keskiviikko 5. helmikuuta 2020

Pimeetä Kauppaa 7.2.

Tämän kevään PIMEÄN KAUPAN ILTA on perjantaina 7.2. ja hoitola on auki kello 20.00 asti. Kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat TARJOUKSESSA -20% ja yli sadan euron ostoksesta saat Dermalogican WINTER RESCUE -hoitotuotepakkauksen, jonka arvo on 43€.

Samat tarjoukset hoitolassa ja verkkokaupassa

Tämä Pimeän Kaupan tapahtumapäivä tuli meille vähän yllätyksenä, koska se on muutaman viikon aikaisemmin kuin muina vuosina. Siitä johtuen Mari on perjantain Dermalogican koulutuksessa mikä oli sovittu jo syksyllä ja minä teen Pimeetä Kauppaa yksinään. Mainoksiin olemme laittaneet, että tapahtuma on kello 14-20, mutta käytännössä en tee ollenkaan hoitoja koko päivänä. Voitte siis poiketa jo kello kymmenestä eteenpäin. Huomioikaa myös, että kaikki tarjoukset ovat verkkokaupassa 7-9.2 välisen ajan. 
Olen tavallisten hoitotuotteiden lisäksi ottanut myyntiin tuotteita jotka sopii ystävänpäivälahjoiksi. Kerron niistä loppuviikosta enemmänkin ja ne ovat kohtuullisen hintaisia pikkulahjoja joiden hinta on noin 8€-22€. 
Myös uusia Youngbloodin huulikiilteitä (38€) ehtii tulemaan perjantaiksi. Myös XTREMEN silmänrajauskyniin (35€)ja luomivärikyniin (35€)  kannattaa tutustua. Nyt kannattaa hankkia jo keväisiä meikkivärejä, koska aurinkoiset päivät tuovat jo kevään mieleen.

Keväiset meikkivärit kannattaa hankkia jo nyt.


Tarpeellinen Winter Rescue hoitotuotepaketti

Olen erittäin tyytyväinen tähän WINTER RESCUE pakkaukseen mikä tulee lahjaksi yli sadan euron ostoksesta. Siinä on erittäin hyvät tuotteet kaikille ihotyypeille noin viikon käyttöön. Pussukassa on Dermalogican Intensive Moisture Balance hoitovoide, Intensive Moisture Cleanser puhdistusmaito, Redness Relief Essence hoitosuihke, Multivitamin Power Firm silmänymp.voide ja Skin Hydrating Booster. 
Dermalogican uusin tuote REDNESS RELIEF ESSENCE (45€) hoitosuihke on saanut todella paljon kiitosta ja se rauhoittaa herkkää ja punoittavaa ihoa erittäin hyvin. Toiset Dermalogican uutuudet ovat   AGE BRIGHT CLEARING SERUM ja AGE BRIGHT SPOT FADER jotka ovat seerumi ja paikallishoitoaine epäpuhtaalle näppyläiselle iholle. Niistä olen saanut talven aikana paljon hyvää palautetta ja asiakkaat ovat kertoneet niiden finnejä ja rasvaisuutta vähentävästä vaikutuksesta. Nämä Age Bright tuotteet ovat tarkoitettu keski-ikää lähestyville joiden huolena on epäpuhdas ihon. Tuotteet eivät missään tapauksessa kuivata ja ne vahvistavat myös ihon kiinteytymistä. 

Tervetuloa ostoksille!

3 kommenttia:

  1. Anonyymi10:25

    Moi! Eikö sinulla ole enää myynnissä Eyenvy-ripsiseerumia? En löydä ainakaan haulla verkkokaupasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kun kysyit. Olen ihan unohtanut kertoa tässä blogissa, että tuolla EyEnvy nimellä ripsiseerumi on jäänyt Suomen myynnistä pois. Meillä on saman sisällysluettelon omaava tuote nimeltään MaxiLash ja hinta on sama 108€.
      Meidän ”nettipäällikkö” ei olekaan laittanut sitä tilalle verkkokauppaan, kun toinen otettiin pois. Hyvä, kun huomautit siitä niin laitamme sen verkkokauppaankin. Hoitolassa olemme myyneet MaxiLashia jo syksystä lähtien ja se toimii aivan samoin kuin EyEnvykin. Nyt, kun teemme paljon ripsien kestotaivutusta niin ripsiseerumin avulla kasvaneet ripset näyttävät tosi hulppeilta.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi09:09

    Ahaa, vai tällaista. No mutta hyvä, toivottavasti saatte sen verkkokauppaan piakkoin, kun on tämä pimeän kaupan ilta. Ei ainakaan nyt vielä perjantai-aamuna löytnyt.

    VastaaPoista