torstai 7. marraskuuta 2019

Ihanat uudet vartalotuotteet!

Dermalogican vartalon hoito tuotteet tulivat myyntiin pari viikkoa sitten. Ne ovat niin syötävän ihania, että olen jo pariin kertaan tilannut niitä lisääkin. Tämä on juuri oikea vuoden aika aloittaa vartalon ihon tehohoito.

Taivaalliset tuoksut

Dermalogicassahan ei ole mitään tuoksuaineita tai väriaineita ja näiden vartalotuotteidenkin tuoksut tulee raaka-aineista. Kuivaöljy PHYTO REPLENISH BODY OIL (56€) on raikkaan hienostunut tuoksu ja aina pullon ohi mennessä minun on pakko pysähtyä sitä nuuhkaisemaan. Tämä kuivaöljy on monipuolisesti ravitseva hoitoaine ihan atooppisenkin kuivalle iholle. Myös ohentuva vanheneva iho pehmenee ja siliää Body Replenish Oilin vaikutuksesta. Tämä kuivaöljy on hyvin hienojakoista ja se imeytyy hetkessä eikä iho jää yhtään tahmeaksi. Öljyn tuoksu haihtuu heti levitettäessä joten ei ole pelkoa, että muut kärsisivät tuoksuista. Body Replenish Oil on Tähtitarjouksena olevan PHYTO REPLENISH OILin NYT 59€ (75€) pikkusisko. Niiden vaikutustapa on samanlainen eli kumpikin vaikuttaa ihon suojabarriääriä vahvistavaksi. Kasvoille tätä Body Oilia ei pidä käyttää, koska siinä on sen verran voimakkaita raaka-aineita ettei ohut kasvojen iho pidä niistä.
Dermalogican vartalotuotteiden pakkaukset ovat kuin taideteoksia.


Vartalokuorintaa odotettiin kauan

Moni asiakas oli aivan pulassa, kun Dermalogican edellinen vartalokuorinta lopetettiin. Kosmetologien facebook sivuilla perään kuulutettiin moneen kertaan olisiko jollekin jäänyt varastoon sitä. Kukaan ei kuitenkaan luopunut omistaan. Itse kokeilin lukuisia vartalokuorintoja, mutta yksikään ei vakuuttanut minua. THERMOFOLIANT BODY SCRUB (47€) on tehokas, mutta hellävarainen kuorinta. Juuri nyt, kun kuivattavaa pakkasaikaa ei vielä ole ehtii vielä tehdä ennalta ehkäisevää hoitoa vartalolle. Erityisen hyvin kannattaa kuoria sääret ja käsivarret. Jos jollakin on tiedossa iltapukujuhla itsenäisyyspäivänä tai pikkujouluaikaan kannattaa aloittaa olkapäiden ja käsivarsien hoito nyt. Dermalogican ohuempi vartalovoide on HYDRATING BODY CREME (36€) joka on hyvin ohut maito. Siinäkin on raikas, hiukan sitruunainen tuoksu joka haihtuu heti. CONDITIONING BODY WASH (34€) tulee jostain syystä myyntiin vasta juuri ennen joulua ja siinä on sama raikas tuoksu kuin vartalovoiteessakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti