tiistai 4. helmikuuta 2020

Sateinen ja pimeä talvi väsyttää ihonkin

Olen puhunut muutaman muun kosmetologin kanssa miten tämä talvi on vaikuttanut asiakkaiden ihoon. Yleensä talvi näkyy ihossa kuivuutena, ohentumisena ja punoituksena. Nyt ihot ovat väsähtäneen velttoja ja näppyläisiä.

Erilainen talvi

Nyt, kun talvisään kuivuus ja kylmyys ei ihoa rasita niin luulisi, että kaikkien kasvot voivat hyvin. Siltä vaikutti vielä syyspuolella, mutta nyt monella asiakkaalla on epämääräistä näppylää ja epäpuhtauksia. Yli viisikymppisillä iho näyttää paksulta, harmaalta ja jotenkin epämääräisen huonovointiselta. Olemme kollegojen kanssa jutellessa yrittäneet löytää syytä miksi näin on, mutta en oikein loogista selitystä siihen löydä. Ehkä tämä on niin suuri muutos normaaliin talveen nähden, että ihokin on shokissa. Stressi ja mieliala vaikuttaa myös ihoon ja ehkä tämä jatkuva harmaa ja vesisaiteinen säätila saa ihonkin jo kyllästymään.
Paras piristys iholle on kasvohoito ja se saa ihon hehkeytymään kerta hoidolla. Muina talvina kuivuus on vaatinut useimpia kasvohoitoja peräkkäin ennen kuin ongelma ohitettiin. Nykytilanne on siis helpompi ja nopeampi hoitaa. Rasittuneen harmaa iho vaatii myös meikiltä paljon enemmän ja hyvä meikki piristää itseäkin. Onneksi nuo syksyllä tulleet XTREMEN luomivärikynät ovat niin helppoja ja nopeita käyttää, että nyt jokaisen kannattaa tehostaa silmämeikkiään niillä. Kuitenkin ensin kannattaa panostaa kirkastaviin ja elvyttäviin kotihoitotuotteisiin.


Hellävaraiset kuorinta-aineet Daily Microfoliant 51€ ja 
Daily Resurfacer 78€ hoitotassut poistavat väsymyksen merkit.




Väsyneelle iholle sopivat kotihoitotuotteet 

En osaa muulla sanalla määritellä tämän kaltaista ihon tilannetta kuin sanalla väsynyt iho. Väsynyt iho kaipaa kirkastavia ja kuorivia kotihoitotuotteita. Kuorinta-aineita DAILY MICROFOLIANTIA (51€) tai MULTIVITAMIN THERMOFOLIANTIA (62€) kannattaa käyttää nyt useammin. Hoitotassut eli DAILY RESURFACER (78€) on erinomainen apu, kun haluaa iholle nopeasti heleyttä ja jäntevyyttä. Itse en saisi tänä talvena kasvojani koottua kuntoon yön jäljiltä ilman hoitotassuja. 
Nyt Tähtitarjouksena oleva GENEXC seerumi NYT 95€ (126€) on paras valinta yli kolmekymppisille. Sen korkea c-vitamiini pitoisuus saa ihon kirkastumaan ja tasoittumaan. GENEXC lisää myös ihon napakkuutta ja vähentää löysää turvotusta. Ne joilla on epäpuhtauksia ja näppylöitä niin siirtyminen iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€) puhdistusgeeliin auttaa yllättävän paljon. Se ei missään tapauksessa kuivata, mutta tasapainottaa ihon toimintoja. Meikin alle saa hyvän napakkuuden HYDRABLUR PRIMERILLÄ (51€) joka siloittaa ihon ja supistaa huokoset. Meikki myös pysyy paljon paremmin ja iho näyttää tasaisemmalta. Mikään pakko ei ole laittaa Hydrablur Primerin päälle muuta meikkiä vaan jo pelkkä primer saa ihon näyttämään siistimmältä. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:09

    Kysymykseni liittyy daily resurfacer kuorintatassuihin:
    Ostin viime kesänä niitä ja kuuluuko niissä olla väkevä/paha tuoksu?
    Lisäksi nestettä oli tassuissa mielestäni kovin vähän ja heräsi epäily oliko tuote vanhentunutta ja siten neste kuivunut tassuista pois...
    t. Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa vähän erikoiselta. Hoitotassujen tuoksu on aika kirpeä tai hapan, koska se tulee hedelmähapoista. Kuitenkaan se ei mielestäni ole mitenkään paha tuoksu.
      En oikein ymmärrä miten yksittäispakatut tuotteet vanhentuisi. Yksittäispakattuun pussiin täytyy päästä ilmaa joka ne pilaannuttaa, mutta hoitotassu kuivahtaisi täysin parissa päivässä. Tuo hoitotassuhan kuivahtaa käytön jälkeen alle tunnissa. Pusseihin ei ole voinut päästä ilmaa, jos tassussa on kuitenkin kosteutta jäljellä.
      Jotain outoa niissä kuulostaa olevan ja jos ne ovat meiltä ostettu niin tuo ne meille, koska haluaisin nähdä ne. Kosmetiikan vanhentuminen on erittäin harvinaista ja en oikein ymmärrä miten se voisi vaikuttaa ilmatiiviiseen yksittäispakattuun tuotteeseen.
      Kuitenkin yleensä nuo hoitotassut ovat tosi täynnä hoitonestettä ja ne ovat vähän liiankin märkiä. Tuo nesteen vähäisyys on sen verran erityistä, että haluaisin tutkia sitä enemmänkin.
      Jos olet hämeenlinnalainen niin tuo ne meille, vaikka ne eivät olisikaan meiltä ostettu. Maahantuoja olisi varmaan myös kiinnostunut niistä niin hoidan ne heille.

      Inkeri

      Poista