keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Punoitus on tyypillinen suomalaisten ongelma

Suomalainen perimä antaa meille hyvin vaalean ja ohuen ihon joka reagoi lämmönvaihteluille helposti. Couperosa ja ruusufinni ovat hyvin tyypillisiä iho-ongelmia meillä ja kuivuus tai ihon väärä hoito tai hoitamattomuus lisää näitä ongelmia.

Lämmönvaihteluissa pintaverisuonet joutuu koville

Yleensä, jos meille tulee kasvohoitoon uusi asiakas joka kertoo ongelmakseen punoituksen annamme hänelle hyvät kotihoito-ohjeet. Lähes aina yksi punoituksen syy on liiallinen kuivuus ja heikko suojaaminen. Heti, kun kuivuus saadaan hoidettua pois iho vahvistuu ja punoituskin vähenee. Varsinkin, jos iho on ollut rasvoittuva niin väärät ja liian voimalliset hoitoaineet lisäävät punoitusta. Valitettavasti uusilla asiakkailla lähes aina punoitusta pitää yllä edelliset väärin valitut kotihoitotuotteet. Helposti punoittavalla ja ohuella vaalealla iholla ihon suojaaminen ulkoisilta haitoilta on tärkeimpiä hoitotoimenpiteitä. Aurinko rasittaa ihoa monella tavoin ja näin talvella kuiva sisäilma ja lämmön vaihtelut. Nanolift kasvohoito (124€) on erinomainen hoito rauhoittamaan punoittavaa ihoa. Myös Dermatude-hoitoa voi tehdä, jos punoituksen lisänä on epäpuhtauksia tai ryppyjä ja veltostumista.

Tehokkaat kotihoitotuotteet


Jo pelkästään kotihoitotuotteita vaihtamalla saa näkyviä tuloksia ihon tilanteeseen. Kuitenkin pitää malttaa odottaa, että aineet ehtii vaikuttamaan vähintään 2-3 viikkoa ennen kuin tuloksia näkyy. Puhdistusaine pitää olla hyvin mieto ja hoitava ja sellainen on Dermalogican ULTRA CALMING CLEANSER (500ml 58€) tai iS Clinicalin CREAM CLEANSER (54€). Kasvovetenä ja myös tehohoitona on Dermalogican REDNESS RELIEF ESSENCE (45€) todella hyvä. Tästä hoitonesteestä jota käytetään kasvoveden tapaan on nopeasti tullut erittäin suosittu ja se on ollut lokakuussa verkkokaupan eniten myydyin tuote. Varsinaisena seerumina suosittelen Dermalogican BARRIER DEFENCE BOOSTERia (73€) joka suojaa hyvin ulkoilman haitoilta ja vahvistaa pintaverisuonten seinämiä. Ruusufinni iholle ja vaikealle couperosalle iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM (109€) on toinen hyvä valinta seerumiksi. Näin talvella voi tehdä niin, että käyttää aamuisin Barrier Defence Boosteria ja iltaisin Pro-Heal Serumia. Voiteena olisi hyvä CALM WATER GEL (48€) tai INTENSIVE MOISTURE BALANCE (100 ml 75€). Ehdottomasti paras suoja kaikkien hoitotuotteiden päälle on BARRIER REPAIR (42€) eli TALVITAKKI IHOLLE ja tämä tuote pitäisi tässä vaiheessa syksyä kuulua jo kaikkien hoito-ohjelmaan. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi00:03

    Mun kaula ja välillä naamakin punoittaa ihan pikkujutuista ja varsinkin näin talvella. Suurin osa kaulahuiveista aiheuttaa punakirjavia läiskiä ja yleensä siitä seuraa kirkuvan punainen naamataulu. Olen nyt käyttänyt muutaman viikon dermalogican redness esence kasvovettä mistä kirjoitit ja ilmeisesti se ihan oikeesti auttaa. Käytän sitä naaman putsauksen jälkeen aamulla ja illalla (jos muistan). Nyt jo huomaa ettei hehkutus ole niin voimallista eikä se kestä niin kauaa kuin ennen. Olen kyllä ikikiitollinen, jos tähänkin vaivaan olis vihdonkin joku apu. Vilma

    VastaaPoista
  2. Allekirjoitan kyllä kaikkien tässä postauksessa mainittujen dermalocigan tuotteiden olevan hellävaraisia ja silti tehokkaita omalle atooppiselle ja punoittavalle iholle. Vain tuota IS Clinicalin putsaria en vielä ole testannut.

    VastaaPoista