tiistai 25. helmikuuta 2020

Bt-Sonic -ultraäänilaite virkistää ihoa monella tapaa

En ole aikoihin kirjoittanut tästä Bt-Sonic (126€) laitteesta, kun puhun aika vähän siitä hoitolassakin. Lähes kaikki vakioasiakkaat käyttävät sitä jatkuvasti ja se on tullut niin tavaksi kotihoitoon, ettei siitä juurikaan enää keskustella.



Pieni vaiva ja suuri teho

Minulle on ollut iloinen yllätys koko tämän Bt-Sonic -laite, koska olin niin epäluuloinen kaikkia kotihoitolaitteita kohtaan. Vuosien aikana on ollut myytävänä lukuisia laitteita, jotka vaan raapivat ja rasittivat ihoa. Tämä Bt-Sonicin teho perustuu kevyeen ultraäänivirtaan, joka parantaa ihon puhdistustulosta. Ultraäänivirta nostaa huokosten pohjalta likaa, talia ja kuollutta solukkoa ihon pintaan, josta ne ovat helppo pestä pois. Vanhenevalle iholle syntyy paljon enemmän kuollutta solukkoa kuin alle nelikymppisille. Varsinkin vaihdevuosi-iässä hikoilun myötä kuollut solukko massaantuu huokosiin tahnaksi, joka vaatii tehokasta puhdistamista.
Bt-Sonicin käytöstä hyötyvät aivan kaiken ikäiset. Teini-ikäisten näppylöihin se on ollut erinomainen apu, kun puhdistustulos paranee huomattavasti. Varsinkin pojilla ihon puhdistaminen ei ole kovin vahvasti hallussa, mutta Bt-Sonic tuo heillekin mielenkiintoa puhdistamiseen. Aivan erinomainen yhdistelmä epäpuhtaalle iholle on iS Clinicalin Cleansing Complex (52€) ja tämä Bt-Sonic.
Laitetta käytetään vähintään kaksi minuuttia kerralla ennen kuin siitä on hyötyä, mutta ylärajaa ei ole joten sitä voi käyttää, vaikka uutisia katsellessa. 


Bt-Sonic on helppo käyttää

Käytön kanssa ei takuulla tule ongelmia, koska laitteessa on vain yksi nappi mistä se menee päälle ja pois. Bt-Sonic toimii pattereilla ja ne ovat pakkauslaatikossa valmiina. Hämmästyttävää on, miten kestävät nuo patterit ovat. Hoitolassa käyttämääni laitteeseen vaihdan patterit ehkä kerran vuodessa ja sitä laitetta käytetään monta kertaa päivässä. Samoin tuo hoitolan laite on pysynyt täysin uuden veroisena useista pesuista huolimatta.
Bt-Sonic on erittäin hygieeninen, koska hoitopää on silikonia eikä elätä bakteereja. Pesuksi riittää huuhtelu kraanan alla. Samaa laitetta voi käyttää koko perhe ja, jos haluaa, laitteen voi desinfioida vaikka käsidesillä tai Amiseptilla.
Laitteessa on puolenvuoden takuu ja kolmen vuoden aikana on ainoastaan kaksi laitetta mennyt vaihtoon. Eniten pelkäsin, että tällaiset pienlaitteet ovat heti rikki ja olemme ongelmissa niiden kanssa. Näin ei todellakaan ole, vaan ne ovat hyvin lujatekoisia. Yleisesti tällaisten pienlaitteiden elinikä on 3-4 vuotta ja ensimmäiset koneet myin 2017 ja ne toimivat edelleen moitteettomasti. 
Bt-Sonic on ehdottomasti sijoittamisen arvoinen laite, koska sen ihon toimintoja elvyttävä vaikutus hidastaa vanhenemista. Samoin hyvin puhdistetulle iholle imeytyy kaikki hoitoaineet paljon paremmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti