torstai 6. helmikuuta 2020

Taas vietetään Pimeän Kaupan Iltaa!

Perjantaina 7.2 on taas perinteinen Pimeän Kaupan Ilta, joka on Hämeenlinnan liikkeiden yhteinen myyntitapahtuma. Se on kaksi kertaa vuodessa ja seuraava on syyskuussa. Huomioi jo nyt ostoksissasi, että menee yli puolivuotta ennen seuraavaa tarjoustapahtumaa.



Tasapainoa ihonhoitoon

Tämä talvi on ollut hyvin erikoinen ja sen myötä asiakkaiden ihotkin käyttäytyvät erikoisesti. Talvisen kuivuuden sijaan ihot ovat väsähtäneitä, harmaita ja näppyläisiäkin. Siksi satsasin nyt entistä enemmän ihoa tasapainottaviin ja kirkastaviin tuotteisiin. iS Clinicalin seerumit saavat nopeimmin aikaan heleyttä ja virkeyttä kasvoille. ACTIVE SERUM (99€-20%) sopii kaiken ikäisille ja on monipuolisesti tasapainottava ja ihoa kirkastava seerumi. Se saattaa aluksi hiukan kihelmöidä, kun sen levittää, mutta muutaman päivän käytön jälkeen kihelmöinti loppuu. Active Serum sopii myös niille joilla on monenlaista ongelmaa iholla kuten finnejä, kuivuutta, juonteita ja rasvoittumista. Seerumit levitetään aina suoraan puhtaalle iholle ja sen päälle laitetaan voide.
Nyt TÄHTITARJOUKSENA oleva GENEXC NYT 95€ (126€) on paras valinta hidastamaan ihon vanhenemista ja parantamaan kiinteyttä. Genexc korjaa uv-säteilyn aiheuttamaa soluvauriota ja siksi se on erityisen hyvä etelän matkaajille. Nyt myös pitäisi alkaa kevään aurinkoiset ilmat ja matalalta tuleva aurinko rasittaa pahiten ihosolukkoa. Tosin tuntuu ihan syntiseltä kirjoittaa auringon haitoista, kun olemme olleet kuukausi kaupalla sateessa ja pimeydessä.
Herkkä, couperosa iho saa parhaan hyödyn PRO-HEAL SERUMista (109€-20%) joka onkin iS Clinicalin eniten myyty seerumi meillä. Se sopii ihan kaikille vahvistamaan ja tasapainottamaan ihoa. Pro-Heal Serum hoitaa jopa ruusufinni ihottumaa ja ennalta ehkäisee sen puhkeamista. Pro-Heal Serum on ainutlaatuinen tuote, koska se rauhoittaa hyvinkin ärtynyttä punoittavaa couperosaa ja ihon tulehdusta.
Muista hankkia jo aurinkosuojatuotteet kevättä varten.

Muista Ystävänpäivä

Ensi viikon perjantaina 14.2 on Ystävänpäivä ja meillä on muutamia lahjoiksi sopivia tuotteita. Toisaalta itseäkin kannattaa muistaa ja kohdella omaa ruumistaan ja sieluaan hellästi ja ystävällisesti.
UUTUUTENA meillä on TUOKSUSAIPPUASIENET 19€/kpl vartalon pesuun. Niitä oli jo hiukan joulumyynnissä, mutta ne meni tosi nopeasti enkä ehtinyt esitellä niitä kaikille. Itse olen hullaantunut näihin ihanan tuoksuisiin pesuvälineisiin jo parivuotta sitten. Kyseessä on pyöreä noin 10cm halkasialtaan oleva saippua jonka sisällä on pesusieni. Sitä mukaan, kun saippua sulaa pois pesusienestä tulee aina uutta tilalle. Tämä on vähän vaikea selittää ilman näkemättä, mutta ihania ne ovat ja taatusti mieleisiä lahjatuotteita. Tuo saippua on hyvälaatuista geelimäistä ja hoitavaa koostumukseltaan joten se ei kuivata ihoa. Siinä, kun on pesusieni samassa ei muuta sientä enää tarvita. Tuoksuissa löytyy, vaikka mitä, mutta nyt otin myyntiin sitruunan, lavendelin, mansikan ja piparmintun tuoksuiset saippuasienet sekä yksi tuoksu on tarkoitettu miehille. 
Dermalogicalta on myös myynnissä Ystävänpäiväpakkauksia ja niitä on muutamia erilaisia, mutta ne saadaan meille vasta torstain aikana. Ainakin yhdessä tuotepaketissa on Dermalogican vetoketjulliseen meikkipussiin pakattu DAILY MICROFOLIANT jauhekuorinta, MULTIVITAMIN POWER RECOVERY naamio ja DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 päivävoide matkakokoina sekä  kolme näytepussia SOUND SLEEP COCOON yövoiteesta. Tämä pakkaus on hinnaltaan 15€! Toinen pussukka on Dermalogican tehokosteuspaketti ja siinä on MULTI ACTIVE TONER (50ml) hoitosuihke, STRESS POSITIVE EYE LIFT silmänymp.naamio, DAILY RESURFACER hoitotassuja 4 kpl ja Bio lumin kosteusseerumi. Tämän pakkauksen hinta on 19€. Nämä pakkaukset ovat mukavia itselle matkoja varten tai ystävälle joka ei ole koskaan kokeillut meidän tuotteita. 

TERVETULOA OSTOKSILLE!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi22:13

    Voisitko käväistä lauantaina aamusta myymässä mulle parit rasvat, kun en pääse viikolla Hämeenlinnaan? Tea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti liike on suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin, kun teemme arkipäivinä työtä myöhään iltaan saakka. Suosittelen, että voit tehdä ostokset verkkokaupassa tai laittaa niistä tiedon meille sähköpostina. Voin myös laittaa ihonhoito-ohjeita sähköpostilla, jos niitä tarvitset.
      Jos laitat tilauksesi sähköpostilla laitamme sinulle ensin laskun ja kun se on maksettu tuotteet lähtevät heti postipakettina sinulle.

      Inkeri

      Poista