lauantai 30. marraskuuta 2019

Black Friday tarjoukset jatkuu lauantaina ja sunnuntaina!

Perjantai eli eilen oli perinteinen jenkkien kauppapäivä ja niin se tuntui olevan täysillä Hämeenlinnassakin. Tosin meillä päivä sujui kivan tasaisesti, kun asiakkaat poikkesivat jo aamusta alkaen.

Voiteet ja seerumit tekee kauppaansa

Aivan selvästi tähän aikaan vuodesta asiakkaat tarvitsevat kosteutta ja tehohoitoa. Kuitenkin selvästi eniten ostettu tuote perjantaina oli Dermalogican SKINPERFECT PRIMER  sk 30 (49€-20%) ja myös XTREMEN meikit tekivät hyvin kauppaansa. Hoitovoiteita meni nyt huomattavasti laajemmalla skaalalla kuin yleensä. Melkein aina on Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE (75€-20%) hoitovoide on ollut kaikkien suosikki, mutta nyt asiakkaat olivat ilahduttavasti löytäneet muutakin mieluisaa. Dermalogican SOUND SLEEP COCOON (78€-20%) yövoide on monen vakio yövoide ja samoin iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CREME (229€-20%) ja REPARATURE MOISTURE EMULSION (109€-20%) ovat osoittaneet tehonsa. iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€-20%) on ihan selvästi meidän suosituin puhdistusgeeli enkä sitä ihmettele. Se on mielestäni parhaita puhdistustuotteita mitä olen ikinä käyttänyt. Myös iS Clinicalin seerumit ovat todistaneet tehonsa ja nyt tuo GENEXC (126€-20%) oli hyvin suosittu ja tietysti PRO-HEAL SERUM (109-20%) joka on kuin tehty suomalaisten couperoottiselle ja ohuelle iholle. 
Alennus on verkkokaupassa vielä sunnuntai-iltaan klo 24.00 asti voimassa. Jos haluat hakea tuotteet hoitolasta laita meille sähköpostia ja kerro mitä haluat ja koska tulet ne hakemaan. 

Black Friday Inkerin tapaan

Nyt pitää hiukan urputtaa tästä ostohysteriasta mikä pistää ihmiset jonottamaan yötä myöten kodinkoneliikkeisiin ja muihin. Olen huolissani siitä, että ihmiset varsinkin nuoriso lähtee tekemään ostoksia yli oman maksukykynsä. Näistä alennuksistakaan en ole ihan varma onko ne ihan todellisia. Jotkut firmat nostavat alkuperäistä hintaa sen verran, että alennus näyttää hyvältä. Mietin tätä pitkään, kun suunnittelin meidän Black Friday tapahtumaa. Dermalogican oma päätös oli ettei mitään alennuksia anneta, mutta yli 130€ ostosta saa ilmaiseksi yhden tuotteen heidän päättämästä kolmen tuotteen valikoimasta jotka olivat Precleanse, Daily Microfoliant ja Special Cleansing Gel. Asiaa harkittuani päätin etten tuohon puljaamiseen rupea. Miksi asiakas haluaisi jonkun näistä kolmesta tuotteesta, jos hänellä on niitä jo kotona tai ne ei sovi hänen hoito-ohjelmaansa. Taas tulisi yksi turha, mutta rahan arvoinen tuote pölyttymään kylppärin kaappiin. Päätin tehdä samalla tavalla, kun olen aina tehnyt eli meillä on selkeä alennus joka on kaikille sama. Tuo -20% on jo ihan tuntuva säästö ja se ilahduttaa kaikkia. Samoin jokainen saa yli 100€ ostoksesta lahjapussukan jossa on ihan tarpeellisia tuotteita kokeiltavaksi ja emme ole ihan euron tarkkoja tuleeko tuo summa täyteen. Näin asiakkaalla säilyy vapaus ostaa sitä mitä haluaa ja oikeasti tarvitsee. Enkä viitsi kikkailla jonkun alennusprosentin kanssa, että jos tulet aamu kahdeksalta niin saat enemmän alennusta kuin se joka tulee puolelta päivin. Tätä juttua en ymmärrä ollenkaan ja sen idea minun pitää kysyä näiltä yrittäjiltä jotka sitä mainostivat. Miksi he halusivat jo ennen normaalia aukioloaikaa kaupan täysi väkeä. En minä haluaisi juoksuttaa meidän asiakkaita pimeässä marraskuussa aamutuimaan meidän hoitolassa, kun saman voi tehdä normaalina aukioloaikana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti