perjantai 7. helmikuuta 2020

Aurinkoista Pimeän Kaupan perjantaita!

Toivottavasti saamme yhtä aurinkoisen päivän perjantaina kuin oli eilenkin. Tuntuu, että energiaa ja elämän iloa pulpahti pintaan heti auringon myötä. Nyt voin myös ilokseni kertoa, että kaikki tuotetilaukset ovat tulleet ajoissa eikä mikään paketti ole hukassa. Hämmästyttävää!

Keväisiä meikkejä

Saimme muutaman uuden HUULIKIILLON Youngbloodilta ja ne ovat pehmeitä neutraaleja sävyjä. Tänä kesänä on nudemeikki ja luonnollinen ilme muodikasta ja nämä YB:n huulikiillot (38€-20%) kuuluu siihen sävymaailmaan. Huulikiille nimeltään Nebula on läpikuultava ruusukullan sävy, Pay on mattamainen lämmin toffeen ruskea ja Primrose on mattamainen koralli. Kaikki nämä värit sopivat hyvin suomalaiseen meikkityyliin. YB:n huulikiillothan ovat superhoitavia ja sisältävät kosteuttavaa hyaluronihappoa runsaasti. Niillä saa hoidettua kuntoon pahasti rohtuneetkin huulet. 
Xtremen LUOMIVÄRIKYNISSÄ (35€-20%) on myös sävyjä jotka sopivat hyvin luonnollisen neutraaliin meikkimuotiin. Sävy Rose on vaalea hiekkabeige, Bronze on vaalea pronssin ruskea ja Mauve on harmahtavan ruskea, mutta vaalea sekin. Ikinä ennen ei silmämeikki ole ollut näin helppoa tehdä kuin näillä luomivärikynillä. Kevyt sipaisu luomille ja silmät tulee heti paremmin esiin ja ulkomuoto on huolitellumpi. 
Otin myös myyntiin samalta Consult Lady maahantuojalta mistä tulee TUOKSUSAIPPUASIENETkin Micellar MEIKINPOISTOPYYHKEET (22€) joita voi käyttää matkoilla ja olosuhteissa joissa ei ole vettä saatavilla. Joka päiväiseen ihon puhdistamiseen en näitä pyyhkeitä suosittele, mutta silloin tällöin käytettynä ne toimivat erinomaisesti. Mikäli ne kiinnostavat asiakkaita ja menevät kaupaksi pidän niitä myynnissä jatkossakin.
Myynnissä on kolme erilaista matkakokopakkausta Dermalogicalta hintaan 15€-19€.

Saa hamstrata

Nyt on tullut muutama kysymys saako ostaa kaksi pakkausta jotain tuotetta ja tottakai saa. Jos haluaa olla oikein taloudellinen voi hankkia kotihoitotuotteet sillä tavoin, että ne riittävät syyskuun Pimeän Kaupan tapahtumaan asti. Kaikki meillä myynnissä olevat tuotteet ovat olleet hyllyssä korkeintaan pari viikkoa joten niiden vanhenemisesta ei ole pelkoa. 
Tärkeitä perushoitotuotteita on esimerkiksi iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€-20%) puhdistusgeeli. Samoin YOUTH EYE COMPLEX (119€-20%) ja YOUTH INTENSIVE CREME (226€-20%) voivat olla jatkuvasti käytössä ja niitä voi ostaa varastoonkin. Youth Intensive Creme hoitovoide sopii yli nelikymppisille jatkuvaankin käyttöön ja vain seerumia vaihtamalla saa täsmähoidon kulloiseenkin tilanteeseen. 
Valitettavasti joudun edelleen muistuttamaan ettei Dermalogican SkinPerfect Primer sk 30 meikinpohjustusainetta ole saatavissa. Se on loppu koko maailmasta raaka-ainepulan vuoksi. Sen enempää meille ei ole asiaa avattu, vaikka kuulostaa kummalliselta ettei jotain raaka-ainetta saisi. Joka tapauksessa maahantuoja lupaa, että tuote tulee korkeintaan maaliskuussa. Nyt meillä on myynnissä pieniä matkakokoja SkinPerfect Primeristä hintaan 13€-20% ja tuo koko riittää käytössä pari viikkoa. 

Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös verkkokaupassa 9.2 asti ja alennuskoodi on PK2020.

3 kommenttia:

 1. Nämä matkakokopakkaukset, tuoksusaippuasienet ja meikinpoistoliinat eivät ole verkkokaupan valikoimassa. Niitä voi tilata muun verkkokauppatilauksen yhteydessä tai laittaa niistä meille sähköpostitilauksen. Laitamme niistä sitten laskun sähköpostiin.
  Nuo matkakokopakkaukset yms.on niin edulliseksi hinnoiteltu, että emme voi lähettää niitä ilman postikuluja. Jos tuollainen yksittäinen tuote tilataan joudumme lisäämään siihen postikulut 6,50€. Muutenhan verkkokaupassamme ei mene toimitus-tai postituskuluja.
  Tämä systeemi on ollut toimiva jo useamman vuoden ja näitä pikkupakkauksia meneekin joka tapahtumassa verkkokauppa-asiakkaille yhtä paljon kuin suoraa täältä hoitolasta.
  Huomioikaa myös, että näitä edullisia matkakokopakkauksia on rajallinen määrä emmekä saa niitä enää lisää, joten olkaa nopeita.

  Inkeri

  VastaaPoista
 2. Miten teiltä on saatavilla kasvohoitoaikoja sunnuntaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantaisin ja sunnuntaisin hoitola on suljettu. Muilta paikkakunnilta tulevia palvelemme yleensä perjantai-iltaisin ja silloin otan viimeisen asiakkaan kello 19.00.


   Inkeri

   Poista