perjantai 29. marraskuuta 2019

Hanki joululahjat jo Black Friday tarjouksesta!

Varmaan kaikki jo tietävät, että perjantai 29.11 meilläkin Black Friday tapahtuma ja kaikki tuotteet ovat -20%. Tarjous koskee kaikkia muita paitsi ei Bt-Sonic (126€) ultraäänilaitetta. Myös kaikki Youngbloodin, Joan Collins ja Xtreme meikit ovat -20%.

Tehdessäsi yli 100€ ostoksen saat kaupan päälle iS Clinicalin tuote pakkauksen jonka arvo on 55€. Voit lukea pakkauksen sisällön keskiviikon blogijutusta ja siellä on myös lista neljästä erilaisesta tarjouspaketista.

Nyt kannattaa tehdä joululahjaostokset itselle ja muille. Ihonhoitotuotteet ovat hyvä joululahja, koska ne tulee käytettyä eikä jää pölyä keräämään kotiin. Meidän tuotteet on turvallinen valinta kenelle tahansa, koska Dermalogica ja iS Clinical eivät sisällä hajusteita tai väriaineita. Helpoin valinta on Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100 ml 75€-20% hoitovoide joka käy yö-ja päivävoiteena. Tämä voide sopii kaikille yli 30-vuotiaille kosteuttamaan talven kuivattamaa ihoa ja ihan nuorillekin joilla on hyvin kuiva tai atooppinen iho. Intensive Moisture Balance on ollut meidän eniten myyty tuote jo useamman vuoden. Toinen vaihtoehto on nuorille ja yli kolmikymppiselle rasvoittuvalle iholle tuo meidän tuotepaketti missä on SKIN SMOOTHING CREAM 50 ml+SPECIAL CLEANSING GEL 50 ml + MULTI ACTIVE TONER 50 ml. Tämä on myös hyvä pakkaus itselle ottaa matkalle mukaan. Nuo puhdistusgeeli ja hoitosuihke riittävät kuukauden verran ja hoitovoide pari kuukautta.



Tässä kuvassa näkyy nuo tuotepakkaukset. Kuva on valitettavan 
pieni, mutta siitä selviää, että osa tuotteista on pakattu organzapussukkaan
ja silmänympärystuotepaketti Dermalogican meikkipussiin. 


Huomioikaa myös, että nuo Castelbelin saippuat ja vartalovoiteet ovat todella edullisia. Niitä ei myöskään tule meille enää lisää joten kannattaa poiketa ostoksille jo aamupäivällä. CASTELBEL SAIPPUA 9€ (18€)  ja CASTELBEL VARTALOVOITEET 19€ (32€) ja niissähän on lumoavan ihanat tuoksut. Myös muutama tuoksupussi 9€ on vielä jäljellä ja niitä voi käyttää, vaikka liinavaatekaapissa tai vessan raikastimena. Saippuoissa on jäljellä vielä muutama musta saippua joka on tarkoitettu miehille ja sen tuoksu on hyvin raikas. Vartalovoiteet ovat hyvin ohuita maitoja jotka imeytyvät hetkessä ja niiden tuoksu haihtuu iholta nopeasti eikä jää häiritsemään liian voimakkaana koko päiväksi. Meillä on myös DERMALOGICAN UUDET VARTALOTUOTTEET myynnissä ja niissä on hienostunut tuoksu ja uusi kuivaöljy BODY PHYTO REPLENISH OIL (56€-20%) on erinomainen myös atooppisen kuivalle iholle.
Me saimme vielä pienen erän nuorten CLEAN START hoitolinjan tuotepakkauksia NYT 17€ norm.32€. Pakkauksessa on WASH FOAM pesugeeli, HYDRATING LOTION ja CLEARING BOOSTER ja ne riittävät noin kuukauden käyttöön. Pakkaus sopii alle parikymppisille ja kaikille
ihotyypeille.
Sitten SOUND SLEEP COCOON (78€-20%) yövoide on aivan ihana lahjatuotteenakin. Se sopii kaikille ihotyypeille ja imeytyy tosi hyvin. Voiteen koostumus on geelimäisen ohutta, mutta sisältää runsaasti kosteutta ja tuo ihana tuoksu vähentää stressihormonin eritystä.
Tässä on nyt vaan muutama ehdotus, mutta voimme koota kivan pakkauksen ihan asiakkaan tarpeen mukaan. Verkkokauppan asiakkaat voivat laittaa meille sähköpostilla tai verkkokauppatilauksen lisätieto osioon mitkä tuotepaketit haluaa. Laitamme niistä erikseen laskun sähköpostiin ja postitamme ne teille. Muutamia tilauksia on jo ehtinyt tulemaankin ja kiitos siitä. Kannattaa nyt kuitenkin olla nopea, että saatte mieleiset pakkaukset. Kaikkien pakkausten kohdalla en ole ihan varma miten paljon saamme niitä lisää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti