perjantai 1. marraskuuta 2019

Velho pullossa!

Oli tosi hyvä asia, että iS Clinicalin kouluttaja Minttu Sahrman kävi pitämässä minulle ja Marille raaka-ainekertauksen. Mintusta voi ihan reippaasti sanoa, että hän on velho kouluttajana. Tämä pullossa oleva velho tarkoittaa GENEXC seerumia (129€) joka on jenkkien lempinimi sille.

Genexc suojaa talven rasituksilta

Minulla on varmaankin hiukan unohtunut kirjoittaa tästä Genexc seerumista, koska sen parhaimmat ominaisuuksia tarvitaan vasta syksyllä ja talvella. Viime talvena se oli tammi-helmikuussa hyvin suosittu, koska se sitoi kosteutta ihoon todella paljon. Nyt Minttu kertoi Genexcin vaikutusaineista ja tehosta niin paljo että näin jo sieluni silmin ne tutut asiakkaat jotka tätä tuotetta tarvitsevat. Tämä Genexc on aivan erityinen tuote iS Clinicalilla, koska sen vaikutusaineet ja niiden määrät ovat poikkeuksellisia. Genexc on seerumi mitä käytetään 2-3 tippaa puhtaalle iholle aamulla ja illalla ja sen päälle tietenkin hoitovoide. Genexc vaatii hiukan pidemmän käyttöajan ennen kuin sen
vaikutukset näkyvät ihossa, mutta hyödyt on sitäkin näkyvämmät. Noin 2-3 viikon käytön jälkeen
Genexc on sitonut kosteutta ihoon niin paljon, että kinnaavaa ja kiristävää tunnetta ei ihoon enää tule
pahinpanakaan pakkasaikana. Tämä seerumi sisältää erityisen suuren määrän antioxidanttista c-vitamiinia joka korjaa ihon vaurioita. Antioxidantit parantavat ihon kimmoisuutta ja vahvistavat ihon omia suoja-aineita eli suojabarriääriä. Juuri tämä suojaavuus, kosteuttaminen ja vahvistaminen tekee siitä erinomaisen tuotteen talvikäyttöön.

Genexc seerumi (129€) on 15 ml pipettipullossa niin kuin muutkin iS Clinicalin seerumit.

Genexc lisää Dermatude-kasvohoidon vaikutuksia

Kesällä suosittelin aina Dermatuden sarjahoidon tueksi kotikäyttöön SUPER SERUMia (109€) ja se lisääkin ihon napakkuutta hyvin ja siloittaa ryppyjä. Suojaavia ominaisuuksia siinä ei juuri ole joten talvella suosittelen mieluummin tätä Genexciä. Aivan loistava pari sille on YOUTH SERUM (185€) eli aamulla Genexciä, illalla superkosteuttavaa Youth Serumia ja voiteeksi YOUTH INTENSIVE CREME (50 ml 226€ ja 100 ml 399€). Tämä yhdistelmä on parasta mitä iholle voi kotikäytössä tehdä. Kaikki iS Clinicalin tuotteet sisältävät vain farmaseuttisen tason vaikutusaineita ja sellaista hoitotuotesarjaa ei maailmassa ole muita. Genexc sisältää runsaasti antioxidanttista c-vitamiinia joka yksi parhaista ihon vanhenemista hidastavista raaka-aineista. Laboratorio mittauksissa on todettu, että muiden kosmetiikkasarjojen korkeimmat c-vitamiinitasot on 206 ja iS Clinicalin PRO-HEAL SERUMIN taso on 981, mutta Genexcin taso on huikea 3124. Se on yli kymmenkertainen verrattuna muihin kosmetiikkasarjoihin. Ellette ole vielä viime talvena käyttäneet Genexciä niin se kannattaa ottaa käyttöön nyt. Se toimii myös hyvin Dermalogican PHYTO REPLENISH OILin NYT 59€ (73€) joka on nyt Tähtitarjouksessa eli Genexc iltaisin Phyto Replenish Oil aamuisin ja edullisemmaksi voiteeksi voi laittaa INTENSIVE MOISTURE BALANCEN (100 ml 75€).

4 kommenttia:

  1. Anonyymi18:03

    Asuessani Belgiassa tämä genex oli minun ja ystävieni luottoseerumi. Se auttoi stressaantunutta ihoa palautumaan kuosiinsa nopeasti. Olen luullut ettei sitä edes Suomessa myydä. Vaikuttaa siltä ettei IsClinicalia oikein tunneta Suomessa ja Belgiassa tuntui, että kaikki kauneushoitolat käytti niitä. Onko sinulla ja yleensä Suomessa myynnissä kaikki aineet mitä ISClinicaliin kuuluu? Esimerkiksi lipbalmia ei Suomesta löydy ja sekin piti käydä Brysselistä ostamassa. Tiuku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomeen tulee aivan kaikki tuotteet mitä iS Clinicaliin kuuluukin. Meillä on myynnissä kaikki iS Clinicalin tuotteet eikä tämän tason ammattikosmetiikkaa saa edes myyntiin ellei sitoudu ostamaan koko tuote määrän.
      Kyllä tämä Lip Balm 75€ Suomesta löytyy ja meillä se on ollut myynnissä heinäkuusta lähtien. Otamme kaikki uutuudet heti, kun ne Suomessa esitellään. Tätä Lip Balmia löytyy tuo yksittäispakattu huulihoide, mutta myös Lip Duo 99€. Lip Duossa on huulien ja suunympäryksen kuorintavoide ja tuo Lip Balm hoitovoide. Tuoteyhdistelmä on erittäin tehokas vähentämään suunympärysryppyjen syvyyttä ja määrää. Itse olen aivan hullaantunut tähän Lip Balmiin.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi14:39

    Kyllä suomalaiset kosmetologit osaavat työnsä hyvin ja Suomessa on ihan samoja aineita kuin Euroopassakin ja Brysselissä. Asuessani itse Brysselissä en tiennyt isclinicalista mitään. Vasta nyt luottokosmetologini Inkerin kautta olen saanut käyttööni nämä hyvät voiteet. Kävin koko ulkomailla asumiseni ajan aina kasvohoidossa Inkerillä loma-aikoina. En luottanut muiden kosmetologien ammattitaitoon joiden koulutuksesta ei kenelläkään ole varmaa tietoa.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi22:26

    Kummia vanhoja luuloja, että Suomessa ei olis kaikkea sitä mitä ulkomailla saa. Suomi on osa Eurooppaa ja kosmetiikka merkkejä on ihka sikapaljon.

    VastaaPoista