lauantai 8. helmikuuta 2020

Pimeän Kaupan perjantai onnistui hyvin

Olin hyvin epävarma miten tämä Pimeän Kaupan Ilta onnistuu näin paljon aikaisemmin kuin yleensä. Onneksi epäilyni oli ihan turhia ja meillä oli oikein hyvä päivä. Mitään ruuhkatilanteitakaan ei tullut, vaikka olin yksin työssä.


Vanha suosikki ja uusi suosikki

Ei varmaan ole ollut sellaista kauppatapahtumaa ettei Dermalogican Intensive Moisture Balance (75€-20%) ole ollut eniten myyty tuote. Eikä tämä tilanne muuttunut nytkään. Yhtään ainoata tuubia ei hyllyyn jäänyt, vaikka olin tilannut niitä tosi suuren määrän. 
 Toinen suosikki oli iS Clinicalin Cleansing Complex (52€-20%) joka on parissa vuodessa noussut meidän eniten myydyksi puhdistustuotteeksi. Tämä Cleansing Complex on todella ainutlaatuinen geelipuhdistus, koska se sopii rutikuivallekin iholle. Se on myös tehokkaasti ihon toimintoja normalisoiva ja moni on saanut jo pelkästään siitä avun iho-ongelmiinsa. 
Meikeistä suosituimpia oli Xtremen luomivärikynät (35€-20%) ja nyt sävy Rose ja Mahongy oli suosituimpia. Ne ketkä olivat jo käyttäneet Xtremen luomivärikyniä kehuivat kilvan miten helppoja ja käytännöllisiä ne ovat. Itse allekirjoitan tämän saman ja en ole muita luomivärejä käyttänyt sen jälkeen, kun löysin nämä. En myöskään enää ota muita luomivärejä myyntiin, koska nämä luomivärikynät sopivat aivan kaikille. 
Kyllä meni hyllyt tyhjiksi Pimeän Kaupan iltana.Meikit ja seerumit kiinnostaa

Toivon aina, että uudetkin asiakkaat uskaltautuisivat meille ja kyselisivät neuvoja omaan ihonsa hoitoon. Nyt varmaankin oli liikkeellä eniten kyselijöitä mitä on aikoihin ollut ja olin siitä hyvin iloinen. Monen iho tarvitsisi rauhoitusta ja kosteutta ja siksi iS Clinicalin seerumit teki kauppaansa. Paras ja monipuolisin rauhoittava seerumi on Pro-Heal Serum (109€-20%) joka tasoittaa myös ruusufinnin tulehdusta. Toinen suosikkiseerumi oli Youth Serum (185€-20%) joka siloittaa ja kiinteyttää ihon. Huomioikaa myös, että Youth Serum on tuplakoko verrattuna muihin seerumeihin. Eli sen pakkauksessa on 30 ml, kun yleensä seerumit ovat 15 ml. Youth Serum ei siis ole yhtään kalliimpi. kuin muutkaan seerumit.
Reneval Lip Complex (29€-20% ) on ollut esillä koko talven monessa naisten lehdessä ja siksi sen myynti on lisääntynyt meilläkin huumasti. Uudet YB:n huulikiilteet myös kiinnostivat ja samoin Natural Mineral Foundation (65€-20%) teki kauppaansa. 

Muistakaa, että kaikki tarjoukset ovat verkkokaupassa su  9.2-20 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti