tiistai 12. marraskuuta 2019

Avonainen iltapuku vaatii hyvin hoidetun vartalon ihon


Alkaa olla käsillä se aika vuodesta, kun pikkujouluihin ja itsenäisyyspäivän juhliin hankitaan pukuja. Tämän hetkinen iltapukumuoti on erittäin avonaista ja käsivarret, olkapäät ja selkä jäävät aivan paljaaksi.


Harmaa hilseily käsivarsissa ei näytä hyvältä

Myös vartalon iho kuivuu samaan tahtiin, kuin kasvotkin. Vartalon ihon kuivuus on vielä kurjenpaa, kun vaatteiden alla hilseilevän kuiva iho on kutiseva mitä ei yleensä kasvoilla tapahdu. Jokaisen pesun jälkeen pitää vartalo rasvata päästä varpaisiin muuten ihoon tulee harmaa kuollutsolu kerros. Moni sanoo ettei heidän vartalon iho tunnu yhtään kuivalta, mutta vaikka ei tuntuisikaan siinä on tämä hilseilykerros olemassa. Ihmisestä irtoaa miljoonia kuivia ihosoluja vuorokaudessa ja jos ne näkyisi olisimme aikamoisen pölypilven sisällä. DERMALOGICAN uudet vartalotuotteet tulivat myyntiin juuri hyvään ajankohtaan. Nuo meidän ihanat CASTELBEL suihkuvaahdot ja vartalovoiteet jäävät Suomesta pois ja meilläkään niitä ei ole enää paljoakaan. Castelbel vartalotuotteet ovat kivan luonnollisen tuoksuisia ja todella edullisia eli tuo vartalovoidekin maksaa vain 19€. Dermalogican uudet hoitotuotteet ja iS Clinicalin BODY COMPLEX (74€) sisältävät todella tehokkaita raaka-aineita. Tämä iS Clinicalin Body Complex on aivan supervoide, koska se myös irroittaa kuollutta solukkoa samalla, kun kosteuttaa. Dermalogican THERMOFOLIANT BODY SCRUB (48€) on todella odotettu tuote. Edellisen vartalokuorinnan loppuessa moni jäi aivan pulaan ja minä yritin tosissani löytää siihen korvaan aineen, mutta sellaista ei ollut. Onneksi Dermalogica palautti nämä vartalotuotteet uudistuneina myyntiin. Harmi vaan ettei siitä kerrottu kosmetologeille ja jokainen tahollaan etsi myyntiin korvaavia tuotteita. Meillä oli se käsitys, että vartalotuotteet jätettiin kokonaan pois sarjasta ja uutuudet ilmestyi Suomeen ihan yllättäen.


Kuori ja kosteuta myös vartalon ihoa

Tätä Thermofoliant Body Scrubia voi käyttää 2-3 kertaa viikossa ja se korvaa myös suihkuvaahdon. Valitettavasti uutuuksista puuttuu vielä varsinainen suihkuvaahto ja se saadaan myyntiin ennen joulua. Tämä Body Scrub sisältää hyvin hienojakoista raetta ja se ei ole mitään mikromuovia vaan vesistöystävällistä liukenevaa raaka-ainetta. Body Scrub irroittaa hellävaraisesti kuolleen solukon ja kaikki vartalovoiteet imeytyvät ja kosteuttavat paremmin. PHYTO REPLENISH BODY OIL (56€) on vartalovoiteiden kuningatar. Se on ns.kuivaöljy joka on silkkimäisen ohutta öljyä ja se imeytyy aivan heti. Tästä öljystä saa myös voidemaisen, jos sen levittää kostein käsin tai kostealle vartalon iholle. Suomessa talviaika on niin kuivattava ettei Phyto Replenish Body Oil ole kenellekkään liikaa vaan tämä ihanan tuoksuinen kevytöljy kosteuttaa tehokkaammin kuin voide. Sarjassa on vielä voidemainenkin vartalovoide eli BODY HYDRATING CREAM (36€) joka on ihan ohut maito ja se imeytyy hujauksessa. Itse käytän aamuisin tätä Body Hydrating Creamia ja iltaisin öljymäisen Phyto Replenish Body oilia niin kuin nimikin jo sanoo tämä tuote sisältää samoja suojaavia, kosteuttavia ja ihoa vahvistavia bioteknisiä uutteita mitä on kasvoille tarkoitetussa Phyto Replenish Oilissakim (78€). Hyvin kosteutettu iho näyttää huomattavasti paremmalta kuin hilseilevän kuiva iho joten muista hoitaa myös vartalon ihoa.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi17:36

    Oletko saanut vielä kirjeitä tuolta firmalta joka vaati 3.11 jutun poistamista? Asia kiinnostaa minua, kun itsekin kirjoitan blogia. Tuntuisi tosi ilkeältä, jos joku hyökkäisi omia kirjoituksiani vastaan. Ymmärrän hyvin tuntemuksesi.
    Pirjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas tänään tuli kirje vastaukseksi minun viestiin jonka laitoin sunnuntai-iltana. Olen huomenna yhteydessä asianajajaan kuka on näistä asioista tietoinen. Haluan olla täysin varma, että olen tehnyt jonkun virheen ennen kuin poistan tekstin.
      Ihmetyttää vaan miten heillä on aikaa tähän kirjeen vaihtoon, kun minä en nyt ennättäisi tätä tekemään:)

      Inkeri

      Poista