tiistai 11. helmikuuta 2020

Tuoksusaippuasieni ihana lahja ystävälle!

Tämän viikon perjantaina 14.2 on Ystävänpäivä ja meilläkin on muutamia tuotteita joita voi antaa ystävänpäivälahjaksi. Tuoksusaippuasienet (19€) ovat olleet tosi mieleisiä jo jouluna ja nyt Pimeän Kaupan tapahtumassa.

Tuoksusaippuasieni 19€ ja valittavana on kuusi ihanaa tuoksua.


Tuoksusaippuasieni on helppo käyttää

Olen itse käyttänyt vartalonpesussa jo parisen vuotta näitä tuoksusaippuasieniä joiden ihanaan tuoksuun jää koukkuun. Tätä saippuasientä on vähän vaikea selittää ilman ettei niitä näe ja tunne tuoksua. Saippua on hyvin pehmeän geelimäistä joka ei todellakaan kuivata ihoa. Samalla tuo pesusieni kuoriin vartalonihoa kevyesti ja ihosta tulee sileämpi ja vartalovoide imeytyy paremmin. 
Näitä tuoksusaippuoiden tuoksuissa on olemassa varmaankin yli kaksikymmentä vaihtoehtoa, mutta meille olen ottanut vain pienen valikoiman parhaista tuoksuista. Meillä on kaksi eri tuoksua jotka on tarkoitettu miehille ja muut tuoksut ovat hedelmäisen raikkaita. Näitä tuoksuja on piparminttu, aloevera, lavendeli, mansikka, sitruuna, mandariini+omena ja limetti. 
Saippuan tuoksu täyttää koko suihkutilan ja varsinkin aamuisin koen hyvin energisoivana raikkaan sitruunan tai piparmintun tuoksun. Iholle tuoksusta jää vain aavistus eikä sitä enää huomaa pukeuduttua. Nuo saippuoiden tuoksut ei mitenkään sekoita esimerkiksi parfyymia, jos sellaista käyttää.

Sopiva Ystävänpäivälahja

Meillä oli pieni erä myynnissä näitä tuoksusaippuasieniä jo jouluna ja ne myytiin viikossa loppuun. Harmittelin miksi en ollut aikaisemmin niitä ottanut myyntiin, vaikka itse olin tykästynyt niihin jo vuosia sitten. Nytkin ajattelin ottaa niitä vain joulumyyntiin, mutta asiakkaille ne olivat niin mieleisiä, että otin uuden erän tähän Pimeän Kaupan tapahtumaan. Varsinkin, kun Ystävänpäivä on ihan lähellä.  Perjantaina osoittautui, että asiakkaat ostivat niitä ihan itselleenkin eikä niinkään lahjoiksi. Tuo tuoksusaippuasienen hinta on juuri sellainen, että sen voi vielä pikkulahjaankin käyttää. Huomasin kuitenkin, että tuoksusaippuat tekevät kauppaa ilman mitään lahjaideaakin. Nuo tuoksut hurmaa kaikki hetkessä. Päätin pitää niitä ainakin kevään myynnissä jatkuvasti.

1 kommentti:

  1. Ihana lahjaidea! Ostan tämän tyttöystävälleni :)

    VastaaPoista