sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Top ten Pimeässä Kaupassa!

Yritin lauantai-iltapäivänä hiukan katsoa mikä tuote oli ollut suosiossa siihen mennessä Pimeän Kaupan tapahtumassa. Suurin osa on vanhoja tuttuja, mutta aina mukaan mahtuu ihan uusiakin suosikkituotteita.

Ehdoton ykkönen on Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100ml (75€-20%)

2. iS Clinical CLEANSING COMPLEX (52€-20%) puhdistusgeeli
3. iS Clinical YOUTH EYE COMPLEX (119€-20%) silmänympärysvoide
4. Dermalogica SOUND SLEEP COCOON (78€-20%)yövoide
5. iS Clinical PRO-HEAL SERUM (109€-20%) seerumi
6. Dermalogica DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 (69€-20%) uv-suojallinen päivävoide
7. iS Clinical YOUTH SERUM (185€-20%) seerumi
8. Dermalogica REDNESS RELIEF ESSENCE (46€-20%)
9. Dermalogica BARRIER DEFENCE BOOSTER (72€-20%)
10. iS Clinical  YOUTH INTENSIVE CREME (50 ml 226€-20%, 100ml 399€-20%)


Tuo Dermalogican uutuus Redness Relief Essence kasvovesi oli yllätys minulle, että niin moni kävi juuri sitä ostamassa. Muutama joka oli jo sitä käyttänyt kävi hakemassa sitä jollekin sukulaiselleen. Samoin MAXILASH (108€-20%) ripsiseerumia käytiin ostamassa ystävillekin ja se pääsikin loppumaan. MaxiLash ripsiseerumi on koostumukseltaan aivan sama kuin EyEnvy ja saman hintainen. EyEnvy on lopetettu kokonaan eikä sitä saa koko Euroopassa ja sen tilalle on tullut tämä MaxiLash. Vielä sitä ei ole verkkokaupassa, mutta yritän saada sen sinnekin mahdollisimman pian. Nyt jos joku haluaa sitä tilata laittakaa siitä sähköpostia niin lähetämme teille laskun ja sitten tuotteen.

PIMEÄN KAUPAN -20% TARJOUS on verkkokaupassa voimassa su 9.2 klo 24.00 asti.






4 kommenttia:

  1. Tiina15:50

    Ei oo mikään ihme, että toi essence kasvovesi on suosittu. Se on paras aine mitä olen käyttänyt kouperosaani. Saunastakin tullessa se rauhoittaa hehkuvat posket viidessä minuutissa. Ihka ihana aine.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi21:48

    En yleensä kirjoittele kommentteja nettiin, mutta nyt on pakko kertoa miten hyvän avun olen ruusufinniin saanut. Ostin loppukesällä näiden blogin neuvojen mukaan pro-heal serumin, redness relief essencen ja calm water geelin. Ruusufinni oli pahentunut kesän loppua kohti ja tiesin syksyn aiheuttavan vielä pahemmin ihottumaa. Jo parin viikon käytön jälkeen huomasin turvotuksen ja punoituksen vähentymistä. Nyt ruusufinniä ei ole enää ollenkaan ja tätä ei ole tapahtunut kymmeneen vuoteen. Yleensä tähän vuoden aikaan olen jo antibioottikuurilla. Kiitos tästä blogista. Olen uudistanut hoitorasvat ja meikit näiden ohjeiden mukaan ja olen oikein tyytyväinen.

    VastaaPoista
  3. Ompas hienoja kokemuksia! Itsellä on kans tuo rednes relief essence käytössä ja kyllä ihan paras atooppiselle iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että atooppinenkin iho saa Redness Relieff Essencestä apua. Eniten olen saanut hyvää palautetta couperosan hoidosta ja ruusufinnistä. Niin harva kosmeettinen aine vaikuttaa ruusufinniin joten olen siitä ollut eniten innoissani. Punoituksen rauhoittajana Redness Relief Essence on tehokkain meidän tuotteista ja kyllähän atooppisen kuiva iho on helposti punoittava.
      Hienoa, että kerrotte mitä olette eri tuotteiden vaikutuksista huomanneet. Ne huomiot auttaa minua suosittelemaan varmasti oikeita tuotteita asiakkaillemme. Blogin lukijat pystyvät myös hyödyntämään näiden kommenttien kokemukset.

      Inkeri

      Poista