torstai 27. helmikuuta 2020

Youth Serum on monipuolinen tehoaine yli nelikymppisille

Sain juuri edelliset kotihoitotuotteeni loppuun ja vaihdoin taas itselleni uutta kokeiltavaa. YOUTH SERUM (183€) on ehdottomasti lempiseerumini ja nyt otin sen pariksi päiväkäyttöön FIRMING COMPLEXIN (155€).



Kuusikymppisen iho vaatii kosteutta ja kiinteyttä

Talven kuivattavaa vaikutusta ei voi nyt syyttää, mutta estrogeenin väheneminen ohentaa ja veltostuttaa ihoa. Youth Serum on läpikuultava ohut geeli jota levitetään iholle 3-4 tippaa ja sen päälle hoitovoide. Youth Serumia käytetään yleensä aamulla ja illalla ellei käytössä ole muuta seerumia ja se sopii myös silmänympärysalueelle. Youth Serumin elvyttävä vaikutus on ilmiömäinen ja varsinkin yli kuusikymppisen iholla sen napakoittava vaikutus näkyy hyvin. Vaihdevuosien jälkeen iho ohenee vauhdilla ja nuoruuden muhkeus ja joustavuus katoaa. Youth Serumin uudistava vaikutus estää ohentumista ja ihosta tulee pehmeämpi ja sileämpi. Koin taas saman tunteen kuin ensi kertaa tutustuessani Youth Serumiin eli aamulla iho tuntui ja näytti paljon sileämmältä.

Firming Complex on tehokas retinoligeeli joka uudistaa ihoa, mutta ei aiheuta hilseilyä. Sen parina tuo Youth Serum on mitä parhain, koska Firming Complexin käytön aikana iho kaipaa runsaasti kosteutta. Firming Complex tuntuukin tehokkaalta ja se aiheuttaa lievän kirvelyn ja kihelmöinnin joka loppuu voidetta levittäessä. Tässä Firming Complexissa näkee miten hyvä iS Clinicalin raaka-aineyhdistelmät ovat. Yleensä retinolituotteet aiheuttavat ärsytystä, punoitusta ja hilseilyä, mutta Firming Complexin raaka-aineet ovat tasapainoitettu siten ettei näitä ikäviä vaikutuksia tule. Firming Complex tekee jo muutamassa päivässä kiinteämmän ihon.


Tehoa puhdistusaineista

Olen suorastaan hämmästynyt miten tehokkaat puhdistusaineet iS Clinicalilla on. En ole aikaisemmin törmännyt siihen, että puhdistusaineillakin olisi selkeä hoitovaikutus, mutta iS Clinicalin puhdistusaineilla on. CLEANSING COMPLEX (52€) on ehdottomasti paras käyttämäni puhdistusaine ja se toimii kaikilla ihotyypeillä. Käytän sen kanssa vuorotellen WARMING HONEY CLEANSER (52€) joka on kuoriva vaikutukseltaan, mutta sekään ei kuivata yhtään. Tässä Warming Honey Complex sisältää hunajaa niin kuin nimikin sanoo ja siinä on myös hunajan tuoksu. Ne jotka inhoavat hunajan tuoksua, niin kuin meillä Mari, eivät tästä putsarista tykkää, vaikka sen teho on loistava. Itse en haista mitään hunajan tuoksua, mutta en minä ole koskaan edes ymmärtänyt, että hunajakin haisee jollekin:). Warming Honey Cleanser on hyvin tärkeä epäpuhtaalle rasvoittuvalle iholle ja kuivalle vanhenevalle iholle. Mitään rakeita siinä ei ole ja se käytetään ihan puhdistusgeelin tavoin. Rasvoittuvalle  ja näppyläiselle iholle voi Warming Honey Cleanseria käyttää joka päivä ja itsekin välillä käytän pelkästään sitä.

CREAM CLEANSER (52€) on erittäin miellyttävä kuivan ihon puhdistusmaito. Se on ihan perinteinen ohut maito ja täysin vesiliukoinen. Cream Cleanser sitoo tehokkaasti ihon omaa kosteutta ja se toimii hyvin myös pintakuivalla rasvaisella iholla. Cream Cleanser ja Cleansing Complex käyvät myös silmämeikin ja ripsivärin poistoon. Nuo uudet Xtremen luomivärikynät (35€) lähtee hyvin kummallakin puhdistustuotteella.


3 kommenttia:

  1. Anonyymi08:51

    Haluan sanoa, että Cleansing Complex jättää ihon ihanan ja virkeän tuntuiseksi. Lisäksi se on erittäin riittoisaa: aivan pieni määrä riittää.

    Puoltoääneni myös pari postausta aiemmin esitellylle Bt-Sonicille. Olen käyttänyt sitä runsaan vuoden, hyvin on toiminut eikä ole yhtään kulunut. Sen käytöstä tulee rutiini niin kuin hammaspesusta.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi23:44

    Olen samaa mieltä edellisen kommentin kanssa. Cleanser complex on vähentänyt rasvanaamani kiiltoa eikä finnejä ja mustapäitä ole enää juuri ollenkaan. Mun naamalle isclinicalin aineet toi ihan uuden elämän. Enää ei tarvii ostaa paksuinta meikkivoidetta että finnit saa peittoon. Juulia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvistä kommenteista.
      Cleansing Complex on ihan uskomattoman tehokas puhdistamaan huokosia ja kirkastamaan ihoa eikä takuulla kuivata. Bt-Sonic parantaa puhdistuksen tulosta entisestään. Jo pelkästään vaihto tähän puhdistusgeeliin vähentää finnejä ja näppyjä huomattavasti.

      Inkeri

      Poista