keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Black Friday on meillä!

Perjantaina 29.11 on Black Friday ja mekin osallistumme tähän kauppapäivään. Palvelemme ostoksilla kävijöitä kello 10.00-18.00.

KAIKISTA NORMAALI HINTAISISTA TUOTTEISTA SAAT -20% ja yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi iS Clinicalin tuotepaketin, arvo 55€. Ainoastaan bt-sonic ultraäänilaite ei kuulu tarjouksen piiriin. Lisäksi meillä on hyvin edullisia tuotepaketteja joita voi ostaa, vaikka joululahjoiksi.

 1. SILMÄNYMPÄRYKSEN HOITOSETTI: Dermalogican INTENSIVE EYE REPAIR silmänympärysvoide ja STRESS POSITIVE EYE LIFT silmänympärysnaamio yht.55€ (norm. 110€)

2. KOSTEUTTA JA SUOJAA KAIKILLE IHOILLE: Dermalogican INTENSIVE EYE REPAIR silmänympärysvoide PRECLEANSE alkupuhdistusaine yht. 69€ (norm.99€)

3. PERUSTUOTTEET KOTIHOITOON: SKIN SMOOTHING CREAM 50ml hoitovoide yöksi ja päiväksi ja matkakoot SPECIAL CLEANSING GEL 50ml puhdistusgeeli ja MULTI ACTIVE TONER 50ml 49€ (norm. 68€)

4. MUOTIMEIKIT: Xtremen LUOMIVÄRIKYNÄ, SILMÄNRAJAUSKYNÄ ja iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX 60ml yht. 59€ (norm.99€). Värisävyt meikkikyniin voit valita itse.

Yli 100€ saat lahjaksi iS Clinicalin tuotepaketin jonka arvo on 55€. Pakkauksessa on pikkukoot Genexc vahvistava seerumi, Hydra Cool Serum kosteuttava seerumi, C Eye Serum Advance silmänymp.seerumi, Sheald Reparative Balm hoitovoide ja näytepussi Cleansing Complex puhdistusgeeliä. Tuotteet riittää noin kymmenen päivän käyttöön ja sopivat kaikille ihotyypeille.

Kaikki tarjoukset ovat myös VERKKOKAUPASSA sunnuntaihin 2.12 klo 24.00 asti. Ellet pääse perjantaina hoitolaan ostoksille voit hyödyntää tarjoukset laittamalla meille sähköpostia tai tekstiviestiä mitä tuotteita tarvitset ja milloin ehtisit ne hakea.
Verkkokaupan kautta voi myös tilata nuo neljä tuotepakettia. Laittakaa viestikentään minkä paketin haluatte ja laitamme siitä teille sähköpostiin laskun. Tuotepaketteja on vain määrätty erä joten olkaa nopeita, jos haluatte niitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti