keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Hydra-Cool Serum sopii kaikille


Tämän hetken Tähtitarjous on iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUM NYT 55€ (69€) ja se on tehoseerumi joka sopii kaikille. Myös teini-ikäiset atoopikot voivat käyttää tätä seerumia joka sisältää puhdasta kosteutta.



Hydra-Cool Serum sopii myös miehille

Parranajo saa monen miehen ihon ärsyyntymään ja partavedet vaan kuivattaa ja kirvelee. Hydra-Cool Serum on erinomainen kosteuttava, viilentävä ja rauhoittava neste parranajon jälkeen. Myös atopiasta kärsivät miehet saavat apua Hydra-Cool Serumista, koska sen kosteuttava vaikutus on niin suuri. Monella miehellä on myös couperosaa tai ruusufinniä ja yleensä sellainen iho on myös kuiva. Hydra-Cool Serumin kosteuttava vaikutus hillitsee ruusufinnin ärtyneisyyttä ja antibioottikuurin yhteydessä se estää ihon liiallista kuivumista. Hyvin usein pienet näppylät ja finnit johtuvat ihon kuivuudesta, kun kireä ja kuivuudesta hilseilevä iho tukkiintuu. Hydra-Cool Serum on helppo käyttää ja nekin miehet jotka eivät yleensä kosmetiikasta perusta tykkäävät käyttää sitä. 
Auringosta palanutta ihoa Hydra-Cool  Serum rauhoittaa nopeasti ja vähentää ihon hilseilyä palovamman parantuessa. Paljon matkustavat ihmiset niin miehet kuin naisetkin kärsivät lentokoneen superkuivasta ilmasta ja lentomatkan jälkeen iho on helposti kiristävän kuiva monta päivää. Hydra-Cool Serum on hyvä pitää mukana lentokoneessa ja levittää sitä useampaan kertaan lentomatkan aikana. Tuo viidentoista millilitran pullo mahtuu hyvin siihen neste määrään mitä koneeseen saa viedä.

Rasvainenkin iho tarvitsee kosteutta

Hyvin moni ihon rasvaisuudesta kärsivä pelkää kaikkea muuta kosmetiikkaa paitsi kuivattavia tuotteita. Usein liiallinen pintakuivuus pitääkin yllä ihon tukkoisuutta ja sen tuomaa finniä. Hydra-Cool Serum sisältää puhdasta kosteutta ja siinä ei ole yhtään rasvaa joten se ei voi aiheuttaa rasvoittumista. Hydra-Cool Serumin raaka-aineet tuhoavat tulehdusta aiheuttavaa bakteeristoa ja samalla tukevat ihon omien hyvien bakteerien toimintaa. Tämä ominaisuus on tärkeää kaikissa ihon haavoissa ja rikkoutumisissa. Syöpähoitojen ja sädetyksen aiheuttamat ihovammat hyötyvät Hydra-Cool Serumin ominaisuuksista ja ihon parantuminen nopeutuu.
Ei siis ole kohtaa tai tapausta mihin ei Hydra-Cool Serum olisi hyödyksi. Näin sisälämmityskautena tämän seerumin päälle suositellaan hoitovoidetta esimerkiksi Sheald Reparative Balm (89€) tai Dermalogican Intensive Moisture Balance (75€). 
Kesällä Hydra-Cool Serum käy pelkästään kosteusvoiteena ja mitään muuta voidetta sen päälle ei tarvitse välttämättä laittaa. Tämä tarjous on voimassa sunnuntaihin 23.2 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti