torstai 28. marraskuuta 2019

Ehdotuksia tuoteostoihin Black Friday tapahtumassa

Meidän Black Friday tarjous on -20% kaikista tuotteista. Ainoastaan Bt-Sonic (126€) ultraäänilaite ei ole tarjouksessa. Tämän kampanjan tarjouksia kannattaa hyödyntää joululahjoiksikin ja ostaa itselle kotihoitotuotteet pidemmäksikin aikaa.Seuraavan kerran meillä on Pimeän Kaupan Ilta vasta helmikuun loppupuolella. Joten näillä ostoksilla pitää selvitä vähintään kolme kuukautta.

Hoitotuote suosituksia päiväkäyttöön 

Tällä hetkellä kannattaa varautua ihon suojaamiseen talven haittoja vastaan. Suosittelen aamuisin iS Clinicalin HYDRA COOL SERUMin (69€-20%) tai Dermalogican PHYTO REPLENISH OILin (78€-20%). Päivävoiteeksi sopii iS Clinicalin REPARATURE MOISTURE EMULSION (119€-20%) joka tekee hyvin napakan ja sileän pinnan iholle. Toinen vaihtoehto iS Clinicalilta on SHIELD REPARATURE BALM (88€-20%) joka on täyteläisempi ja sopii kuivalle vanhenevalle iholle. Dermalogican vaihtoehdot ovat INTENSIVE MOISTURE BALANCE (100 ml 75€-20%) joka on meidän suosituin kotihoitotuote. Sen vaihtoehdoksi voisi välillä kokeilla SKIN SMOOTHING CREAMia (100ml 69€-20%) joka on hiukan ohuempi, mutta erittäin hoitava ja kosteuttava. Se sopii oikein hyvin alle nelikymppisille yö-ja päivävoiteeksi. Oikein täyteläinen suojaava voide on SUPER RICH REPAIR (93€-20%) joka toimii hyvin yö-ja päivävoiteena kuivalle, ohuelle ja jo lievästi veltostuneelle iholle. Näiden hoitotuotteiden päälle kannattaa talvella laittaa meikinpohjustus voide joka antaa vielä lisäsuojaa ja siistii ihon kauniiksi. HYDRABLUR PRIMER (49€-20%) suojaa ihoa tuulelta, sateelta ja kuivalta sisäilmalta. Varsinkin rasvoittuva ihoiset asiakkaame ovat Hydrablur Primeriin erittäin tyytyväisiä, koska se supistaa huokoset, vähentää kiiltämistä ja tuo nuorekkaan heleyden iholle. Myös kuivalle iholle Hydrablur Primer sopii, koska se kosteuttaa ja sitoo ihon omaa kosteutta. Toinen meikinpohjustusaine on SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (49€-20%) joka on myös asiakkaiden suosikki. Siinä on hiukan väriä ja siksi moni asiakas käyttää sitä meikkivoiteen asemasta. Tämä voide sisältää ainutlaatuisen hohdepigmentin joka saa ihon näyttämään sileältä ja tasaiselta. Itsehän minä käytän nämä kaksi primeriä päällekäin ja sitten Youngbloodin MINERAL NATURAL FOUNDATION (65€-20%) jauhemaisen meikkivoiteen. Laitan ensin Hydrablur Primerin joka supistaa huokoset ja siloittaa pikkurypyt. Sen päälle levitän SkinPerfect Primer sk 30 joka tekee heleän värin ja tasoittaa ihon värivirheet  sekä antaa hyvän pohjan meikille jonka pitää pysyä freessinä ilman korjailuja koko päivän. En malta olla mainitsematta Xtremen huippuhyviä luomivärikyniä (35€-20%) jotka ovat tosi helppoja käyttää ja pysyvät taatusti koko päivän. Niillä tekee nopeasti siistin ja tyylikkään meikin. Hyviä neutraaleja värejä on Sienna, Mauve ja Bronze.
Samoin muistutan DAILY RESURFACERista (75€-20%) joka on erinomainen apu, kun marraskuun synkkänä aamuna peilistä katsoo nuutuneen ränsistynyt nainen.
Älkää unohtako meidän kivoja joululahjatuotteita. Ihanan tuoksuiset 
Castelbel saippuat vain 9€.


Castelbelin vartalovoiteissa on eri tuoksuvaihtoehtoja ja voide on
hyvin imeytyvää ohutta maitoa. Nämä ovat myös edullisia eli 19€ (32€). 


Tehohoitoa yöksi

Yöksi  suosittelen IS Clinicalin GENEXC (126€-20%) seerumia joka vahvistaa ihoa sietämään talven tuulet ja tuiskut. Se sisältää runsaasti antioxidantteja jotka vaikuttavat kimmosäikeisiin ja hidastavat ihon vanhenemista. Herkälle couperosaiholle on todella hyvä PRO-HEAL SERUM (109€-20€) tai rasvaiselle näppyläiselle iholle ACTIVE SERUM (99€-20%). Ihan omaa luokkaansa on iS Clinicalin YOUTH SERUM (189€-20%) joka sisältää runsaasti kosteutta ja on kiinteyttävin seerumi mitä meiltä löytyy. Yövoiteena tuon Youth Serumin päälle olisi täydellinen valinta YOUTH INTENSIVE CREME (229€-20%) jota voi käyttää myös päivävoiteenakin. Nämä kaksi viimeiseksi mainittua ovat omat suosikkini ja aamulla laitan voiteen alle Genexc seerumin johon olen ollut nyt syksyllä tosi tykästynyt. iS Clinicalilla kaikki voiteet sopii yöksi ja päiväksi ja tuo REPARATIVE MOISTURE EMULSION on helpoin, koska se sopii niin hyvin meikin allekin. Dermalogicalta suursuosikiksi on noussut SOUND SLEEP COCOON (78€-20%) yövoide jonka hyvä tuoksu vähentää stressihormonin eritystä. Se on hyvin ohut, mutta erittäin kosteuttava ja sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Dermalogicankin kaikki voiteet sopii päiväksi ja yöksi ja edullisimmat vaihtoehdot ovat tuo Intensive Moisture Balance (100ml 75€-20%) ja Skin Smoothing Cream (100 ml 69€-20%).

HUOMIO, että kaikki tarjoukset ovat verkkokaupassa su 1.12 klo 24.00 asti. Jos haluat tehdä ostokset hoitolassa etkä ehdi perjantaina käymään niin laita viikonlopun aikana sähköpostia mitä tuotteita haluat ja milloin ne pääset hakemaan.
HUOMAA AUKIOLOAIKA olemme perjantaina 29.11 avoinna 10.00-18.00 ja palvelemme koko päivän ostoksilla kävijöitä. Emme ole siis auki iltamyöhään niin kuin Pimeän kaupan iltana. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti