perjantai 8. marraskuuta 2019

Lahjakorttia ostamassa

Lahjakortteja ostetaan syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi tai äitienpäivänä entistä enemmän. Kukaan aikuinen ihminen ei tarvitse mitään tavaraa ja lahjan ostaminen on erittäin vaikeaa. Joskus myös lahjansaaja on selvästi ilmoittanut haluavansa kasvohoidon.

Lahjakortilla kasvohoitoon

Yleensä lahjakorttiasiakkaat kiittelevät vielä meitäkin, kun ovat niin tyytyväisiä saamaansa lahjaan. Meillä on myös useita vakioasiakkaita jotka saavat lahjakortin meille vuodesta toiseen. Olemme yrittäneet tehdä lahjakortin ostamisen mahdollisimman joustavaksi. Sen voi ostaa verkkokaupasta ja sieltä voi tulostaa ihan kivan näköisen A4 kokoisen lahjakortin. Tätä vaihtoehtoa käyttää monet miehet. Lahjakortin voi käydä ostamassa meiltä ja silloin se tulee minun itse koristelemaan kuoreen. Lahjakortin voi ostaa suoraan määrätylle kasvohoidolle esimerkiksi Nanoliftiin (124€), mutta tätä voi lahjansaaja kyllä muuttaakin. Lähdemme siitä, että lahjansaajalla on meillä sisällä 124€ rahaa ja sen käyttöön suhtaudumme varsin joustavasti. Kortin voi ostaa myös määrätylle rahasummalle. Esimerkiksi sadalle eurolle ja asiakas voi itse päättää mitä rahalla haluaa. Oikeastaan kummassakin tapauksessa toimimme samanlailla eli lahjansaaja voi päättää rahasumman käytön. Ostaja itse valitsee saako lahjansaaja heti tietää mikä on lahjan hinta. Lahjakortit ovat voimassa puolivuotta, mutta siinäkin olemme hyvin joustavia. Eihän tuo raha meiltä minnekään katoa ja lahjakortille voi pyytää lisäaikaa. Huomioikaa, että tämä joustavuus koskee vain meidän hoitolaa ja moni muu hoitola on todella tarkka miten lahjakorttia käytetään. Meille taas on tärkeintä, että lahjansaaja ja lahjanantaja ovat varmasti tyytyväisiä. 



Kaikki eivät halua tulla kasvohoitoon

Asiakkaat jotka nauttivat suunnattomasti kasvohoidosta haluavat suoda tämän ihanuuden myös läheisilleen. Yleensä he ovatkin todella ilahtuneita, mutta huomioikaa, että pieni prosentti ihmisistä ei arvosta kosmetologin työtä. Näitä on vain muutamia vuoden aikana, mutta ne tuovat niin paljon mielipahaa, että sen muistaa pitkään. Lahjakortin saaja voi kokea, että hänen ulkonäöstään huomautetaan tällä tavalla ja loukkaantuminen siitä kohdistuu meihin. Me annamme heti lahjakortin hinnan pois, jos asia selviää sillä. Missään tapauksessa emme halua hoitaa ketään väkisin. Lahjakortin saaja myös voi osoittaa koko hoidon ajan ettei hän halua olla kasvohoidossa ja hän ei arvosta työtämme yhtään.Yritämme palvella vastentahtoisen asiakkaan todella hyvin ja usein hoito päättyykin ihan sopuisasti. Valitettavasti me joudumme sijaiskärsijäksi ellei henkilö ole tyytyväinen saamaansa lahjaan, vaikka meillä ei ole lahjakortin myymisessä osaa eikä arpaa. Tosin on meitä syytetty väkisin myyjiksikin ja miehille lirkuttajiksi, kun tällainen lahjakortti on saatu myytyä. Huomioikaa myös, että ihmisellä voi olla ihan oikea este kasvohoitoon tulemiselle. Yleensä nämä ovat vanhuksia joille lapsenlapset haluaa suoda rentoutushetken. Aika moni yhdeksänkymppinen kokee selällään olon vaikeaksi ja pitkällään oli pyörryttää. Meidän on mahdotonta tehdä hoitoa istuvassa asennossa ja tilanne on lahjansaajalle ja meille hyvin hankala. Monelle ikäihmiselle on uuteen paikkaan tuleminen jo työn ja tuskan takana eikä hän siitä yhtään nauti. Vanhus ei pysty ottamaan puseroa pois eikä kenkiäkään ilman apua ja jo tämä riisuminen ja pukeminen on vaikeaa hänelle sekä meille. Myös hartioiden hieronta ja jopa kasvohieronta on liikaa verenkiertoa elvyttävä ja asiakas saa pahan huimauskohtauksen. Tietysti olemme tästä tietoisia ja tottuneita auttamaan vanhuksia, mutta ymmärrän hyvin, kun asiakas sanoo miksi minut piti tännekin raahata. Sanoisinkin, että ellei vanhus ole tottunut käymään kasvohoidossa se voi olla ylivoimaista yli 85-vuotiaille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti