maanantai 4. marraskuuta 2019

Tähtitarjouksessa ihana Sound Sleep Cocoon yövoide

Tähtitarjouksena on todella suosittu Dermalogican Sound Sleep Cocoon vain 59 € (norm. 78 €) yövoide ja  saat kaupan päälle iS Clinicalin matkakokoisen Hydra Cool Serumin joka on kosteuttava tehotippa yöksi ja päiväksi. Tarjous on voimassa 17.11 asti.



Hyvät unenlahjat vähentää stressiä

Dermalogican Sound Sleep Cocoon on suunniteltu nykyihmisen kiireiseen menoon. Tutkijat ovat jo pitkään tienneet, että kunnollinen pitkä yöuni on ihmiselle välttämätön energia lataus. Moni kuitenkin yrittää selvitä liian lyhyellä yöunella ja unen laatu voi myös olla huonoa. Jo kaukana menneisyydessä on keksitty, että jotkut kasvit jo tuoksullaan rauhoittavat ihmistä. Lavendeli on tunnetuin näistä stressiä poistavista kasviuutteista. Liinavaatekaapeissa on käytetty tuoksupusseja joissa on lavendelin kukintoja ja ihana rauhoittava tuoksu jää lakanoihin ja parantaa yöunta. Nyt Dermalogican on hyödyntänyt nämä lavendelin hyvät ominaisuudet Sound Sleep Cocoon yövoiteessa joka on meidän suosituin yövoide.

Sound Sleep Cocoon omaa aivan uusia vaikutusaine innovaatioita esimerkiksi liikeaktivoidun kuljettajakapselin. Tämä liikeaktivoitu kapseli sisältää varsinaisen vaikutusaineen, joka tässä voiteessa on lavendeli-patsuli-santelipuuöljy. Aina, kun ihminen liikahtelee nukkuessaan tuo kapseli vapauttaa vaikutusaineita ja myös rauhoittava tuoksu pääsee vaikuttamaan.

Rentouttava yövoide

Sound Sleep Cocoon yövoiteen tehokas  öljyseos vaikuttaa tuoksullaan stressihormonin eritykseen ja vähentää sitä. Myönnän, että tämän voiteen tullessa myyntiin noin puolitoistavuotta sitten pidin näitä ohjeistuksia ihan turhana höpötyksenä. Päätin etten ainakaan niitä kerro meidän asiakkaille, koska ajattelin heidän pitävän minua ihan hölmönä. Sitten kokeilimme Marin kanssa voidetta kotikäytössä niin kuin teemme aina uuden tuotteen kohdalla. Sound Sleep Cocoon on geelimäinen ja ihanan raikkaan tuntuinen ja hyvin kosteuttava. Se on yövoiteeksi täysin erilainen, koska yleensä ne ovat täyteläisiä jopa paksuja voiteita. Koostumus ei pelkästään ollut erilainen vaan myös tuo kevyt tuoksu, joka leijaili nenään silloin tällöin pitkin yötä. Olen tavallista enemmän liikkeellä yöaikaan, koska olen tottunut passaamaan kissoja yölläkin. Tuntui todella miellyttävältä ja rauhoittavalta, kun tämän tuoksu hiveli nenääni. Koin siitä suurta mielihyvää ja ehkä se auttoi unen tuloonkin, kun kissat oli palveltu. Sitä on vaikea selittää, koska kyse ei ole mistään hajusta vaan hienosti rakennetusta tuoksusta jonka satunnaisesti aistii. Jokaisen pitää kokea se itse ja tietysti jokaisen kokemus on omanlaisensa. Tilaa Sound Sleep tästä, jollet pääse käväisemään liikkeessä.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi14:15

    Hei! Kosmetologini sanoi ettei sound sleep cocoon yksinään riittäisi yövoiteeksi vaan laitetaan toisen voiteen päälle. Onkohan näin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyllä ymmärrä miksi kaksi voidetta laitettaisiin päällekäin. Tässä on jokin väärinkäsitys. Sound Sleep Cocoon on ohut lähes geelimäinen voide, mutta erittäin kosteuttava. Silloin, kun halutaan lisää vaikutuksia niin voiteen alle laitetaan tarvittava seerumi ihan kuin kaikkien muidenkin voiteiden kanssa toimitaan. Mikään välttämättömyys ei ole laittaa Sound Sleep Cocoonin alle yhtikäs mitään vaan se itsessään on jo hoitava ja kosteuttava yövoide.
      Kahden voiteen päällekäin laittamista en oikein ymmärrä. Voiteet imeytyy ihon pintakerroksiin eikä siinä tarvita kahta voidetta. Seerumit taas imeytyy syvenpiin ihokudoksiin ja lisäävät siten kotihoidon tehoa. Jos voide olisi niin ohut ettei se riitä yksinään niin miksi sitä sitten edes käyttäisi? Ja miksi Dermalogica olisi kehittänyt yövoiteen joka ei sitten toimikkaan yövoiteena?
      Hyvä, kun kysyi asiaa. Mitenkään muuten kuin väärinkäsityksenä en sitä osaa selittää.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi18:14

    Ihan järkky riittoisa voide. Purkki hieman huono, kun ei nää paljonkotuotetta on vielä jäljellä.
    Rakastan tämän voiteen tuoksua ja ihotuntumaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voide on todella riittoisa ja hyvin levittyvä. Tarkoitus on käyttää voidetta vain yhden painalluksen verran kerralla.
      Se on harmillista ettei purkista tiedä, koska se loppuu. Olen tämän asian kertonut jo Dermalogican maahantuojalle, mutta nyt kerron sen taas uudestaan. Ehkä he kehittävät sellaisen purkin missä voiteen määrä näkyy.

      Inkeri

      Poista