lauantai 29. helmikuuta 2020

Ripsien kestovärjäys vaatii tarkan tekijän

Näiden ripsien kestotaivutusten myötä olen paljon keskustellut myös pelkistä ripsien kestovärjäyksistä asiakkaiden kanssa. Moni kertoo kauhukokemuksia polttavan kirvelevistä silmistä. Meillä näin ei tapahdu.

Kestovärjäyksen ansiosta ripset ja kulmat pysyvät kauniina
joka tilanteessa, vaikka kuntosalilla hikoillessa.

Kestovärjäys on kiva kesämeikki

Olen ollut siinä onnellisessa asemassa, ettei yksikään asiakkaani ole ikinä saanut kestovärjäyksistä mitään herkkyysreaktiota, vaikka teen kestovärjäyksiä monta kertaa päivässä. Moni kasvohoitoasiakas ottaa kestovärjäykset hoidon yhteydessä ja silloin hinta on 35€ ja siihen kuuluu myös kulmien kestovärjäys. Pääasiassa teemme kestovärjäykset kasvohoitojen yhteydessä. Hyvin monen asiakkaan ripset ja kulmat olen kestovärjännyt neljäkymmentävuotta ja tämä osoittaa sen, ettei edes pitkällä käytöllä tule helposti herkkyyksiä. Sitä en sulje pois, etteikö joku ole allerginen kestoväreille, mutta se on todella harvinaista.
Kuulen usein uusilta asiakkailta kertomuksia kauheasta kirvelystä ripsien kestovärjäyksen yhteydessä. Tämä aina ihmetyttää minua, koska ei meidän asiakkailla silmät kirvele. Eihän niitä värejä silmiin laiteta vaan pelkästään ripsiin. Tässä kohtaa moitin kyllä kollegoita, että kirvelykokemukset estää asiakkaita ottamasta ripsien kestovärjäystä. Samat asiakkaat meillä ihmettelevät, kun ei yhtään kirvellykkään. 
Ripsien kestovärjäys vaatii erittäin tarkkaa sorminäppäryyttä ja keskittymistä työhön. Siinä ei voi yhtään hätäillä tai ajatella muuta, koska silloin värit leviävät silmiinkin. Mitenkään vaarallista tuo kirvely ei ole ja me huuhtelemme aina silmät keittosuolaliuoksella eli keinokyynelillä. 


Ripsien kestotaivutukseen sisältyy kestovärjäys

Nämä huonot kokemukset ripsien kestovärjäyksessä heijastuvat siihenkin etteivät ne ihmiset uskalla kokeilla ripsien kestotaivutuksia. Suosittelen, että kannattaisi edes kerran rohkaistua kokeilemaan kestotaivutuksia, koska se ei kirvele kenelläkään. Kestovärjäys tehdään aina kestotaivutusten yhteydessä ja siinä tehtynä väri pysyy ripsissä paljon paremmin. Kestovärjäys pysyy hyvänä noin 3-4 viikkoa ja sen voi uusia, kun haluaa. Varsinainen ripsien kestotaivutus tehdään kahdeksan viikon välein. 
Nykyisin kestovärjäyksiin käytettävät värit ovat muuttuneet paljon erilaisten säädösten mukaan ja kestovärjäys ei pysy niin hyvin kuin ennen. Kestotaivutuksen yhteydessä värjäys pysyy selvästi paremmin. 
Myös ripsien kestotaivutus vaatii sorminäppäryyttä ja käden tarkkuutta ja ihmettelen kuinka joku uskaltaa lähteä niitä tekemään ilman koulutusta. Alalla on paljon itseoppineita, jotka tilaavat halvat aineet Kiinasta ja alkavat myymään työtä kavereilleen. Käsien tarkkuus tulee vain pitkäaikaisella treenaamisella ja pitää tehdä kymmeniä töitä ennen kuin sormet tottelee kunnolla. Jopa parin viikon loma kangistuttaa sormet niin, että pari päivää työ on paljon hitaampaa.

Suosittelen ripsien kestotaivutusta ja kestovärjäystä helpoksi kesämeikiksi.

Täältä löydät ohjeet ajanvaraukseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti