perjantai 14. helmikuuta 2020

Yhteistarjous ystävyksille!



Tänään pe 14.2 on Ystävänpäivä ja meilläkin on tarjous jonka ystävykset voivat yhdessä käyttää.
RIPSIEN KESTOTAIVUTUSHOITO kahdelle NYT 140€ eli 70€ asiakas (norm.88€). Varaa ajat viikon kuluessa 23.2 mennessä ja itse kestotaivutus pitää tehdä maaliskuun loppuun mennessä.
Ystävysten ei tarvitse tulla yhtäaikaa vaan kumpikin voi itse varata itselleen parhaiten sopivan hoitoajan ja maksaa työstä vain oman osuutensa eli tuon 70€. Ilmoittakaa vaan varausta tehdessänne kuka ystävänne on.
Toki meille voi tulla yhtä aikaakin, koska toisen tekee Mari ja toisen minä. Tämä voisi olla ystävysten yhteinen vapaapäivä ja ensin, kun rentoutuu kestotaivutushoidossa voisi lähteä, vaikka syömään yhdessä.
Tämä ripsien kestotaivutushoito on saanut todella suuren suosion ja melkeinpä jokainen kenelle taivutus on tehty varaavat uuden ajan parin kuukauden kuluttua. Itse innostuin tästä kestotaivutuksesta loppukesällä enkä yhtään osannut odottaa tällaista suosiota. Moni yli viisikymppinen asiakas korvaa päivittäisen ripsivärin tällä kestotaivutuksella ja se helpottaa arkea huomattavasti. Muutamat heistä ovat löytäneet nämä loistavat XTREME LUOMIVÄRIKYNÄT (35€) ja tuo luomiväri riittää tuomaan silmät kauniisti esille ilman ripsiväriäkin. Yleensä ripsien kestotaivutuksen yhteydessä tehdään KULMAKARVOJEN KESTOVÄRJÄYS 19€ ja se vielä kehystää katsetta ja tuo silmät paremmin esiin.




MAXEYLASH (108€) ripsiseerumi on tullut EyEnvy ripsiseerumin tilalle, koska EyEnvy on lopetettu. MaxeyLash on koostumukseltaan ja vaikutuksiltaan sekä hinnaltaan aivan sama kuin EyEnvykin, mutta nimi on eri. Lisäksi se tulee samasta laboratoriosta ja samalta maahantuojalta. MaxeyLashia käytetään joka aamu ja aluksi se hieman saattaa kuumottaa ja kihelmöidä ripsirajassa, kun karvatuppien toiminta kiihtyy. Noin 3-4 viikon säännöllisen käytön jälkeen ripset ovat pidemmät, tuuheammat ja tummemmat. Sitten, kun ripsiin on tullut toivottu pituus siirrytään ylläpitovaiheeseen ja seerumia käytetään vain pari kertaa viikossa.
Ripsiseerumin tulokset ovat näkyneet selvästi joka ainoalla asiakkaalla, jos tuotetta on käytetty säännöllisesti. Näihin pitkiin tuuheisiin ripsiin kestotaivutus tuo vielä lisänäyttävyyttä ja tulos on todella upea.



Tuoksusaippuasieni 19€ hoitaa ja kuorii vartalon ihoa

TUOKSUSAIPPUASIENET 19€ ovat kivoja ystävänpäivälahjoja ja niiden ihanat tuoksut tuo mielihyvää jokaiseen pesukertaan. Tuo tuoksusaippuasieni on tarkoitettu vartalon pesuun ja saippua on öljypitoinen hoitava tuote. Tilasin niitä jo kolmannen kerran lisää viikon sisään, koska kaikki jotka niihin tutustuu haluaa kokeilla niitä. Itse olen käyttänyt niitä jo pari vuotta vartalopesussa ja tuo ihana, mutta luonnollinen tuoksu herättää kaikki aistit aamupesulla. Pimeässä marraskuun aamussa oli mansikan tuoksuinen kylpyhuone todella iloa ja mielihyvää tuottava kokemus. Koin myös, että nopean herätyksen ja virkistymisen sai piparmintun tuoksuisella saippualla. Kolmantena minulla on käytössä sitruuna joka on aina raikkaan miellyttävä tuoksu. Nämä tuoksut haihtuvat iholta nopeasti eivätkä ne jää pyörimään ympärille pukeuduttua. Tuoksuelämys on lähinnä suihkutilassa ja se tuo yllättävän paljon energiaa ja iloa. Varsinkin, kun nämä tuoksut ovat luonnon omia tuoksuja. Yksi tuoksusaippua kestää käytössä noin 3-6 kk riippuen siitä miten usein sitä käytetään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti