maanantai 24. helmikuuta 2020

Tähtitarjouksena MaxeyLash ripsiseerumi

TÄHTITARJOUKSENA MAXEYLASH-ripsiseerumi NYT 85€ (norm.108€). Saat lisälahjana iS Clinicalin C Eye Serum -silmänympärysseerumin pikkukoon (arvo 15€). Tarjous on voimassa 24.2.-8.3.2020



Pitkät ja tuuheat ripset

Olemme myyneet ripsiä kasvattavaa ripsiseerumia ainakin kymmenen vuotta ja tyytyväisiä pitkäripsisiä asiakkaita on kymmenittäin. Nyt meillä on myynnissä MaxeyLash -ripsiseerumi, joka on tullut EyEnvyn tilalle ympäri maailmaa. MaxeyLash on koostumukseltaan sama kuin EyEnvykin ja vieläpä saman hintainen. 
MaxeyLash on ohutta väritöntä nestettä joka levitetään silmänrajauksen tavoin ripsirajaan joka aamu. Ensimmäisenä laitetaan ripsiseerumi ja vasta sen jälkeen silmänympärysvoide ja silmämeikki. Aluksi tuote saattaa hiukan tuntua kihelmöivältä ja kuumottavalta ja se johtuu seerumin verenkiertoa vilkastuttavasta vaikutuksesta. Noin 3-4 viikon säännöllisen käytön jälkeen alkaa tulos näkymään ja parin kuukauden kuluttua ripset ovat paksut, pitkät ja entistä tummemmat. Sitten, kun on saavutettu haluttu tulos voi ripsiseerumin päivittäisen käytön lopettaa ja siirtyä käyttämään sitä pari kertaa viikossa. 

MaxeyLash toimii kaikilla

Vuosien kuluessa meille ei ole tullut yhtään ärsytystapausta ja MaxeyLash sopii myös herkkäsilmäisille. MaxeyLash vaikuttaa aivan kaikilla, jotka sitoutuvat käyttämään sitä säännöllisesti. Ainoa mitä asiakkaalta itseltä vaaditaan on tuo parikymmentä sekuntia kestävä seerumin käyttö ripsirajaan joka aamu. Olen nähnyt upean tuloksen aivan kaikilla MaxeyLashin käyttäjillä. Sitten, kun ripsiseerumin käyttö lopetetaan ripset palautuvat entiselleen. Tuo yksi ripsiseerumipakkaus kestää noin puolisen vuotta joka päiväisessä käytössä. Joten hinnaksi ei tule kuin muutamia senttejä. 
En malta olla kertomatta, että näihin pitkiin ja paksuihin ripsiin saadaan kestotaivutuksella (88€) ihan mahtava tulos. Sen jälkeen ei välttämättä tarvitse enää edes ripsiväriä, mutta sitä voi käyttää, jos haluaa. 

Aloittamalla MaxeyLashin käytön nyt, niin vappuna ja koko kesän sinun on helpompi meikata, kun silmämeikkiä ei välttämättä tarvita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti