maanantai 11. marraskuuta 2019

Luonnollinen meikki

Nyt olemme tehneet jo useamman kuukauden ripsien kestotaivutushoitoa ja meillä sekä asiakkailla alkaa olla siitä kokemusta. Erityisen hyväksi se on osoittautunut yli viisikymppisille joiden yläluomi alkaa jo valahtamaan alaspäin.

Kestotaivutus on hyvä perusta luonnolliseen meikkiin

Hyvin moni toivoo pääsevänsä aamutoimista mahdollisimman lyhyessä ajassa. Helposti tulee ulkonäköä laiminlyötyä juuri, kun se tarvitsisi eniten kohennusta. Moni luopuu silmämeikistä myös siksi ettei kunnolla enää näe sitä tehdä. Nyt tästä ripsien kestotaivutushoidosta on kehittynyt monelle luonnollinen ja helppo tapa kaunistautumiseen. Varmaankin tähän pyrittiin ripsien pidennyksillä, mutta se meni ihan överiksi eikä lyhyetkään ripset näyttäneet luonnollisilta. Kummallista miten ihmiset sokeutuvat siihen miltä nuo ylipitkät ripset näyttää. Moni ihan oikeasti uskoi ettei kukaan huomaa niiden epäaitoutta. Tämä ripsien kestotaivutushoito on aivan eri asia ja se todellakin on luonnollinen, koska ripsiin ei tule mitään ylimääräistä. Nyt moni asiakas on kehittänyt näistä kestotaivutuksista itselleen helpon arkipäivän meikin. Kestotaivutus pysyy hyvänä noin 7-8 viikkoa, mutta kestoväri kuluu pois aikaisemmin. Moni on alkanut käymään kestovärjäyksessä kuukauden välein tai heillä on kasvohoito noin neljän viikon päästä kestotaivutuksista ja siinä yhteydessä kestovärjätään ripset ja kulmat uudestaan. Yleensä kannattaa ottaa ripsien kestotaivutuksen (88€) yhteydessä myös kulmakarvojen värjäys ja muotoilu (19€) niin silmät tulee kauniisti esille.

Luomivärikynät saavat kiitosta


Nämä syyskuussa myyntiin tulleet Xtreme luomivärikynät (32€) ovat saaneet suuren suosion. Melkeinpä kaikki joille olen kasvohoidon yhteydessä kokeillut niitä ovat tulleet myöhemmin ostamaan ne itselleen. Todella helppo meikki on nämä kestotaivutukset ja hiukan kynämäistä luomiväriä. Tämän helpompaa silmämeikkiä ei olekaan. Silloin, kun kestoväri on hyvässä kunnossa ripsiväriä ei tarvita ja kynämäinen luomiväri on tosi helppo ja nopea sipaista luomelle. Hyvät sävyt kevyeen meikkiin on Rose ja Mauve ja ne pysyvät hyvin, mutta lähtevät puhdistusmaidolla helposti pois. Itse käytän ripsiväriä kestotaivutusten kanssa, koska olen tottunut käyttämään voimakasta silmämeikkiä. Olen tosi ihastunut Revitalash ripsiväriin (48€) jonka pakkauksen toisessa päässä on pohjustusaine ja toisessa tavallinen ripsiväri. Tämä primer eli ripsivärin pohjustustuote on paras mitä olen kokeillut ja myös itse ripsiväri pysyy hyvin, mutta lähtee hyvin pois puhdistusaineella tai Dermalogican Soothing Eye Make-up Removerilla (29€). Pikkujoulutkin jo lähestyy niin kokeilkaapa kestotaivutushoitoa niitä varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti