lauantai 16. marraskuuta 2019

Koukussa Genexciin!

Olen vasta tänä syksynä omakohtaisesti kokenut miten huippuhyvä seerumi iS Clinicalin Genexc (129€) on. Moni kollega ja muutama asiakaskin kehui sen hoitavia ja suojaavia vaikutuksia, mutta enhän minä niitä uskonut ennen kuin itse koin sen:)

Genexcissä on huippuraaka-aineet

Genexc on yksi iS Clinicalin suosituimmista tuotteista Amerikassa. Se on tullut myyntiin vain muutamia vuosia sitten ja sen tuotekoostumus on vallankumouksellinen. Kaikki iS Clinicalin raaka-aineet ovat teholtaan farmaseuttista tasoa johon muu kosmetiikka ei yllä. Siksi iS Clinicalin tuotteilla saadaan näkyviä ja pysyviä muutoksia iholla. Erityisin heidän raaka-aineista on Extremozyme Trehalose eli trehaloosi jota esiintyy luonnossakin kasveissa ja eliöissä. Tunnetuin kasvi joka sisältää trehaloosia on Jerikon ruusu. Trehaloosientsyymin avulla kasvi voi sietää aavikon olosuhteita vuosikausi ja sateiden alkaessa se puhkeaa nopeasti kukkaan. Tämän trehaloosin avulla iho myös pystyy kestämään hankalat olosuhteen esimerkiksi talvella Suomessa. Toinen tärkeä raaka-aine on C-vitamiini jota Genexc sisältää 20% ja se stimuloi kollageenisynteesiä ja korjaa uv-säteilyn ja muiden ongelmien haittoja ihossa. Mielenkiintoinen on myös kakaduluumu-uute joka on australialainen superhedelmä. Se sisältää c-vitamiinia satakertaisesti appelsiiniin verrattuna ja se lisää kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa. Näiden huippuraaka-aineiden lisäksi Genexc sisältää muitakin vaikutusaineita joiden yhteisvaikutus tekee siitä aivan erityisen tehokkaan. Genexc kiinteyttää ja siloittaa ihoa sekä korjaa uv-säteilyn aiheuttamia värivirheitä. Tämä seerumi vähentää herkän ihon punoituksia ja tekee ihosta raikkaan ja sileän näköisen. Genexciä suositellaan aamulla ja illalla puhtaalle iholle ja sen päälle vasta hoitovoide. Jos teillä on käytössä joku muu seerumi esimerkiksi tuo Phyto Replenish Oil (78€) niin sen voi käyttää aamuisin ja Genexcin iltaisin. Toivon todellakin, että kaikilla olisi mahdollisuus kokea tämän seerumin vaikutukset jotka nimenomaan auttaa talvisään tuomiin iho-ongelmiin.


Eye Complex on herkkäsilmäisen pelastus

Olen myös tämän Eye Complexin (95€) löytänyt omaan käyttööni vasta muutama kuukausi sitten. Minulle se on paras kokeilemani silmänympärysvoide. En erityisesti tarvitse apua silmänympärysrypyille, mutta ohentuminen, kuivuus, kutina, turvotus ja tummuus ovat tuttuja harmeja. Tietysti Eye Complex siloittaa myös juonteita ja ryppyjä, mutta talvella minua kiusaa eniten silmäluomien kuivuus joka välillä kutisee ja kirvelee ja tekee luomet punaisen turvonneiksi. Tätä vaivaa ei ole tänä syksynä ollenkaan, vaikka Hertan kuolema on itkettänyt jo monta viikkoa. Atooppiselle iholle Eye Complex on ensisijainen silmänympärysvoide, koska se korjaa ja parantaa rohtunutta ihoa. Yleensä ihottumainen silmäluomi on myös turvoksissa ja punaruskea. Eye Complexia käytetään aamulla ja illalla ja myös silmämeikin kanssa se toimii hyvin. Tietysti parasta olisi käyttää Eye Complexia jo nyt, kun vielä ei talven ongelmat ole pahimmillaan. Nyt ehtii vielä vahvistamaan silmänympärysihon omaa suojabarriääriä ennen pahinta pakkaskautta. Eye Complex sopii kaiken ikäisille ja myös miesten ja poikien atooppinen silmänympärys rauhoittuu tällä voiteella.



2 kommenttia:

  1. Genexc seerumi on kyllä ihan huippu! Itse olen koukussa Shealdiin ja Hydra-cooliin! Roaccuttan kuivatti oman ihon hilseileväksi, kiristeleväksi korpuksi, mutta iho ei ole ollenkaan kuiva noita käyttäessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roaccuttan valitettavasti kuivattaa ihon korpuksi, vaikka muuten onkin hyvä lääke. Juuri tuota Hydra-Cool Serumia (65€) suosittelisinkin sinulle ja kokeile Hydra Intensive Cooling Masqueta jonka voi jättää yöksi vaikuttamaan. Genexc palauttaa ihon oman vastustuskyvyn joka vähenee Roccuttanen vaikutuksesta. Hyvä systeemi on Hydra-Cool Serum iltaisin, Genexc aamuisin ja niiden päälle Shield Reparature Balm.

      Inkeri

      Poista