perjantai 28. helmikuuta 2020

MaxeyLash ripsiseerumilla saat pitkät tuuheat ripset!

MaxeyLash NYT 85€ (108€) on todella hieno tuote, koska se toimii aivan kaikilla. Jokainen kuka jaksaa käyttää sitä säännöllisesti näkee tulokset noin 4-6 viikon kuluttua. Ripsiseerumia on ollut meillä myynnissä kymmenisen vuotta eikä kukaan ole kertonut mistään ärsytyksistä.



Helppo ja nopea käyttää

Tämä MaxeyLash ripsiseerumi on nyt kolmas tuotemerkki meillä myynnissä ja kaikkien tuoteseloste on ollut aivan sama. Meillä on jo kokemusta monien kymmenien asiakkaiden tuloksista ja kaikki ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä tulokseen. Kysymys ei siis ole tuotteesta mikä toimii vain joillakin, vaan kaikki ovat saaneet näkyviä tuloksia ripsiinsä.
Ripsiseerumi on samanlaisessa pakkauksessa kuin nestemäiset rajausvärit ja siinä on hyvin kapea ja ohut sivellin. Tuolla siveltimella vedetään ohut kerros yläripsien yläpuolelle ripsirajaan. Kovin runsaasti ei kannata seerumia siveltimeen ottaa ettei se valu levitettäessä silmään. Mitenkään vaarallista se ei silmään mennessä ole, mutta saattaa kihelmöidä tai tehdä rasvaisen tunteen. Silloin voi silmät huuhdella tai pyyhkiä veteen kostutetulla vanulla. 
Käytön ensimmäisinä päivinä saattaa tuntua hiukan kuumotusta tai kihelmöintiä ripsirajassa, mutta se menee pian ohitse. Seerumi elvyttää tehokkaasti karvatuppien toimintaa ja tunne tulee siitä. Yleensä se menee ohitse parin viikon käytön jälkeen ja näitä tuntemuksia ei tule kaikille. Noin kuukauden kuluttua alkaa tulokset näkyä ja ripset ovat selvästi pidemmät ja tummemmat ja tuuheammat. Sitten, kun toivottu tulos on saavutettu siirrytään ylläpitoon ja silloin ripsiseerumia käytetään 2-3 kertaa viikossa.


Sopii myös kulmakarvoille

MaxeyLash ripsiseerumia voi käyttää myös kulmakarvoille ja silloin seerumi laitetaan leveämmin koko kulmakarvan alueelle. Kokemuksesta voin sanoa, että hyvin harvoiksi nypityissä kulmakarvoissa tulos tulee hitaammin kuin ripsiin. Yleensä vaikutus alkaa näkyä parissa kuukaudessa. Ripsiseerumi riittää noin 3-4 kuukautta, jos sitä käytetään sekä ripsiin ja kulmiin. Pelkästään ripsiin käytettynä se riittää puolisen vuotta ja ylläpitovaiheessa lähes vuoden joten mikään kallis investointi se ei ole. 
Se pitää huomioida ettei ripsiseerumi auta, jos karvatupet ovat surkastuneet. Näin voi käydä joissakin ihotaudeissa esimerkiksi alopeciassa. Sytostaattihoidoista lähteneille ripsille ja kulmille ripsiseerumi on erinomainen apu nopeuttamaan karvojen kasvua. 
Kuitenkin pitää muistaa, että ripsiseerumia pitää käyttää säännöllisesti. Ellei pysty tähän sitoutumaan ja käyttää seerumia vain silloin tällöin tuloksia ei tule. Se ei ole ripsiseerumin vika ja ehkä sitä ei kannata hankkiakaan, jos ei pysty ainakin aluksi säännöllisyyteen. Silloin, jos ripsiseerumia käyttää alussakin vain pari kertaa viikossa näkyvä vaikutus tulee hyvin hitaasti. Toisaalta aika pian käytössä huomaa sen vaikutukset ja se innostaa käyttämään sitä säännöllisesti.





2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:57

    Tarkoitatko ettei alopeciassa kannata käyttää tätä seerumia? Olen itse saanut ihanat ripset tällä seerumilla, mutta suren sisartani jolla on alopecia eikä ripsiä ja kulmakarvoja ollenkaan. Eikö niitä edes kannata yrittää hoitaa seerumilla? Nella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä ihotautilääkärit tekevät alopeciadiagnoosin, kun karvatupet ovat surkastuneet ja tuhoutuneet. Ilman karvatupen toimintaa ripsi ei synny.
      Tietysti on hyvin yksilöllistä miten alopecia on vaikuttanut karvatuppiin, mutta pääsääntöisesti karvat eivät enää kasva. Kokeilemisesta ei ole mitään haittaa joten ripsiseerumia voi käyttää 4-6 viikkoa joka päivä ja ellei siinä ajassa ripsissä tai kulmissa näy kasvun merkkejä karvatupet ovat tuhoutuneet.
      Ihmisellä on monesta muustakin syystä johtuvaa hiusten ja ripsien lähtöä. Tällaisiin satunnaisiin tilanteisiin MaxeyLash on hyvä apu.

      Inkeri

      Poista