sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Meikinpohjustusaineet ovat helppoja kaunistajia yli nelikymppisillekin!

Kosmetiikka muuttuu niin vauhdikkaasti, että myyntiin tulee asioita mitä ei minun nuoruudessa ollut olemassa. Pyrin aina ottamaan uutuuksista parhaat meille myyntiin, koska ei yli nelikymppiset viitsi niistä naisten lehdistä lukea.

Meikinpohjustusaineet sopivat kaiken ikäisille

Meillä on myynnissä kaksi meikinpohjustusainetta eli Dermalogican SKINPERFECT PRIMER 30 (49€) ja HYDRABLUR PRIMER (51€). Tämä meikinpohjustusaine voi olla hiukan harhaan johtava nimitys josta helposti ymmärtää, että sen päälle on pakko laittaa vielä meikkivoide. Näinhän se ei ole vaan suurin osa meidän asiakkaista käyttää SkinPerfect Primeriä sk 30 meikkivoiteen korvikkeena. Ne asiakkaat jotka eivät meikkaa muuten käyttävät ihoa siistimään tätä Hydrablur Primeriä joka tekee sileän tasaisen pinnan ja suojaa tuulelta ja kuivalta sisäilmalta. Toivoisin, että kaikki löytäisivät nämä meikinpohjustusaineet, koska ikääntyessä niillä saa ihon hyvän näköiseksi. Tottakai ne ovat tarkoitettu kaiken ikäisille ja nuorella iholla niillä on toisenlainen merkitys.Nuorella iholla Hydrablur Primer sopii rasvaiselle iholle ja helposti kiiltävälle iholle. Yleensä rasvoittuvalla iholla on ongelmia meikin pysyvyyden kanssa, mutta Hydrablur Primer hoitaa sen ongelman. Hydrablur Primer supistaa huokosia, tekee ihosta mattapintaisen ja parantaa meikin pysyvyyttä. SkinPerfect Primer sk30 taas korostaa nuoren ihon kuulakkuutta ja estää kuivalla iholla hilseilyn näkymistä. Se parantaa myös huomattavasti meikin kestävyyttä.
Meikinpohjustusvoiteet sopivat minkä tahansa meikkivoiteen alle,
mutta Youngbloodin mineraalimeikit ovat parhaita. 


Meikinpohjustusaineet myös hoitaa ihoa

SkinPerfect Primer siloittaa juonteita  ja tasoittaa ihon väriä. Siinä oleva helmipigmentti saa aikaan vaikutelman tasaisesta ja hehkeästä ihosta. SkinPerfect Primer sk 30 on erinomainen suoja iholle tuon  kolmenkympin suojakertoimen vuoksi. Talvella se suojaa kuivan sisäilman, tuulen, pakkasen ja sateen ihoa rasittavalta vaikutukselta. Hydrablur Primer näyttää värittömältä voiteelta, mutta iholle levitettäessä sen mikropigmentit hajoaa ja tasoittavat ihon väriä. Itsessään Hydrablur Primer on kosteuttava ja sopii hyvin myös rutikuivalle iholle. Toisaalta se supistaa huokosia joka on ongelma sekä rasvaiselle iholle, että liian kuivalle iholle. Hydrablur Primer myös siloittaa pikkuryppyjä ja kiinnittää meikin niin ettei se valu juonteisiin päivän aikana. Muistutan, että nämä vaikutukset ovat meillä myynnissä olevissa Dermalogican voiteissa. Näitä meikinpohjustusaineita löytyy lähes joka sarjalta ja useammat niistä on tarkoitettu nuorelle muutenkin sileälle iholle. Nämä meidän meikinpohjustusaineet ovat sitä tärkeämpiä mitä enemmän ikää on. Niin kuin olen kertonutkin, että itse käytän näitä kahta päällekäin. Päivävoiteen jälkeen levitän ensin Hydrablur Primerin ja sen päälle SkinPerfect Primerin ja lopuksi Youngbloodin Natural Mineral Foundation (65€) jauhemeikin sävyn Warm Beige joka tuo kalman kalpealle iholleni lievästi väriä. Olen iholtani todella vaalea ja nykyisin melkeimpä albiino, koska pigmenttini ei ole saanut aurinkoa kymmeniin vuosiin. Eikä siis myöskään enää ruskettuisi tai ei ainakaan tasaisesti. Tätä valkoisuutta en korosta päivämeikissä vaan käytän tuon hiukan lämmintä sävyä antavan Warm Beigen värin. Juhlameikissä voin sitten käyttää väriä  Ivory mikä on YB:n vaalein väri. 

2 kommenttia:

 1. Hydrablur primer on mun meikkini pelastaja. Ikuinen rasvanahka aikaisemmin kiilsi jo parin tunnin päästä fluidin laitosta. Nyt on suuri helpotus, kun iho pysyy kiiltämättömänä kokonpäivän eikä huokoset hörötä aukinaisina. Onneksi tämäkin tuote on kehitetty. Kiitos jenkit ja dermalogica.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hydrablur Primer on ollut erinomainen kiiltävän rasvaiselle iholle. Samoin se siloittaa rutikuivan ihon ja hilseilyn. Hydrablur Primer on kaikille sopiva ihon siistijä.

   Inkeri

   Poista