytössä on jo iS Clinical ja Dermalogica. Dermatude-
kasvohoito lisää myös kotihoitotuotteiden imeytyvyyttä ja ellei käytössä ole iS Clinicalia, tai Dermalogicaa niin siirtymällä niihin hoidon teho lisääntyy. Hoitovaikutusta ei kannata pienellä pilata ja käyttää kotona edullisia markettituotteita. Ainakin tärkeimmät hoitotuotteet eli tehoseerumit, hoitovoiteet ja silmänympärysvoiteet pitää olla korkeita vaikutusainepitoisuuksia käyttävä kosmetiikkasarja. Näistä tuotteista Suomen huippua on iS Clinical ja Dermalogica. Ajanvarauksia kannattaa tehdä jo nyt, koska varsinkin iltapäivät ovat jo lähes täynnä. Monillahan on jo ajanvaraus olemassa ja heidän kanssa voimme jutella hoidon aluksi haluaako asiakas kokeilla uutta hoitoa. Nanolift hoitoa jatkamme totta kai ja sehän on edelleenkin tehokkain ja monipuolisin perinteinen kasvohoito. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi13:39

    Aiheeseen liittymätön kysymys. Mitä kotihoitoa neuvoisit ensiavuksi seuraavanlaiseen ihotilanteeseen?
    +40v perusnormaali, yleensä helppo ja vaivaton iho. Kuivahti vaellus/saunareissun jälkeen. Laitoin naamaan perusvoiteen ja puhdistamisen (precleanse, special cleaning, daily microfoliant, active moist) lisäksi aloitin laittamaan lahjaksi saatua ja toivomaani Pro-Heal serum Advance+ seerumia (ihon tummentumien vuoksi tuo) ja nyt naamani puskee talia ulos ihan kaksin käsin. Ei mitään finnejä tai tukkeutumia tai kiiltoa vaan ihan talia tulee ulos. Illalla naaman pesun jälkeen jos ihan spaattelia (sellanen muovilast, jolla otetaan purkista voidetta liu-utan iholla, niin notkeaa talia (muistuttaa hyytelöä) puskee ulos.

    Meikki kyllä pysyy päivän hyvin ja iho on kirkastunut, mutta mitä pirua tuo tali on. Annanko sen olla vaan "raavinko" pois spaattelilla ja kuorinnalla.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa erikoiselta. Mitään tyhjentävää selitystä en osaa antaa, mutta arvailla voin. Tuon tyyppinen talin purskahdus kuulostaa hormonaaliselta. Joskus kuukautiskierron loppupuolella voi talin eritys kiihtyä, mutta yleensä silloin on kyse muutenkin hyvin rasvaisesta ihosta.
    Älä kuitenkaan raavi ihoa spaattelilla vaan hoida huokoset kuntoon kuorinnalla. Käytä tuota Daily Microfoliantia viikon verran joka päivä niin se sulattaa talin hellävaraisesti pois. Tuo Pro-Heal Serum kuulostaa hyvältä myös tässäkin tilanteessa, koska se tasapainottaa ihon toimintaa ja vähentää tukkeumien syntymistä ja tulehduksia.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi11:07

    Hei. Mitä tämä 170 euron Dermatude-hoito sisältää? Tehdäänkö hoito vain kasvoille vai onko tässä mukana myös kaulan alue. Kauanko tämä hoito toimenpide kestää?

    VastaaPoista
  4. Inkeri Valtonen22:45

    Dermatude-hoidossa käsitellään koko kasvot ja kaula, jos siihen lisätään vielä decoltee eli ylärinta niin hinta on 190€. Hoitoon varataan aikaa 1-1,5 t ja ainakin ensimmäisellä kertaa on hyvä varata tuo puolitoistatuntia. Hoidon voi tehdä yhdenkin kerran ja kokeilla hoidon vaikutusta. Yksikin hoitokerta kosteuttaa, siloittaa juonteita ja napakoittaa ihoa. Dermatude-kasvohoito mullistaa käsitykset kasvohoidosta ja siksi se onkin maailmalla niin suosittu. Olen itse todella innostunut hoidon vaikutuksista ja suosittelen sitä lähes kaikille yli nelikymppisille.

    Inkeri

    VastaaPoista