maanantai 10. helmikuuta 2020

Tähtitarjouksena Hydra-Cool Serum

TÄHTITARJOUKSENA on iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUM NYT 55€ (69€) ja saat kaupan päälle Shield Recovery Balm hoitovoiteen matkakoon. Tarjous on voimassa 10.-23.2.2020.



Hydra-Cool Serum sopii kaikille

iS Clinicalin Hydra-Cool Serum nimensä mukaisesti kosteuttaa ja viilentää ihoa. Tuo viileys tarkoittaa, että ihon kuumotteleva punoitus ja ärsytys rauhoittuu. Tämä seerumi on oikein hyvä myös couperosaiholle ja ruusufinniin. 
Luin netistä jonkun iltapäivälehden otsikon missä kerrottiin ihon pintakuivuuden lisääntyneen viime vuosina. Itse en ole sellaista huomannut, että se olisi lisääntynyt, koska pintakuivuus on ollut aina suomalaisten tyypillinen ongelma. Lehtijutussa neuvottiin ettei pintakuivuuteen auta paksumpi voide vaan apua pitää hakea seerumeista. Se onkin ihan totta, koska pintakuivuus tarvitsee pelkkää kosteutta eikä paksuja rasvoja. Pintakuivuutta on joka ihotyypillä ja rasvainen iho ei rasvoista tykkää. Hydra-Cool Serum on juuri oikea valinta kireälle ja kuivalle iholle. Sen kosteuttava vaikutus siloittaa myös pikkuryppyjä ja juonteita. Yli viisikymppisellä iholla on lähes aina kosteuden puute ja se nopeuttaa ihon vanhenemisprosessia. Pintakuiva iho ohenee myös helposti ja se tekee ihosta helposti herkistyvän ja punoittavan. Hydra-Cool Serum ennalta ehkäisee ja hoitaa jo syntynyttä pintakuivuutta ja ihon ohentumista.

HYDRA-COOL SERUMia käytetään 3-4 tippaa aamulla ja illalla puhtaalle iholle ja sen jälkeen hoitovoide päälle. Tämä seerumi sopii myös silmänympärysiholle ja hidastaa silmänympärysihon rypistymistä.
Tarjous on voimassa 23.2 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti