keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Hehkua kalpean harmaalle iholle

En ole aikaisempina talvina näin selvästi huomannut miten ihot ovat elottoman värittömiä. Aivan kuin tämä sade ja pimeys olisi vienyt ihostakin kaiken energian. Onneksi siihen saa helposti apua oikeilla ihonhoitotuotteilla.



Seerumit elvyttävät ihon toimintaa

Harmaan ja elottoman ihon syynä on aineenvaihdunnan ja verenkierron hidastuminen ja paksu hilsekerros ihon pinnassa. Nämä asiat saadaan kuntoon yhdellä kasvohoitokerralla, mutta hoitoa pitää jatkaa kotona, että tulos pysyy. Kasvohoidon tulosta parantaa huomattavasti, kun kotona käytetään hoidon jatkoksi tarkoitettuja aineita. Meillä on myös seerumeita jotka heleyttävät ihoa, vaikka ei kasvohoitoon ehtisikään. Suosittelen aina satsamaan ammattilaisten käytössä olevaan kosmetiikkaan joka on vähintään kymmenkertaisesti tehokkaampaa kuin muualta ostetut tuotteet. 
Heleän raikkaan ihon saa aikaan ihan kotihoitotuotteillakin. Kuorinta on tässä se tärkein asia ja se voi olla 3-4 kertaa viikossa käytettävä Dermalogican DAILY MICROFOLIANT (51€) tai DAILY SUPERFOLIANT (63€) joka on tarkoitettu yli 35-vuotiaille. Dermalogicalla on myös tehokkaampi kuorinta-aine MULTIVITAMIN THERMAFOLIANT (58€) joka sisältää hyvin pieniä kuorivia rakeita. iS Clinicalilla on yksi kuorinta-aine TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUE (119€)  joka on koko talven ollut suosituin kuorinta-aine kotikäyttöön. Kauneusbloggaajat ovat valinneet sen vuoden 2019 parhaaksi kuorinnaksi. Enkä tätä yhtään ihmettele, koska iS Clinicalin kuorinta on todella hellävarainen ja sitä voi käyttää herkkä ja couperoottinen ihokin. 


Seerumeja ei kannata säästellä

Erinomainen ihon kirkastaja ja heleyttäjä on iS Clinicalin ACTIVE SERUM (99€) joka sopii aivan kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Sen uudistava vaikutus saa ihon heleytymään jo muutaman päivän käytön jälkeen. Samalla se siloittaa ryppyjä, supistaa huokosia ja tasoittaa ihon väriä. Myös hiukan epäpuhtaalle iholle Active Serum toimii hyvin koska se tasapainottaa talineritystä ja puhdistaa huokosia. Active Serumin vaikutus on hyvin tehokas ja aluksi se voi hiukan kuumottaa ja kihelmöidä, kun sitä laittaa. Tämä kihelmöinti ei enää tunnu noin viikon käytön jälkeen. 
Herkälle iholle Active Serumia voi sekoittaa TÄHTITARJOUKSENA olevaan HYDRA COOL SERUMIIN NYT 55€ (69€). Tämä Tähtitarjous on vielä voimassa 23.2 asti.  Kämmenelle otetaan 2-3 tippaa Active Serumia ja pari tippaa Hydra Cool Serumia ja nämä sekoitetaan kämmenkuopassa yhteen. Sen jälkeen seos levitetään koko kasvoille. 
Toinen tehokkaasti elvyttävä ja kirkastava IS Clinicalin seerumi on SUPER SERUM (107€). Joka hidastaa ihon vanhenemista ja elvyttää kimmosäikeiden toimintaa. Serumien käyttöä ei pidä mitenkään säästellä vaan tulosta saadaan aikaan parhaiten 4-6 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Seerumista ei ole mitään hyötyä, jos sitä käytetään silloin tällöin tai pari kertaa viikossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti