tiistai 5. marraskuuta 2019

Helppo talvinen meikki

Varmaan kaikki haluaa aamuisin päästä nopeasti liikkeelle ja tehdä meikin mahdollisimman nopeasti. Meikki, vaikka kuinka kevytkin tuo vakuuttavuutta yli viisikymppisille työelämässä oleville ja sen lisäksi meikki on erinomainen suoja ihon ulkoista rasitusta vastaan.


Ripsien kestotaivutushoito kaunistaa kasvot

Se on hämmästyttävää miten paljon kauniit kaarevat ripset vaikuttaa ulkonäköön ja avartavat katsetta.   Jokaisella alkaa viisikymppisten lähestyessä luomet valumaan silmien ja näkökentän päälle. Järkevintä on tehdä luomileikkaus, kun näkökenttä pienenee liikaa, mutta helppo pikanostatus luomille on tämä kestotaivutushoito (88€). Siinä laitetaan myös kestoväri joten ripsiväriä ei tarvita. Kestotaivutus ei rasita ripsiä ja sopii myös herkkä silmäisellekin. Ripset pysyy kauniin kaarevina 6-8 viikkoa ja kestovärin voi uusia 3-4 viikon välein. Alaripset jää ennalleen ja se on hyvä, koska yli viisikymppisten ei kannattaisi korostaa alaripsiä. Se voimistaa silmän alaspäin putoavaa linjaa, mutta pelkkä yläripsien korostaminen taas nostaa silmää. Itse lopetin maskaran käytön alaripsissä varmaankin jo nelikymppisenä. Iholle hyvä pikakaunistus on Dermalogican SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (49€) se siloittaa ihoa, neutralisoi kalpeuden ja suojaa auringolta, tuulelta ja kuivalta sisäilmalta. Meidän uudet XTREMEN LUOMIVÄRIKYNÄT (35€) ovat loistava lisäys helppoon meikkiin. Sävyjä on monta, mutta esimerkiksi värit Rose, Mauve ja Bronze sopivat kenelle tahansa. Näitäkään luomivärikyniä minun ei ollut tarkoitus ottaa myyntiin, mutta ne ovat niin erinomaisia etten voi jättää asiakkaitani niistä paitsi. Xtremelle ja YOUNGBLOODILLA on hyvät ripsivärit (42€) , jos haluaa ripsiväriä käyttää. Kestotaivutusten kanssa on ihan makuasia käyttääkö ripsiväriä vai ei.
Peittävä, mutta luonnollinen meikki rypistyneellekin iholle
saadaan YB:n Liquid Make-Up Foundationilla (79€). 


Talvella pitää valita lämpimät sävyt

Jos vielä kerran kuulen, että kylmät sinipohjaiset huulipunat korostavat hampaiden valkoisuutta niin alan kirkumaan. Se ehkä pitää paikkaansa tummilla etelä-eurooppalaisilla ja USA:n helteissä, mutta ei meillä. Vähänkin kylmäsävyinen pinkki saa ihmisen talvella näyttämään sydäntautiselta sinisine huulineen. Ulkona lumiseen aikaan talven valo on aina sinipohjaista ja kylmää ja se voimistaa huulipunien sinisyyttä moneen kertaan. Suomalaisilla on myös niin vaalea iho, että pinkki huulipuna korostaa talven kalpeutta. Kannattaa siis varoa ettei näytä sydän vikaiselta haamulta. Kuten huomaatte en pidä kylmäsävyisiä huulipunia hyvänä valintana ainakaan talvella. Lämpimät ruskean ja oranssiin vivahtavat koralli, persikka tai lämmin roosa huulilla tuo heleyttä koko kasvoille. Otin vuosi sitten myyntiin JOAN COLLINS sarjan huulipunat (32€), huulikiillot (38€) ja poskipunat 
(35€)myyntiin. Niissä on kauniita värejä kaiken ikäisille, mutta varsinkin yli viisikymppisten meikkimaailmaan ne sopivat oikein hyvin. Itse olen kesän jälkeen käyttänyt väriä Suzy Star mikä on oranssiin menevä kirkas koralli. Itse en pidä voimakkaan punaisista huulipunista itselläni vaan mieluummin haluan kirkkaan oranssiin menevän sävyn. Puhtaan, lämpimän punainen on väri Evelyn ja se sopii oikein hyvin tumma tukkaisille ja niille jotka rakastavat punaista huulipunaa. Lämmin sävy poskipunissa on Coral tai Dusty Pink ja niille jotka välttelevät vieläkin oranssi pohjaisia värejä Dusty Pink on hyvä valinta. Nyt kannattaa päivittää meikkivärit talveen sopiviksi ja unohtaa keväiset pastellit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti