torstai 14. marraskuuta 2019

Rauhaa ja rentoutumista ihonhoidolla

Monelle tämä pimeä marraskuu on masentava ja tekee ihmisen alakuloiseksi. Toisille tulee uniongelmia masennuksen myötä mikä lisää voimatonta oloa. Yleensä iho reagoi mielialan muutoksiin ja alakulon lisäksi saattaa iho kukkia tai kutista.

Sound Sleep Cocoon hillitsee stressihormonin eritystä

Tämän hetken Tähtitarjous on Dermalogican SOUND SLEEP COCOON yövoide NYT 59€ (78€) ja se on voimassa sunnuntaihin 17.11 asti. Tämä Dermalogican voide on monen asiakkaan lempivoide sen useiden hyvien ominaisuuksien vuoksi. Eniten ihastusta on herättänyt voiteen ihana tuoksu joka todella tuo mielihyvää. Silloin, kun voide tuli markkinoille niin en itse uskonut yhtään sen mielialavaikutuksiin. Kuitenkin on pakko sanoa, että tuoksu tuottaa hyvää mieltä. Tuo tuoksu tulee lavendeli-patsuli-santelipuuöljystä ja se vähentää stressihormonin eritystä. Voiteeseen on kehitetty uutta teknologiaa ja vaikutusaineet ovat liikeaktivoituja. Se tarkoittaa sitä, että kasvolihasten liikkuessa voiteesta vapautuu tuota ihanaa hyvän tuoksuista öljyä. Tämä vaikutus on ollut itselleni aika hämmästyttävä kokemus, koska yöllä kääntyillessä tuo hyvä tuoksu leijaili kevyesti nenääni. Tämä Sound Sleep Cocoon sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ja sitä voi hyvin käyttää iS Clinicalin seerumien päälle. Voide on hyvin ohut, lähes geelimäinen ja se imeytyy hetkessä. Tämä voide on myös hyvä joululahjaidea äidille, tyttärelle tai ystävälle. Voiteeseen ihastuu kaikki ja sen vaikutukset ovat monipuoliset.
Sound Sleep Cocoon on Tähtitarjouksesssa NYT 59€ (78€) 17.11 asti.


Kasvohieronta rentouttaa

Parempaa rentoutumispaikkaa ei olekaan kuin maata kasvohoidossa ja nauttia hyvin tehdystä kasvohieronnasta. Itse nautin kovasti, kun Mari tekee minulle kasvohoidon ja siksi yritän kaikin tavoin antaa omille asiakkaille tämän kokemuksen. Kaikki kosmetologit eivät tee kovin hyvää kasvohierontaa ja se on minusta suuri harmi. Lyhyen kurssin käynyt kosmetologi ei ole saanut kunnon koulutusta hierontaan ja se jätetään pois, kun sen vaikutusta ja merkitystä ei tiedetä. Kasvohieronta vilkastuttaa monella tavalla ihon toimintoja ja se on erinomainen stressin poisto konsti. Kehitimme noin vuosi sitten ihan vartavasten STRESSIKASVOHOIDON 63€ jossa päämäärä on rentoutumisessa, mutta tietysti se myös kosteuttaa ja elvyttää ihon toimintoja. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja kulmien muotoilulla, sen jälkeen tehdään kevyt kuorinta ja kasvohieronta joka kestää noin 25 min. Lopuksi laitetaan naamio ja kosteusvoide. Tätä hoitoa kannattaa kokeilla silloin, kun kokee tarvitsevansa rentoutumista. Kasvohoidossa kaikki käytetyt hoitoaineet valitaan ihotyypin mukaan ja siksi hoidosta on hyötyä moniin iho-ongelmiin. Varaa itsellesi aika rentoutumista varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti