maanantai 18. marraskuuta 2019

Tähtitarjouksena Neck Perfect Complex kaulavoide

TÄHTITARJOUKSENA on iS Clinicalin NECK PERFECT COMPLEX NYT 74€ norm.95€ kaulavoide ja saat kaupan päälle pikkukoon iS Clinicalin Genexc seerumista. Voimassa 1.12 asti


Kaula tarvitsee tehohoitoa

Tämä iS Clinicalin Neck Perfect Complex on ihan erityinen tuote minulle, koska sen kautta löysin koko iS Clinical tuotesarjan. Minuun teki suuren vaikutuksen kaulavoiteen tehokkuus ja näkyvä ja tuntuva vaikutus. Kaula on aina ensimmäinen joka antaa merkkejä ihon vanhentumisesta. Kaula myös vanhenee ja veltostuu nopeammin kuin kasvojen iho, koska se on hyvin ohutta ihoa ja rasvakudoksen määrä on vähäinen.  Kaulan iho joutuu myös rasitukselle alttiiksi koko talven ja eri tavoin kuin kasvojen iho. Kaulan ympärillä on usein karhea kaulahuivi tai korkea kauluksinen pusero ja ne imevät iholta kaiken kosteuden. Karhea huivi vielä hankaa muutenkin ohutta ihoa ja lisää sen rasitusta. Neck Perfect Complex sisältää raaka-aineita jotka parantavat ihon kimmoisuutta ja siloittavat kaulan ihoa. Itse tunsin heti ensimmäisellä levityskerralla miten vaikutusaineet kihelmöi ja kuumotti kaulassa. Se kertoo voiteen vaikuttavuudesta ja tämä kihelmöinti ei tunnu kaikilla ja yleensä se loppuu noin viikon käytön jälkeen.

Avonainen juhlapuku vaatii hoidetun kaulan

Nyt on talven juhlakausi jo alkanut ja yleensä vaatteissa on hyvinkin avonaiset kaula-aukot. Kaulan ja decolteen ihon pitää olla ehdottomasti siisti ja sileä, jos se on näkyvissä. Kesän jäljiltä kaulalla on uv-säteilyn vaurioittamaa kuollutta solukkoa ja ihon väri on epämääräisen harmaa. Neck Perfect Complex poistaa tuota hilseilykerrosta ja kirkastaa ihon väriä. Hyvin hoidetulla decolteella myös kaulakorut pääsevät oikeuksiinsa. Ellei kaulan ihoa ole hoidettu korut vaan korostavat ihon epätasaisuutta eivät tee kaunista vaikutelmaa. Neck Perfect Complex levitetään joka ilta leuan kärjestä solisluihin saakka. Suomen kuivattavassa talvisäässä kaulavoide kannattaa käyttää myös aamuisin. Tilaa verkkokaupastamme tai nouda liikkeestä.

6 kommenttia:

  1. Anonyymi17:16

    Mun heltat ihan oikeesti pieneni tällä voiteella. On sulla huipputuotteita myynnissä. Noi uudet luomivärit on ihan ihmeellisiä. Mulla on aina luomiväri pakkautunut viiruksi luomelle, mut nää tosiaan pysyy. Tekis mieli ostaa ne kaikki värit. Onkohan se rippari yhtä hyvää? Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun olet tyytyväinen tuotteisiimme. Ne ovat todellakin huippulaatua. Tuo kaulavoide tosiaan kiinteyttää leuan alustan roikkumista ja vaikutus alkaa näkyä noin 2-3 viikon käytön jälkeen. Kaulan ihosta tulee myös paljon sileämpi ja ns.kananlihaiho siloittuu myös.
      Xtremen luomivärikynät (35€) ovat parhaat luomivärit joita olen itse käyttänyt. Niitä on helppo käyttää ja nekin jotka harvemmin käyttävät luomiväriä saavat nopeasti siistin silmämeikin. Tämän helpompaa ei luomivärin käyttö voisi enää olla. Värisävyjä on useita ja autamme mielellämme värin valinnassa. Xtremen ripsiväri (42€) on myös ihan yhtä hyvä kuin luomiväritkin ja rajauskynät. Se pysyy hyvin, mutta liukenee helposti puhdistustuotteeseen.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi21:31

    Minulle laitettiin kestoripsitaivutus viime viikolla ja olen tosi tyytyväinen. En ikinä olisi keksinyt tätä itse ellei Inkeri olisi siitä kertonut. Ostin vielä uuden luomivärikynänkin ja tuntuu, että kymmenen vuotta lähti iästä pois.
    Pelkäsin aineiden kirvelevän, mutta mitään ei tuntunut. Takuulla otan tämän uusiksi. Kesällä ostin ensimmäisen luomivärikynän ja usein luomiväritkin ärsyttää ja luomet kutisee ja punoittaa, mutta nyt ei tullut mitään reaktiota. Uskalsin siksi ostaa jo toisenkin värin, mutta ripsiväriä en ole vielä kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kerroit kokemuksesi ripsien kestotaivutuksesta (88€). Se on ollut todella suosittua ja sitä on mukava tehdä, kun asiakkaat ovat aina niin tyytyväisiä. Olet ihan oikeassa, että reilu tunnissa katoaa 10-15 vuotta iästä, kun kauniisti kaarevat ripset nostavat luomea. Nuo luomivärit ovat myös tosi pidettyjä ja moni käy ostamassa toisenkin värin, kun ovat ensin yhtä kokeilleet.

      Inkeri

      Poista
    2. Anonyymi00:59

      Jukra, minäkin alan kiinnostua tästä ripisien kestotaivutuksesta.

      Kun ehkä muistat, että minullä ovat nämä jouhet, niin nekään eivät varmaan katkeaisi taivutuksessa?

      Leena

      Poista
    3. Siitä kannattaa kiinnostua ja olen ikityytyväinen, että lähdin sitä tekemään. Minullakin oli vanha käsitys, että aineet vaan tuhoaa ripset, mutta ei se nykyään enää ole näin. Yumi Lashin tuotteet ovat kehitetty niin ettei ne haurastuta ripseä ja olen käytännössä nähnyt, että se on tosiaan näin.
      Paksuissa ja vahvoissa ripsissä kestotaivutus pysyy todella hyvin, mutta vaikutusaineet annetaan olla muutaman minuutin pidempään kuin hennoilla ripsillä.


      Inkeri

      Poista