torstai 20. helmikuuta 2020

Mikä avuksi ihon hilseilyyn, näppyihin ja punoitukseen?

Aika usein 30-40-vuotiailla uusilla asiakkailla on meille tullessaan ihossa vähän sitä sun tätä eli iho on ihan epätasapainossa. Yleensä asiakas itse syyttelee huonoja ruokailutapojaan ja vähäistä veden juontia, mutta eihän syy niissä ole.

Jo yksi kasvohoito auttaa paljon

Monelle asiakkaalle jo yksikin kasvohoitokerta ja oikeiden kotihoitotuotteiden löytyminen poistaa ongelmat. Jos syytä pitää hakea miksi iho on mennyt epätasapainoon niin se on väärä ihonhoito. Usein ihmisillä on ihan liian kuivattava puhdistustuote joka aiheuttaa hilseilyä ja voide on taas liian paksu ja huonosti imeytyvä mikä tukkii huokoset. Yleensä ihmiset ovat vältelleet kuorintaa peläten sen jotenkin vahingoittavan ihoa ja hilseily on saanut kerääntyä rauhassa. 
Pelkästään kotihoitotuotteiden vaihto ei saa aikaan nopeaa muutosta, mutta kasvohoito ja sopivat tuotteet voivat rauhoittaa ihon muutamassa viikossa. Yli kolmekymppisille suosittelen Nanolift kasvohoitoa (124€) joka on monipuolinen ja tehokas vaikutuksiltaan. Samalla ihon toiminta elpyy muutenkin ja hormonitoiminnan tuoma turvotuskin laskee. Yleensä ihon näppylävaihe pahenee aina ennen kuukautisia ja niitä, jos innostuu puristelemaan niin jäljet näkyvät seuraavan kuukauden. Tärkein sääntö on ettei koskaan kannata itse puristella ihoa, koska tulos on aina vaan pahempi.

Dermalogican uutuudet aikuisen ihon näpyille ja finneille ovat
käytännössä osoittaneet tehonsa.

Kuorinta ja kosteutus auttaa paljon

Puhdistukseen suosittelen iS Clinicalin CLEANSING COMPLEXIN (52€) jonka lievästi uudistava vaikutus on hämmästyttävän tehokas ihon tasapainottaja. Itse olen ihan hurmaantunut tähän tuotteeseen, vaikka ensikokeilulla se tuntui aika mitättömältä. Mikään puhdistustuote ei ole ennen saanut näin paljon muutosta aikaan ihan yksinäänkin. Toinen varma apu epätasapainoiselle iholle on Dermalogican DAILY MICROFOLIANT (51€) joka on varma ensiapu lähes kaikkiin iho-ongelmiin. Tämä taikajauhe sopii hyvinkin herkän ihon kuorintaan ja sen avulla muut tuotteet pääsevät imeytymään kunnolla. Dermalogican uutuus AGE BRIGHT SERUM (48€) epäpuhtaan ihon hoitoseerumi on osoittautunut käytännössä tehokkaaksi silloin, kun pitää hoitaa rasvoittumista ja kosteuden puutetta yhtä aikaa. Tämä seerumi onkin tarkoitettu aikuiselle iholle ja se ei missään tapauksessa kuivata. Voiteena voisi olla SKIN SMOOTHING CREAM (63€) joka käy yöksi ja päiväksi ja palauttaa hyvin ihon kosteustasapainon. Toinen vaihtoehto on käyttää SOUND SLEEP COCOON (78€) yövoidetta iltaisin ja Skin Smoothing Creamia aamuisin. Tuo Sound Sleep Cocoon on todella kosteuttava hyvin imeytyvä geeli jonka tuoksu tuo mielihyvää vähentämällä stressihormonin eritystä. Näillä 4-5 kotihoitotuotteella iho yleensä tasoittuu 2-4 viikon kuluessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti