tiistai 30. kesäkuuta 2020

Tähtitarjous 30.6. - 13.7.

Tähtitarjouksena on Dermalogican BIOLUMIN-C EYE SERUM NYT 59€ (75€) silmänympärysgeeli vähentämään uv-säteilyn rypistävää vaikutusta sekä poistamaan tummuutta ja turvotusta.
Ostaessasi Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 NYT 35€ (39€) aurinkosuojavoiteen saat sen mukana Dermalogican matkakokopakkauksen käytännöllisessä meikkipussissa (arvo 36€).
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS NYT 88€ (107€) sisältää ripsien ja kulmien kestovärin sekä kulmien muotoilun. Tarjous on voimassa heinäkuun loppuun asti.


Tähtitarjouksena on Dermalogican BIOLUMIN-C EYE SERUM NYT 59€ (75€) 

BioLumin-C Eye Serum poistaa turvotusta

Tämä Tähtitarjouksena oleva BioLumin-C Eye Serum on Dermalogican uusin silmänympärysvoide ja se tuli Suomeen viime syksynä. Se on koostumukseltaan lähes nestemäinen geeli, joka imeytyy todella nopeasti. 
Dermalogicallahan oli herkän ihon hoitolinjassa hiukan samantyyppinen silmänympärysvoide, mutta se jäi pois valikoimista pari vuotta sitten. Sitä tuotetta käyttäneet asiakkaat ovat olleet tosi tyytyväisiä tähän BioLumin-C Eye Serumiin, koska se on laadultaan samanlainen. 
Viime viikolla oli ihan poikkeuksellisen kova helle ja se yleensä sekoittaa nestetasapainon ja siitä syystä silmäluometkin voivat turvota. Tämä BioLumin-C Eye Serum on erinomainen apu tähän turvotukseen. 
Myös voimakas uv-säteily aiheuttaa ihon rypistymistä ja antioksidanttinen c-vitamiini on paras raaka-aine korjaamaan vaurioita. BioLumin-C Eye Serumia käytetään aamulla sekä illalla ja ohuen koostumuksensa vuoksi se ei valu hikoilun myötä. 
Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 NYT 35€ (39€) aurinkosuojavoide sopii aivan kaikille ja sitä voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Sen mukana saat kivan kesätuotepussukan, jonka arvo on 32€! Matkakoot on pakattu auringonkeltaiseen pellavapussukkaan ja sieltä löytyy BioLumin-C seerumi, BioLumin-C Eye Serum silmänympärysgeeli ja Prisma Protection sk 30 aurinkosuojallinen päivävoide. 
Protection Sport sk 50 on varsinainen koko perheen tuote, koska se käy lapsille ja miehillekin. Lasten iholle hajusteeton ja mietoja raaka-aineita sisältävä Protection Sport sk 50 on mitä parhain suojavoide.

Ripsien kestotaivutustarjous jatkuu heinäkuun loppuun asti

Ripsien kestotaivutus on nyt 88€ (107€) ja siihen kuuluu ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. Työssä käytetään kuuluisaa YUMI LASHES -menetelmää ja heidän aineitaan. 
Ripsien kestotaivutus on kesän paras meikki, koska saat kauniit kaarevat ja tummat ripset vaivattomasti. Ripsien kestotaivutus kestää 6-8 viikkoa ja sen voi uusia kahdeksan viikon välein. Kestoväri kuluu pois 3-4 viikon kuluessa ja sen voi tehdä uudestaan, jos niin haluaa. 
Kestotaivutuksen jälkeen suositellaan, ettei ripsiä kastella vuorokauteen, mutta tämän jälkeen voi tehdä ihan mitä vaan ja mikään ei ole kiellettyä. 
Kestotaivutetut ripset ovat hyvin luonnolliset ja niillä saa virkeämmän ilmeen kasvoilleen. Varsinkin vanhemmalla iällä kauniin kaarevat ripset tekevät nostavan vaikutuksen silmiin ja katse on avarampi.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

maanantai 29. kesäkuuta 2020

Emme käytä koskaan kulmakarvoihin mustaa kestoväriä

Ripsien kestotaivutuksen 88€ yhteydessä teemme nyt kulmien muotoilun ja värin samaan hintaan. Kulmakarvat ovat olleet pitkään kasvojen tärkein kohde ja asiakkailla on välillä hyvinkin epärealistisia toivomuksia niiden kaunistukseksi.


Ripsien kestotaivutuksen 88€ yhteydessä teemme nyt kulmien muotoilun ja värin samaan hintaan.


Kokemus auttaa valitsemaan oikean värin ja muodon kulmakarvoihin

Ripsien kestotaivutuksessa kauniit kaarevat ripset ovat lopputulos mihin pyritään. Samalla asiakas saa siistit kulmakarvat jotka kehystävät silmiä sopivasti. Yleensä nämä kulmakarvat kiinnostavat asiakasta paljon enemmän kuin ripset ja niihin saan aina ohjelitanian.
Välillä huomaan miten allerginen olen ammattitaitoni kyseenalaistamiselle ja sille, että asiakas neuvoo minua työssäni. Olen tehnyt parikymmentätuhatta kestovärjäystä työelämäni aikana ja välillä kiehun, kun asiakas kieltää minua laittamasta mustaa väriä kulmakarvoihin tai neuvoo miten kulmakarvoja nypitään.
En ole vielä koskaan harkinnutkaan laittavani mustaa kestoväriä kulmiin, koska se on aivan liian jyrkkä väri suomalaisten iholle. Mustatukkaisillekin syvä mustanruskea on pehmeämpi kuin pikimusta.
Kulmien värjäyksessä on hyvä sääntö, että tummahiuksiselle kulmat ovat astetta vaaleammat kuin hiusten väri ja vaaleahiuksiselle astetta tummemmat. Minulla ei ole mitään vaikeuksia löytää sopivaa kestoväriä kulmakarvoihin kenelle tahansa ja tähän asti asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä työni tuloksiin.


Kosmetologin päässä naksahtaa

Tiedän, että syy on yksin minun, kun koen päässäni naksahtavan asiakkaan opetusta kuunnellessani. Kuitenkin koen, ettei ammattitaitoani ja kokemustani arvosteta, kun epäillään kykyäni värjätä kulmakarvoja ilman pitkää ohjeistusta. Tietysti voi olla, että minut koetaan jo vanhuuden seniiliksi ja tarvitsen siksi nuo neuvot.
Ymmärrän, että suurin osa näistä epäluuloista lähtee siitä, kun joku on tehnyt huonoa työtä ja värjännyt esimerkiksi kulmakarvat tuolla mustalla kestovärillä. Tässä onkin yksi selkeä ero ammattitaitoisen kosmetologin ja ammattitaidottoman välillä. Hyvää koulutusta vailla oleva ns. kosmetologi tekee yleensä kestovärit samalla tavalla jokaiselle välittämättä asiakkaan omasta värityksestä.
Aika usein halvinta työtä mainostavat kauneushoitolat eivät juurikaan välitä työnsä tuloksesta ja asiakas saa kärsiä sen ulkonäössään.
Asiakkailla on myös helposti vääriä odotuksia kulmakarvojen mahdollisuuksista. Kestovärillä ei saa lisää karvoja kulmiin ja jos ne ovat harvat ja kapeat ne ovat sitä myös kestovärin jälkeen. Lähes olemattomiin nypityistä kulmakarvoista ei paraskaan ammattiosaaja saa tuuheita ja leveämpiä. Hyvin usein viisikymppisellä kulmakarvat ovat jo vuosikymmeniä nypitty määrättyyn malliin, eikä sitä enää pysty juurikaan muuttamaan.
Maxey Lash -ripsiseerumi (108€) auttaa myös kulmakarvoihin ja kuukauden säännöllisellä käytöllä alkaa jo näkemään miten karvat vahvistuvat. Kuitenkin menee 2-3 kuukautta ennen kuin kapeiksi nypityistä kulmista kasvaa leveämmät. Aika usein osasta karvoja on jo karvanysty tuhoutunut ja silloin tuo ripsiseerumikaan ei auta.
Näissä tapauksissa neuvon mielelläni, miten kulmakynällä saa nopeasti kulmakarvoista nätimmän kehyksen silmille.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Rääkätty kosmetologi

Aloitan taas joka kesäisen valitukseni, miten koen tämän helteen jo ihmisen rääkkäämiseksi. Myös kuiva ihoni kärsii hikoilun kuivattavasta vaikutuksesta ja heikentynyt aineenvaihdunta turvottaa kasvoja. Moni asiakaskin kokee nämä samat ongelmat.




Kasvohoidot auttavat turvotukseen

Olemme olleet Marin kanssa kevään sen verran kiireisiä, ettei omia kasvohoitoja ole ehditty tekemään. Viimeksi sain huhtikuun lopussa Dermatude-kasvohoidon (170€) ja huomaan jo selvästi, että se pitää pikaisesti uusia. Onneksi meillä onkin ensi viikolla hoitoajat itsellemme. 
Parin kuukauden hoitoväli on ihan liian pitkä varsinkin, kun tämä helle hidastaa aineenvaihduntaa ja kasvot pöhöttyvät. Yleensä 4-6 viikkoa hoitojen välillä olisi ihanteellista. 
Vielä tiistaihin 30.6. asti tarjouksessa oleva Fresh-up kasvohoito NYT 49€ (87€) on todella hyvä poistamaan tämän hetken ongelmia. Siihen kuuluva kasvohieronta pumppaa erittäin hyvin aineenvaihdunnan liikkeelle ja turvotus häipyy. Käytän näin hellepäivinä viileää vettä hoitotuotteita poistaessani ja sekin on miellyttävä hoitokokemus asiakkaille. Fresh-up hoidon lopuksi tulee lähes jääkylmältä tuntuva kosteuttava naamio, joka kruunaa hoidon virkistävän vaikutuksen. 
iS Clinicalin HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE (95€) on kotikäyttöön tarkoitettu viilentävä ja raikastava naamio. Sen vaikutus on kosteuttava, turvotusta poistava ja huokosia supistava. Olen tämän viikon käyttänyt sitä aamuisin, koska hikisen yön jälkeen se laskee kasvojen turvotusta ja raikastaa ihoa. 
Tuntuu kivalta istua aamulla hetki terassilla vilvoittelemassa ja nauttimassa kesäaamusta. Samalla naamio ehtii vaikuttamaan vartin verran ja kissatkin ehdin samalla tervehtiä kunnolla. 


Hikoilu avaa ihohuokoset

Jatkuvasti valuva hikivesi kuivattaa ihoa, mutta se voi myös aiheuttaa hikinäppyjä ja ihon rasvoittumista. Helteellä meikki alkaa helposti kiiltämään ja huokoset näkyvät aukinaisina. Tähän on hyvä apu Dermalogican HYDRABLUR PRIMER (51€) meikinpohjustusaine, joka supistaa huokoset ja tekee ihosta siistin ja tasaisen. 
Laitan nykyisin aamulla tuon Hydra-Intensive Cooling Masquen jälkeen Dermalogican tarjouksessa olevaa BIOLUMIN-C SERUMia NYT 63€ (78€) 3-4 tippaa koko kasvoille ja kaulalle. Suoraan sen päälle levitän HydraBlur Primerin ja lopuksi SKIN PERFECT PRIMER sk 30 NYT 39€ (49€) pohjustuksen, joka tasoittaa, silottaa ja suojaa. Käytän talvellakin aina nämä kaksi primeriä päällekäin, jotta meikkipohja on hyvä ja se toimii näin myös helteellä. Meikki pysyy hyvin eikä hien valuminen tee ihoa kirjavaksi. Tähän auttaa myös aamulla käytetty naamio, joka silottaa ja supistaa huokoset, joten meikki pysyy siistinä ja kauniina helteestä huolimatta. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

lauantai 27. kesäkuuta 2020

Vierasvaraa mökille

Ilmeisesti tämä kesä on mökkeilyn aikaa ja mökkien omistajat saavat varmaan vieraita tavallista useammin. Jotkut vieraat eivät ole ehkä varautuneet aurinkosuojavoiteilla ja muutakin kosmetiikkaa odotetaan isäntäväeltä löytyvän.


Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 on kaikille sopiva aurinkosuoja.


Kaikille sopiva Protection Sport sk 50 aurinkosuojavoide

Itse olen ollut joskus siinä tilanteessa, että meillä kyläilevä tuttu ei yhtään huomioi auringon polttavaa vaikutusta eikä edes omista aurinkosuojavoidetta. Kuitenkin yritän aina olla tyrkyttämättä omia toimintatapojani ja myymiäni tuotteita, mutta vaikeata se on, kun toinen käristää ihoaan vieressä. 
Silloin voi hienotunteisesti tarjota aurinkosuojavoidetta ja kaikille sopiva tuote on Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 (39€). 
Tämä Protection Sport sk 50 sopii kasvoille sekä vartalolle ja ihan kaiken ikäisille. Myös miehet pitävät sen ohuesta ja hyvin imeytyvästä koostumuksesta. Itse pidän tarkasti huolen siitä, etten nalkuta tai paheksu toisten auringonottoa, mutta aurinkosuojavoiteen voi tuoda esille, jos se kelpaisi. 
Joskus vieraat jäävät yllättäen saunomaan ja yöksikin ja silloin voi olla tarvetta meikinpoistotuotteisiin. Hyvä vierasvara on meillä myynnissä oleva BODY DRENCH MICELLAR -ihonpuhdistusliinat (28€), joilla saa poistettua sitkeimmänkin ripsivärin ja meikkivoiteen. Nämä puhdistusliinat ovat kohtuuhintaisia ja toimivat hyvin kesäretkillä, jolloin vettä ei aina ole käytettävissä. Puhdistusliinat ovat myös helppoja pitää mukana, niin ei tarvitse pelätä pullojen vuotamista.

Pesugeelit ja vartalovoiteet

Ymmärrän hyvin, ettei kukaan halua antaa omia arvokkaita ihonhoitotuotteitaan vieraiden läträttäväksi. Saunalle onkin hyvä hankkia edullisempia pesugeelejä ja vartalovoiteita. Esimerkiksi ARGAN THERAPY DAMASK ROSE SHOWER GEL  (19€) on todella edullinen suihkuvaahto ja upea pullo tekee ylellisen vaikutelman. Samoin tunnelmallinen juhannusruusun tuoksu tekee siitä juuri sopivan mökkisaunaan. Tuo pullo on 400 ml eli melkein puolilitraa, joten siitä käyttää suurempikin seurue.
Monella innokkaalla auringonottajalla alkaa iho hilseillä pesun jälkeen ja hyvä vartalovoide on tärkeä. Tietysti iS Clinicalin BODY COMPLEX (72€) korjaa parhaiten hilseilevän kuivaa ihoa sekä rauhoittaa punoitusta ja ihon kiristystä. 
Edullisempi vierasvara on ARGAN THERAPY DAMASK ROSE BODY MILK (19€), joka on maitomaisen ohut vartalovoide. Tuo ihana juhannusruusun tuoksu tuntuu vain voidetta levitettäessä, mutta haihtuu nopeasti, joten se ei häiritse muita ihmisiä. 
Kiva mökkituliainen on TUOKSUSAIPPUASIENI (19€), jotka ovatkin nyt tosi suosittuja. Kukaan ei haluaisi viedä tuliaisiksi mitään tarpeetonta tavaraa, vaan jotain millä on ihan oikeasti käyttöä. Nämä tuoksusaippuasienet ovat kivan hintaisia ja käytössä tarpeellisia. Jotkut ovat ostaneet mökin isännälle oman miesten tuoksun, joita saippuasienissä löytyy myös ja rouvalle omansa. Tosin kyllä miehetkin tykkäävät raikkaasta piparmintun tai sitruunan tuoksusta. 
Tämä tuoksusaippuasieni ei ole kuivattavaa saippuaa, vaan pehmeän geelimäistä, joka ei jätä ihoa kiristävän kuivaksi. Näin helteellä, kun haluaa peseytyä useamman kerran päivässä, tuoksusaippuasienet toimivat pikapesuissa todella hyvin. Sillä on helppo käydä nopeasti kriittiset paikat läpi eikä suihkuun kulu pitkää aikaa.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

perjantai 26. kesäkuuta 2020

Älä ohita tämän hetken tarjoustuotteita

Tämän hetken tarjoustuotteet ovat voimassa vielä ensi maanantaihin 29.6. asti. Nyt, kun helle hehkuu ja uv-indeksi on huipussaan, iho tarvitsee hoitotuotteet, jotka korjaavat tämän tilanteen tuomat haittavaikutukset.


iS Clinicalin Youth Complex NYT 149€ (norm.183€)


Antioksidantit korjaavat säteilyvaurioita

Nyt jokaisen kannattaisi käyttää jotain antioksidanttipitoista ihonhoitotuotetta, koska niiden avulla ihosolut tervehtyvät uv-säteilyn haitoista. Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM NYT 63€ (78€) on tehty korjaamaan uv-säteilyn haittavaikutuksia ja aurinko onkin joka päiväistä Dermalogican tuotantoalueella Kaliforniassa. Siksi amerikkalainen kosmetiikka onkin maailman parasta suojaamaan ja korjaamaan auringon vaikutuksia. 
BioLumin-C Serum on geelimäistä ja erittäin hyvin imeytyvää. Tätä seerumia voi käyttää aamulla ja illalla ja se sopii kaikille ihotyypeille. Jos teillä on tällä hetkellä käytössä joku muu kuin iS Clinicalin tai Dermalogican seerumi suosittelen, että jätätte sen hetkeksi sivuun ja käytätte nyt juuri tähän hetkeen sopivan tehoaineen. Tämä BioLumin seerumi riittää noin 6-8 viikkoa, jos sitä käytetään aamulla sekä illalla.
Toinen antioksidantteja sisältävä tarjoustuote on iS Clinicalin C EYE SERUM ADVANCE+ NYT 55€ (73€) silmänympärysseerumi, joka silottaa ryppyjä sekä vähentää tummuutta ja turvotusta. Tämä seerumi on aivan ohut, lähes vesimäinen geeli ja siksi se on tosi suosittu kesätuote. Seerumia laitetaan 1-2 tippaa sormenpäähän ja siitä se taputellaan silmien ympärille. Silmäpusseista kärsiville tämä seerumi on ykkösvalinta, koska se alentaa niin hyvin turvotusta. 

SkinPerfect Primer sk 30 on supersuosikki meikiksi

Yksi meidän myydyimmistä tuotteista on Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk 30 NYT 39€ (49€) meikinpohjustusaine. Moni käyttää tätä kevyesti värillistä voidetta meikkivoiteen asemasta ja varsinkin näin helteellä se antaa kauniin hehkeän pinnan iholle.
SkinPerfect Primerin alle pitää laittaa jokin hoitotuote, koska se ei ole tarkoitettu suoraan puhtaalle iholle. Esimerkiksi tuo BioLumin seerumi toimii yksinäänkin tämän primerin alusvoiteena.  SkinPerfect Primer sk 30 antaa todella kauniin luonnollisen hehkun iholle ja silottaa pikkuryppyjä ja ihon värin epätasaisuuksia.
Aina huippu kosteusvoide on iS Clinicalin YOUTH COMPLEX NYT 145€ (183€), joka käy yöksi ja päiväksi. Siinä on yhdessä voiteen ja seerumin vaikutukset ja mitään muuta ei tämän voiteen kanssa tarvitse käyttää. Tämän ohuen hyvin imeytyvän voiteen kiinteyttävät ominaisuudet ovat erityisen tehokkaat ja siksi Youth Complex onkin amerikkalaisten suosikkivoide.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

torstai 25. kesäkuuta 2020

Viimeiset hetket hyödyntää Fresh-up kasvohoitotarjous!

Koronakriisin takia kehittämäni Fresh-up kasvohoito on ollut erittäin suosittu. Nyt käsillä on viimeiset hetket hyödyntää tuo tarjous eli Fresh-up kasvohoito on NYT 49€ (87€) ja kolme hoitokertaa on 135€. Tarjous on voimassa ensi tiistaihin 30.6 asti.



Fresh-up kasvohoito sopii kenelle tahansa.


Osta nyt, käytä myöhemmin!

Olen nyt vielä joustanut tämän Fresh-up kasvohoidon lahjakorttien käyttöajassa, jota jatkoin 30.4.2021 asti. Tämä muutos tuli siitä, että ajatukseni kääntyivät jo jouluun tässä helteen keskellä ja keksin, miten hyvä lahjaidea tämä Fresh-up kasvohoito on esimerkiksi syksyn synttärijuhliin, ylioppilasjuhliin ja joululahjaksi. Joten, jos ostat Fresh-up hoidon toiselle lahjaksi ja annat sen vasta loppuvuodesta, niin siinä on vielä hyvin käyttöaikaa jäljellä.
Toivoisin kuitenkin, että naiset huomioisivat oman hyvinvointinsa ja panostaisivat ihan omaan ihonhoitoonsa. Viimeistään syksyllä, kun sisälämmitykset alkavat, iho huutaa kosteutta ja silloin olisikin tervehdyttävää käydä 3-4 viikon välein virkistävässä Fresh-up kasvohoidossa. Ostamalla parikin kolmen kerran hoitosarjaa talven ihonhoito on pelastettu ja myös pimeän ajan masennuksesta saa torjuntavoiton, kun on järjestänyt itselleen mukavia asioita.
Näin edullista hoitotarjousta en pysty kovinkaan usein tarjoamaan ja tämähän oli ensimmäinen kerta, kun meillä on ollut kasvohoitotarjous. Tätäkään en olisi keksinyt kehittää, ellei korona olisi pakottanut uusimaan koko työsysteemimme. 
Fresh-up kasvohoito sopii kenelle tahansa, koska hoitotuotteet valitaan aina jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan. Mehän emme tee koskaan mitään ”standardihoitoja”, vaan jokainen hoito räätälöidään ihotyypin mukaan. 


Hikoilu kuivattaa ihoa

Nyt on hikoiltu helteessä jo viikon verran ja se tuntuu ihossa monella tavalla. Ainakin vanhemmiten jatkuvasti hikeä valuvat kasvot kuivuvat ja kiristyvät. Voimakas uv-säteily tekee ihosta kirjavan ja kuollut solukerros saa ihon näyttämään harmaan elottomalta. Siksikin tuo Fresh-up kasvohoito olisi ihanteellinen tehdä kesäloman aikana tai nauttia ihan muuten vaan hemmotteluhetkestä kauneushoitolassa. 
Viimeistään lokakuun sateessa ja pimeydessä jokainen tarvitsee jotain piristystä ja hellimistä. Ihon kannalta tärkein hetki tehdä kasvohoito on juuri loka-marraskuu, kun sisälämmitys kuivattaa ihon hetkessä. 
Tuo loppusyksy on ajankohta, jolloin iho tarvitsee kaikista eniten hoitoa ja siksi kannattaakin ostaa tuo Fresh-up sarjahoito ja käyttää se syksyllä. Mikäli syksyllä muutat mielesi, niin tuon lahjakortin voi käyttää osamaksuna johonkin muuhun kasvohoitoon tai hyödyntää se kotihoitotuoteostoksissa.
Muistutan myös vielä, että verkkokaupan OUTLETISSA olevat tuotteet ovat myynnissä vain pienen hetken. Useimmiten ne ovat edullisia pakkausten uudistamisen vuoksi ja tuotteita on vain pieni erä. Nyt mm. Rodialin BB VENOM EYE 29€ (55€) silmänympäryksen tummuuden peittämiseen tarkoitettu tuote on melkein loppu ja jäljellä on vain kaksi pakkausta enää.
Samoin Muradin BLEMISH & WRINKLE REDUCER 29€ (68€) on loppumassa ja se sopii juuri tähän helleaikaan loistavasti. Tämä seerumi vähentää talin eritystä, supistaa huokosia ja estää tulehtuneiden näppyjen ja finnien syntymistä. Kuitenkin siinä on myös kimmoisuutta parantavia raaka-aineita ja se sopii erinomaisesti rasvoittuvalle yli kolmekymppiselle iholle.
Outletissa on myös täysin luomukosmetiikkaa olevat Organic Surge BRIGHTENING HOT CLOTH CLEANSER puhdistusmaito ja HYDRATING EYE CREAM silmänympärysvoide yhteensä NYT 29€ (59€), jotka ovat todella edullinen yhdistelmä hoitavaa puhdistusmaitoa ja kosteuttavaa silmänympärysvoidetta. Tuota puhdistusmaitoa markkinoidaan puhdistusliinan kanssa käytettäväksi, mutta se ei mitenkään ole välttämätöntä. Sen voi poistaa esimerkiksi kasvosienellä, jos haluaa, mutta itse huuhtelen sen pelkästään vedellä pois. Puhdistusmaito on vesiliukoinen ja sopii parhaiten normaalista kuivaan päin olevalle iholle. 
Organic Surgen silmänympärysvoide on ihan älyttömän hyvä verrattuna edulliseen hintaansa. Se on ohut kosteuttava lähes maitomainen voide joka sopii ihan kaikille kosteuttamaan silmänympärysihoa.  Voide ei ole mitenkään elvyttävä, joten se sopii ihan parikymppisillekin. Tämä Organic Surgen tuotepari ei ole samaa tasoa kuin yleensä meidän tuotteet, mutta ne ovat hyviä perustuotteita, joita voi välillä käyttää edullisuutensa vuoksi.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

Huh huh hellettä!

Nyt on luvattu hyvin helteistä viikkoa ja se tuo lisävaatimuksia ihonhoitoonkin. Pelkästään aurinkovoiteet eivät suojautumiseen auta, vaan nyt kannattaa pysyä sisätiloissa kuumin aika eli klo 11-15 ja muista myös juoda riittävästi.


BIOLUMIN-C SERUM NYT 63€ (78€) on aivan erinomainen tuote hellepäiville.


Ohuet ja raikkaat tuotteet ihonhoitoon

Näin helteiseen aikaan on parasta hankkia geelimäisiä kevyitä ja hyvin imeytyviä hoitotuotteita varsinkin yökäyttöön. Yöllä usein kasvot ja päänahka hikoilevat voimakkaasti eikä ole kiva, jos rasvainen voide valuu kasvoilla. Vaihdevuosi-ikäiset kokevat tätä yöhikoilua oli vuodenaika mikä tahansa, joten nämä ohjeet toimivat heillekin.
Aivan ihana yövoide helteelläkin on Dermalogican SOUND SLEEP COCOON (78€), joka on ohut geeli ja sopii kaikille ihotyypeille. Siinä on raaka-aineena santelipuu-laventeli-patsuliöljy, jonka tuoksu vaikuttaa stressihormonin tuotantoa vähentävästi. 
Toinen raikas geelivoide on Dermalogican CALM WATER GEL (46€), josta käytetään nimitystä vesivoide. Se on vielä kevyempi kuin Sound Sleep Cocoon ja sitä kannattaa käyttää myös aamuisin meikin alle. Calm Water Gel on mieleinen myös miehille ja nuorille. 
Hoitosuihkeet ovat helteellä ihan mahtavia virkistäjiä. Nyt uudestaan myyntiin tullut Dermalogican ULTRA CALMING MIST (34€) rauhoittaa punoitusta ja siinä on myös couperosaa ja ruusufinniä ehkäiseviä vaikutuksia. Toinen raikastava hoitosuihke on Dermalogican ANTIOXIDANT HYDRAMIST (46€), joka on erittäin kosteuttava ja korjaa uv-säteilyn haittoja. Hoitosuihketta voi pitää jääkaapissa ja suihkauttaa pitkin päivää kylmää sumua kasvoille ja miksi ei myös olkapäille ja käsivarsiin. Näitä suihkeita voi käyttää myös meikin päälle sekä viilentämään kuumottavia kasvoja.


Hikoilu kuivattaa

Hikoilu kuivattaa vielä lisää kuivaa ihoa ja rasvaisella iholla se taas lisää tulehdusta aiheuttavien bakteereiden toimintaa. Hyvä tuote normalisoimaan ihon omaa suojabarriääriä on nyt tarjouksessa oleva Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM NYT 63€ (78€). Tämä runsaasti c-vitamiinia sisältävä seerumi on aivan erinomainen näille helleviikoille. Antioksidanttinen c-vitamiini korjaa uv-säteilyn haittoja ja hidastaa ihon vanhenemista. Samalla se myös kirkastaa ihon väriä.
BioLumin-C Serum sopii ihan kaikille ihotyypeille ja se on myös hyvin imeytyvä geelimäisen koostumuksensa vuoksi. Rasvaisemmalla iholla se käy yöhoidoksi jopa yksinään kesän kuumimpaan aikaan. Samoin sen voi käyttää päivätuotteena Dermalogican SKIN PERFECT PRIMERIN sk 30 NYT 39€ (49€) alla. 
Kumpikin tuote on tarjouksessa maanantaihin 29.6. asti, joten kannattaa olla nopea. Tuo Bio-Lumin-C seerumi ehti meiltä jo kertaalleen loppua, mutta nyt sitä taas on ja yritin tilata sitä nyt tarpeeksi suuren erän. 
Rasvaiselle ja helposti finneistä kärsivälle aikuiselle iholle erinomainen ja edullinen hoitotuote on meidän verkkokaupan OUTLETISSA oleva Muradin BLEMISH &WRINKLE REDUCER ANTI-AGING SERUM NYT 29€ (68€). Se torjuu tulehdusta aiheuttavien pöpöjen toimintaa, hidastaa talineritystä ja supistaa huokosia. Samalla se kiinteyttää ja kosteuttaa. Tämä tuote on outletissa pakkauksen muuttumisen vuoksi ja näitä ei ole enää montaakaan jäljellä. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

tiistai 23. kesäkuuta 2020

Dermatude-kasvohoito vaalentaa myös pigmenttiläiskiä

Pigmenttiläiskät alkavat olla nyt hyvin näkyviä, kun kesä on jo lähes puolivälissä. Tämän kevään voimakas uv-säteily on tuonut läiskät esiin nopeasti. Luulin, ettei tänä keväänä juuri olisi pigmenttiläiskiä asiakkailla, kun ei ollut lumesta heijastuvaa aurinkoa, mutta olin väärässä.


Meidät valittiin Suomen parhaaksi Dermatude-hoitolaksi 2019


Hyvä suojauskaan ei auta

Pigmenttiläiskät syntyvät hormonitoiminnan sekä auringon yhteisvaikutuksesta ja nykyistä hyvin voimakasta uv-säteilyä vastaan on lähes mahdotonta suojautua. Esimerkiksi raskausaikana ja  hedelmöityshoidoissa hormonit ovat niin voimakkaasti vaikuttamassa, ettei mikään aurinkosuojavoide oikein auta, vaikka ulkona oleskelisi minimaalisen vähän. Silloin kannattaisi olla käytössä myös seerumit ja yövoide, joka hajottaa pigmenttisoluja.
Dermatude-kasvohoito (170€/kerta tai 600€/4 kerran sarja) on ensimmäinen hoito, jossa näen selvästi pigmenttiläiskiä häivyttävän tuloksen. Yleensä tarvitaan tuo neljän kerran sarja 1-2 viikon välein ennen kuin selvää vaalenemista tapahtuu. Kuitenkin on varauduttava siihen, ettei läiskiä saada kokonaan pois, eikä varsinkaan pysyvästi. Sarjahoidon jälkeen pitää kotihoito olla säännöllistä ja tehokasta, jotta Dermatudella saavutettu tulos pysyy. 


Pigmenttiläiskiä voi peittää

Dermatude-kasvohoitoa voi tehdä myös yksittäin 4-6 viikon välein ja näin hillitä pigmenttiläiskien voimakasta tummumista. Tähän kun lisätään vielä hyvä kotihoito ja sopivan peittävä meikkituote, pigmenttiläiskistä saadaan voitto. 
Nyt kannattaa huomioida, että verkkokaupan OUTLETISSA ja meillä hoitolassa on vielä muutama Dermatuden pigmenttihoitotuote tosi edullisesti: PIGMENT EQUALIZER FACIAL CREAM NYT 45€ (124€) hoitovoide ja PIGMENT EQUALIZER FACIAL SERUM NYT 39€ (109€) seerumi ovat tehokas yhdistelmä hajottamaan pigmenttiä. Muutenkin ne ovat hyviä kosteuttavia hoitotuotteita ja nyt erittäin edulliseen hintaan. Nämä kaksi tuotetta sekä hyvä aurinkosuoja yhdistettynä Dermatude-kasvohoitoon ja sitten vielä toimiva peiteaine takaavat, että pigmenttiläiskät eivät enää ole ongelma.
Outletissa on myös RODIALIN BB VENOM EYE NYT 29€ (55€) silmänympärysten peitevoide, joka toimii oikein hyvin muuallakin kasvoilla. Se levittyy hyvin eikä tee valkoista läiskää, vaan sulautuu ihon omaan väriin. Toinen hyvä peitetuote on YOUNGBLOODIN peiteväri ULTIMATE CORRECTOR (52€), jossa on kaksi sävyä yhdessä. Vaaleampi laitetaan ensin neutralisoimaan tummuus ja beigesävyllä tasoitellaan se huomaamattomaksi. Tähän päälle, kun levitetään vielä meikkivoide, ei värimuutosta enää näy.
Tuo Rodialin BB Venom Eye on hiukan helpompi käyttää, mutta perusteellisemman häivytyksen saa aikaan YB:n tuotteella. Vaaleampia pigmenttiläiskiä riittää tasoittamaan pelkkä meikkivoidekin ja Dermalogican HYDRABLUR PRIMER 49€ pohjustusvoide tasoittaa myös jonkin verran ihon väriä.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

maanantai 22. kesäkuuta 2020

Kulttituotteet kokeilussa

Olemme Marin kanssa urakalla kokeilleet erilaisia ammattisarjojen kotihoitotuotteita, joita pidetään kaikkien rakastamina kulttituotteina. Kokonaisuutena nämä tuotesarjat eivät meille mitenkään kelpaisi, mutta joitakin yksittäisiä helmiä niistä löytyy.




Kulttituotteet tulossa verkkokauppaan

Nettipäällikkö Kaisa ja minä yritämme saada nämä kulttituotteet verkkokauppaan myyntiin kesäkuun loppuun mennessä. Ainakin hiustenhoitosarja Her on jo esittelyä vaille valmis.
Tämä tuotteiden kokeilu on ollut siinä mielessä kivaa, ettei ole pakko löytää yhtään mitään, eikä tarvitse löytää tuotteita ammattikäyttöön. Kaikki testaamamme tuotteet tulevat kotihoitoon, emmekä myöskään etsi kokonaista hoitosarjaa, vaan yksittäiset hyvät tuotteet riittävät.
Tuotesarjat ovat Amerikan suosikkeja ja niitä on kehuttu vuosikymmenet filmitähtien ja muiden julkkisten suulla. Pelkästään tähän markkinointikehuun en luota, vaan haluamme itse todeta, että tuotteita kannattaa käyttää. 
Esimerkiksi Eve Lom sarjan puhdistusaine The Cleanser on tehnyt minuun vaikutuksen, vaikka ensin sitä epäilin. Se on purkkiin pakattu paksu hyytelömäinen voide, jota levitetään kasvoille puolikas teelusikallinen ja hierotaan iholla. Menetelmä on sama kuin Dermalogican PRECLEANSE BALM (46€), mutta tässä puhdistusvoiteessa on mukana mietoja kuorintarakeita. Pakkauksessa on mukana myös nenäliinan kokoinen musliiniliina, joka kostutetaan veteen ja voide pyyhitään sillä pois. Ihosta tuli todella puhtaan tuntuinen ja silmämeikki lähti oikein hyvin. 
Tämä puhdistusvoide on kiva kokeilu vaihtelun vuoksi ja näitä musliiniliinoja saa ostaa erillisessä pakkauksessa lisää, koska tuo yksi kuluu varmaan aika pian loppuun. En yhtään ihmettele, että tämä puhdistusvoide on noussut kuuluisuuteen, koska sillä teatterimeikitkin lähtevät helposti pois. Itse huuhtelin kasvot vielä kunnolla vedellä, koska en pidä siitä, että puhdistuksen jälkeen iho olisi tahmainen. 
Eve Lom sarjan sekaiholle tarkoitettu tuhkimonaamio oli myös ihan huippujuttu. Omalle ohuelle ja kuivalle iholleni se oli hiukan liian puhdistava, mutta voin kuvitella miten upeaksi se jättää suurihuokoisen sekaihon. Päätarkoituksena naamiolla on kiinteyttää ja virkistää iho huonosti nukutun tai hyvin juhlitun yön jälkeen. Siltä se tosiaan tuntuikin ja ilman muuta se tulee kulttikauppaan myyntiin. 
Vielä en ole tuotteiden hintoja täysin laskenut, mutta ne ovat suurin piirtein samaa hintaluokkaa kuin muutkin meidän tuotteet. 


Voimakkaat kuorinta-aineet

Nyt olen ymmärtänyt miksi asiakkaat hiukan karttelevat kuorinta-aineita. Moni kokeilemistani kuorintatuotteista on ollut niin tiukkaa tavaraa, että raastinrautakin olisi hellävaraisempi. Hiukan tätä ihmettelen, koska nykyiset hedelmähappoyhdisteet kuorivat ihan riittävästi ilman näitä mekaanisia rakeita. Jotkut voiteet ovat olleet niin teräviä jauheita sisältäviä, että ne suorastaan sattuivat.
Luulin ettei sellaisia tuotteita ole enää olemassakaan. Tämäkin oli tärkeä huomio meille, että meidän edustamat lempeät, mutta tehokkaat kuorinta-aineet ovatkin harvinaisuuksia.
Joistakin tuotesarjoista ostin vain matkakokopakkaukset, koska ei ole tarkoitus kuin kokeilla tuotteita lyhyesti. Ihmettelin, kun joillakin sarjoilla oli hulppean iso laatikko, mutta sisällä olikin kirpun kokoiset putelit, jotka olisivat mahtuneet neljäsosakokoiseen laatikkoon. Itse olisin kyllä hävennyt myydä sellaisia pakkauksia, jotka tuottivat näkyvän pettymyksen. 
Aika monella sarjalla on mielenkiintoisia naamioita, joita otan myös myyntiin, koska niitä on helppo yhdistään Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteisiin. Sitä mukaan, kun tuotteita tulee verkkokauppaan, kerron niistä lisää ja neuvon kenen kannattaa niitä kokeilla.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Keskustelua lävistyksistä ja tatuoinneista


"On naurettavaa, kuinka julkisesti sinä ilman perusteita keksit faktoja ja esität niitä kirjoituksessa totena. Kuinka haukut ja kyseenalaistat muiden ulkonäköä, esim sanalla irvokas ja kuinka sinä et yksilönä ymmärrä ihmisiä jotka eivät mahdu omaan käsitykseesi kauneudesta. Minulle tulee ainakin olo, etten koskaan haluaisi astua jalallakaan kauneushoitolaasi. Haluan saada palveluni ilman tuomitsemista, enkä halua kosmetologini kommentoivan ulkonäköäni. On kyseenalaista, että haluat tuoda kaiken esille myös omalla nimelläsi ja edustaa tällä tekstillä myös omaa liiketoimintaasi. Tekstisi on suoraan yhteydessä omaan ammattitaitoosi joka on selkeästi erittäin alhainen."


"Onpa järkyttävää ja epäammattimaista tekstiä. Varmasti erittäin mukava kokemus käydä sinulla hoidossa ja sen jälkeen lukea blogista, miten oma ulkonäkö ei miellyttänyt. Tähän voisi pureutua syvemminkin, mutta en viitsi. Valitsen itse ja kehotan muitakin valitsemaan toisen palveluntarjoajan."


Nämä  kommentit olivat blogijutussa Lävistykset ja kosmetologi, jonka kirjoitin maanantaina 15.6. Lisää samantyylistä arviota tuli Facebookin kommentteihin myös. Asioista on hyvä keskustella ja siksi päätin nostaa nämä kommentit tähän esille.

Kerron usein tarinoita erilaisista hoitotapahtumista, mutta ne ovat todellakin vain tarinoita. Yksikään ihminen ei niistä voi itseään tunnistaa, koska todellisuudessa meiltä ei sellaisia asiakkaita löydy. Kuitenkin tarinat voisivat olla totta ja osa onkin tapahtunut, mutta kerrottu tarina on mielikuvitusta.

Nyt vaikuttaa siltä, että astuin hyvin herkkähipiäisten ihmisten varpaille, jotka eivät siedä kuin omia näkemyksiään. Myös facebookiin on tullut kommentteja ammattitaidottomuudestani. Kuitenkin minulla on oikeus mielipiteeseeni kauneudesta yhtälailla kuin kommentoijallakin.
Ilmeisesti vaatii myös kansalaisrohkeutta tuoda esiin totuus siitä, että ihmisen iho veltostuu iän myötä ja sen takia tatuoinneista tulee erinäköisiä kuin nuorempana. Varsinkin kaula on ohutta ihoa ja rypistyy eniten. Kaulalla oleva tatuointi muuttaa muotoaan sen mukana, kun iho veltostuu.
Minä en todellakaan tiennyt, että tämä fakta on kielletty puheenaihe tatuointeja harrastavilla. Minulla ei ole mitään tatuointeja vastaan ja sehän on jokaisen oma asia, mitä kehollaan tekee.
Ihonhoidon ammattilaisena pidän velvollisuutena kertoa, että otettaessa kaulaan ja kasvoihin tatuointeja, kannattaa harkita ne tarkkaan ja tiedostaa, ettei ne näytä enää samalta kymmenien vuosien kuluttua.
Tässä naiset ovat heikommassa asemassa, koska naisten iho veltostuu ja ohenee nopeammin kuin miesten. Miehillä on kaulan alueen ihon tukena partakarvat ja ihosta ei tule niin löysä kuin naisilla.



Minulla on erinomainen ammattitaito

Suurin osa lukijoista ja kaikki hoitolan asiakkaat tietävät, että minulla on erinomainen ammattitaito. Se, että kasvojen alueen tatuoinnit eivät minun silmääni miellytä, ei kerro ammattitaidostani yhtään mitään. Tässä kuitenkin huomataan, miten tärkeä väline asiakaspalvelussa blogi on. Nyt ne lukijat, jotka eivät suvaitse minun mielipiteitäni voivat heti huomata, etteivät he halua tulla meidän hoitolaan. Yksi tämän blogin tarkoitus on, että lukijat voivat muodostaa käsityksensä meidän hoitolasta jo ennen kuin tulevat ovesta sisälle. Näin vältetään ikävä tilanne, ettei kosmetologin ja asiakkaan välinen kemia toimi. 
Facebookissa eräs kommentoija kertoi, ettei hänen kosmetologinsa koskaan pyydä ottamaan lävistyskoruja pois kasvohoidossa. Tätä pidän kyllä hyvin epäammattimaisena. Korut estävät hierontaliikkeet ja liikesarjoja ei pysty tekemään niin, että lymfakierto saadaan kunnolla liikkeelle. Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet tarttuvat koruihin ja hidastavat ihon puhdistusvaiheita. Samalla niihin helposti jää rasvoja, jotka lisäävät tulehdusriskiä. 
Joitakin mikrovirtahoitoja ei voi tehdä, ellei lävistyskoruja oteta pois. Korut voivat kuumentua sähkövirran vaikutuksesta ja se voi jopa aiheuttaa palovamman. Kaikki lävistyskoruja pitävät asiakkaamme ovat aina oma-aloitteisesti poistaneet korut jo kotonaan. Jos jostain löytyy kosmetologi, joka ei huomioi näitä edellämainittuja asioita, olisin asiakkaana aika huolissani hoidon laadusta. Joten kerron vielä kerran, että meillä asiakkaat ottavat lävistyskorut kasvoilta pois kasvohoidon ajaksi. Joskus myös suurikokoiset korvakorut on parempi ottaa hoidon ajaksi pois. 
Tiedän, että niitäkin lukijoita ja asiakkaita on, jotka ovat valmiita allekirjoittamaan minun näkemykseni. Hoitolan Facebookissa kehuttiin kovasti, miten upean näköinen kuusikymppinen nainen Wilma Schlizewski on lävistyksineen ja irokeeseineen. Kommentoija tietää itsekkin, että tässä kohtaa kauneuskäsitykset eroavat toisistaan suuresti. 

Toisaalta on niin, että lävistyksiä ja kaula-kasvotatuointeja harrastavia viisikymppisiä naisia on hyvin pieni ryhmä. Elleivät he koe meidän hoitolaa ja palveluja omakseen, uskon heidän löytävän helposti itselleen jonkun toisen mieleisen paikan. 

lauantai 20. kesäkuuta 2020

Kaikkien aikojen paras peiteväri silmienympärille!

Varmaan puolet naisista kokee silmänympäryksensä liian tummiksi, joka tekee ilmeestä väsyneen näköisen. Vuosien aikana olen kokeillut kaikenlaisia versioita peiteväreistä, mutta aina olen tiennyt Rodialin BB Venom Eyen NYT 29€ (55€) olevan jenkkisuosikin.


OUTLET-tuote Rodialin BB Venom Eyen NYT 29€ (55€)


Hoitava valokynä peittää huomaamatta

Nyt tuo Rodialin BB Venom Eye on meillä outletissa myynnissä pilkkahintaan. Tämä BB Venom Eye   on peitetuote silmienympärille ja siinä on myös erinomaiset hoitavat ominaisuudet. Tuotetta voisi sanoa hoitavaksi valokynäksi, koska tuo peittävyys perustuu väripigmentin valontaittavuuteen. Ensimmäinen valokynä tuli myyntiin jo kolmisenkymmentävuotta sitten ja sen laatu on nykyisin armottomasti vanhanaikainen. Nykyisin väripigmenttimolekyylit ovat nanoluokkaa ja voidepohjat silkkimäisiä. 
BB Venom Eye peitetuote on nykyteknologiaa parhaasta päästä ja vanhat tönköt peitepuikot saa unohtaa. Silmänympärysten juonteet ovat niin ohuita, että hiukankin paksumpi tuote jää niihin kasoiksi, eikä korostuneet rypyt ole yhtään parempi vaihtoehto kuin tummat silmänympärykset. 
Valitettavan usein näkee niin tehokkaasti peitettyjä silmänympäryksiä, että silmänkuopat ovat valkoisena ammottava aukko meikkaamattomissa kasvoissa. 
Silmänympärysten peittämisessä peitetuotteen laatu on kaikista ratkaisevin asia. Tämä BB Venom Eye ei jätä rajoja ja se on helppo häivyttää luonnollisesti. Suomessa on myynnissä värisävy Malibu joka soveltuu kaikille ihon väreille valoa taittavan pigmentin vuoksi. 


Outlet tuotteet ovat myynnissä vain hetken

Olen ottanut tuohon meidän outlet-verkkokauppaan tutuilta maahantuojilta laatutuotteiden poistoeriä, jotka ovat meidän asiakkaille todella edullisia. 
Tämä Rodial ammattikosmetiikkasarja tulee samasta talosta kuin YB ja tiedän siinä olevan useita hyviä tuotteita. Kokonaisuus ei ole kuitenkaan täydellinen niin kuin Dermalogicassa ja iS Clinicalissa ja siksi me emme sarjaa käytä hoitolassa. 
Nuo outletin tuotteet ovat myynnissä vain hetken eli sen aikaa, kun tuotteita riittää. Yleensä tuotteiden pakkaukset vaihtuvat tai niiden maahantuonti Suomeen loppuu. 
Tällä hetkellä outletissa on myynnissä Muradin Blemish &Wrinkle Reducer Serum NYT 29€ (norm. 68€) seerumi ikääntyvälle acneiholle. Tämä tuote on varsinainen löytö aikuiselle iholle, jolla talineritys on edelleen liiallista. Tämä Muradin seerumi puhdistaa huokoset ja rauhoittaa tulehtuneet finnit. Samalla se kiinteyttää ja vahvistaa kollageenisynteesiä. Esimerkiksi raskaus- ja imetysajan acneiholle tämä on erinomainen apu ja kaikki yli 25-vuotiaat voivat sitä käyttää.
Outletissa on myös muita superedullisia laatutuotteita, joten käykääpä vilkaisemassa.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

perjantai 19. kesäkuuta 2020

Ihonhoitoa juhannussaunassa


Juhannukseen kuuluu yleensä mökkielämä, saunominen ja uiminen. Harvana juhannuksena uiminen ja ulkona olo on ollut mukavaa kylmyyden vuoksi, mutta nythän on hellettä luvassa. Tässä vähän neuvoja saunomisen yhteyteen ja tuliaisehdotuksia mökkikyläilyä varten.



Hoida ihosi saunassa

Monella mökillä sauna on ainoa pesupaikka ja siellä pitää tehdä meikinpoisto ja muu ihonhoito. Nämä hikiset päivät tuovat haasteita ihon puhdistamiseen, jotta ehkäistään hikinäppyjen syntyminen ja vältetään muut tulehdukset. Myös aurinkosuojavoiteet pitää pestä hyvin pois. Mökkioloissa ihonpuhdistukseen ja meikin poistoon sopii hyvin meidän uutuus BODY DRENCH MICELLAR -puhdistusliinat 30 kpl (28€). Ne on helppo pitää mukana ja kasvot saa puhtaaksi ilman vettäkin. Tosin veden äärellä ollessa kannattaa kasvot huuhdella sen jälkeen, kun meikit on poistettu puhdistusliinaan. 
Saunassa kannattaa hoitaa myös jalat ja vartalon iho kokonaisuudessa. Heti saunaan mennessä kannattaa tehdä vatiin kylpyvesi jaloille ja siihen joukkoon voi laittaa ihanan ruusun tuoksuisen ARGAN THERAPY DAMASK ROSE SHOWER GEL 400 ml (19€). Lämpimässä vedessä liotus irrottaa kovettumaa sekä kuollutta solukkoa ja jalkapohjat kannattaakin raspata kylvetyksen jälkeen. Kätevä kovettumien poistaja on LADYBUG (19€) jalkaraspi, josta saa tukevan otteen ja sen titaanipinta poistaa kovettumat hellävaraisesti.
Koko vartalo kannattaa myös aina saunareissulla kuoria. Kostea löyly pehmittää kuolleen solukon ja Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€) kuorintavoide on nopea ja vaivaton tapa kuoria ihon hilseily pois. Tämä Body Scrub toimii samalla pesuaineena, joten sitä ei erikseen tarvita.
Muista myös levittää saunan jälkeen vartalovoide, ettei iho kuivu liikaa. Vartalovoiteissa meiltä löytyy useampia eri tuotteita, joista edullisin on ARGAN THERAPY DAMASK ROSE BODY MILK 400 ml (19€).


Mökkituliaisia

Tämän kevään mieleisimmät lahjaostokset ovat TUOKSUSAIPPUASIENET (19€), jotka ovat sopivan edullisia ja tarpeellisia. Niissä on iso tuoksuvalikoima ja moni asiakas on ostanut itselleenkin useamman erilaisen, joita voi fiiliksen mukaan aamupesulla vaihdella. Mansikka ja sitrustuoksut ovat edelleen suosikkeja ja itselläni lempituoksuna tällä kertaa on omena+mandariini, joka on ihanan raikas.
Myös Argan Therapyn ruusun tuoksuiset pesutuotteet ovat kivoja viedä lahjaksi. Sarjassa on ruusun tuoksuinen käsisaippua (14€), joka on edullinen, mutta ylellisen tuntuinen pesugeeli. Nämä Argan Therapy -tuotteiden pullot ovat tosi tyylikkäitä ja se olikin yksi syy miksi otin ne myyntiin.
Hyvin tarpeellinen tuliainen on Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 (39€) aurinkosuojavoide joka sopii koko perheelle. Samalla voi hiukan muistuttaa, miten tärkeää ihon suojaaminen näillä helteillä on.
Muistakaa itsekin pysyä poissa suorasta auringonvalosta ja etsikää aina varjoinen paikka. Keskipäivällä voi ottaa torkut sisätiloissa etelämaalaisten tapaan, koska silloin uv-säteily on pahimmillaan.


Hyvää juhannusta!


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

torstai 18. kesäkuuta 2020

Ripsien kestotaivutuksessa menee yli tunti aikaa

Ripsien kestotaivutus ja kulmien muotoilu ja värjäys NYT 88€ (107€) tarjous on voimassa heinäkuun loppuun asti. Tämä on niin suosittu kesämeikki, että ajanvarauksemme alkaa olla aika täynnä, joten varaa nopeasti oma aikasi.


Ripsien kestotaivutus & kulmien muotoilu ja värjäys takaavat kestävän meikin myös elämäsi tärkeimpinä päivinä.


Ripsien kestotaivutus on vaativa työ

Kaikki, jotka tulevat ensimmäistä kertaa ripsien kestotaivutukseen yllättyvät, että siinä menee aikaa lähes puolitoistatuntia. Yritämme nyt muistaa, että kerromme sen jokaiselle ajanvarauksen tehneelle, ettei se tule yllätyksenä. 
Ripsien kestotaivutusten tekeminen on hyvin hidasta hommaa, koska käsitellään yksittäisiä ripsiä. Siinä jos yrittää kiirehtiä, menee kaikki varmasti pieleen. Hitain vaihe on heti aluksi, kun jokainen ripsi yksi kerrallaan liimataan silikonimuotin päälle. Siinä menee helposti vartin verran ja sen jälkeen käytetään kolmea eri vaikutusainetta, joista jokainen vaikuttaa noin 10-15 minuuttia. Tuo vaikutusaika määräytyy ripsilaadun mukaan ja sitä ei voi mitenkään nopeuttaa.
Asiakkaalle on ihan mukava rentoutumishetki olla puoliunessa reilun tunnin verran, mutta jos on esimerkiksi jättänyt auton puolentunnin paikalle, se voi vähän harmittaa. Onneksi tähän asti asiakkaat ovat pystyneet olemaan pidempään kuin itse olivat kuvitelleet. Nythän me osaamme heti myös kertoa ajan pituudesta, mutta aluksi emme tienneet asiakkaiden luulevan työn onnistuvan vartissa. Aina työn myötä oppii uutta ja taas osaamme palvella asiakkaitamme paremmin.


Ihonhoitoneuvoja kaivataan

Tämä on ensimmäinen kerta, kun teen työtä mikä on kaunistava, mutta ei ihoa hoitava. Itselleni on hiukan vaikea sopeutua siihen, että asiakkaat haluavat ripsien kestotaivutuksen, mutta iho jätetään hoitamatta. Myönnän, että meinaan välillä neuvoa käyttämään kyseisen rahan ihon tilanteen korjaamiseen eikä kestotaivutukseen. 
Minun pitää keskustella tästä kollegoiden kanssa, jotka ovat aina tehneet kasvohoitojen ohella ripsienpidennyksiä yms., miten he voivat ohittaa ihon tarpeet kokonaan. Minun on todella vaikea antaa ihon vain olla huomiotta, vaikka näen, miten se huutaa apua. Olenkin miettinyt, jos tekisin jonkun lyhyen esitteen,  jossa on neuvoja ihonhoitoon. 
En halua painostaa ketään sellaiseen, mikä ei häntä kiinnosta, mutta toisaalta koen velvollisuudekseni opastaa asiakkaita. Tietysti tämä helposti tulkitaan myymiseksi tai tyrkyttämiseksi, mikä olisi ikävää. Hyvillä neuvoilla moni saisi ihonsa kuntoon pienellä vaivalla ja edullisesti. Minun on vaikea sulattaa sitä, että asiakas kävelee meiltä Goodmaniin ostamaan hoitovoiteen, joka ei mitenkään auta hänen ihoaan ja meiltä saisi samalla rahalla tuotteen, joka oikeasti korjaisi ihon tilannetta. 
Kuitenkin kysymys on siitä, miten osaan esittää asiani ja saan ihmisen luottamaan ammattitaitooni. 
Missään tapauksessa en halua ketään syyllistää, vaan antaa asiallista tietoa siitä, miten voisi ihoa hoitaa paremmin ilman suuria kommervenkkejä.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Kokemuksia itseruskettavasta

Keväällä meille myyntiin tullut Body Drench QUICK TAN SPRAY (44€) on herättänyt suurta mielenkiintoa ja sitä on ostettu paljon. Itse olen vannoutunut itseruskettavien käyttäjä ja kerron nyt omia kokemuksiani.


Tasainen päivetys kasvoille

Itse käytän itseruskettavaa eniten kasvoille, koska olen etupäässä työvaatteissa tai kotiverkkareissa eikä sääreni yms. näy missään. Suurin osa asiakkaista tekee päinvastoin ja käyttävät Quick Tan Spraytä juuri sääriin, käsivarsiin ja olkapäille. 
Iho kannattaa kuoria hyvin ennen ensimmäistä levityskertaa ja sillä saadaan pois juuri irtoamassa oleva kuollut solukko. Rusketus pysyy paremmin ja on paremman värinen, kun pinnalla ei ole heti pois hilseilevää solukkoa. 
Ensimmäisellä kerralla sumutin sprayta suoraan puhtaalle iholleni pesun jälkeen ja sen päälle levitin vasta seerumit ja voiteet. Menin nukkumaan noin tunnin päästä ja sumutin vielä toisen kerroksen ennen sänkyyn menoa. Aamulla olikin jo ihan kiva väri ja tein normaalit aamutoimet ja laitoin meikin.
Yhden kerran kokeilin lisätä vielä kolmannen kerroksen aamulla ennen meikin tekoa, mutta se oli liikaa valkoiselle iholleni ja ei ollut oikein hyvä. Nyt näin kokeilemalla löysin itselleni sopivan värivahvuuden ja pidän sitä yllä lisäämällä sprayta parin päivän välein.



Itseruskettava ei ole iholle vaarallista

Nyt haluan täysin kumota käsityksen, että itseruskettava olisi jotenkin vaarallista iholle. Se on kummallinen käsitys, koska juuri itseruskettava on ainoa vaaraton tapa saada iholle rusketus. Jopa mieheni kysyi minulta, kun sumutin kasvoilleni Quick Tan Sprayta, etteikö tuo ole iholle pahasta. Tietysti sain taas hepulin ja tivasin miksi hän luulee, että laitan omaan naamaani ja myyn muille jotain myrkkyä. Hänkään ei osannut selittää, miksi hänellä oli mielikuva aineen huonoista vaikutuksista.
Joka tapauksessa itseruskettava on täysin turvallista ja voisin jopa sanoa, ettei sillä ole edes mitään tekemistä elävän ihon kanssa. Itseruskettavan tarkoitus on värjätä ihon pinnalla olevat kuolleet solukot ja se ei imeydy ihoon muuten. Yleensä tuo väriaine on kastanjavettä tai muuta sen kaltaista ainetta, joka hapen kanssa tekemisiin joutuessaan saa ruskean värin. 
Tuo kuorinta on tärkein asia tasaisen rusketuksen saamisessa. Ellei ihoa kuori välillä ja lisää vain uusia rusketuskerroksia, väristä alkaa tulla epätasainen. Siksi on tärkeää, että ihoa kuoritaan säännöllisesti 2-3 päivän välein. 
Myös hyvä kosteutus on tärkeää ja hoitoaineita kannattaa käyttää hiukan normaalia enemmän. Mitä paremmin iho voi sitä parempi väri siihen tulee. Voisin jopa sanoa, että niiden, jotka eivät säännöllisesti käytä kosteusvoiteita ja muita ihonhoitotuotteita, ei ensimmäiseksi kannata satsata itseruskettavaan. Ensin kannattaa hoitaa iho kuntoon ja sitten vasta hankkia rusketusta.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

tiistai 16. kesäkuuta 2020

Uusimmat tarjoustuotteet

Vielä pidämme kesäkuun loppuun saakka koronakauden systeemiä useammasta tarjoustuotteesta. Heinäkuussa siirrymme entiseen Tähtitarjoukseen, joka on voimassa kaksi viikkoa kerrallaan. Yritän tosin lisäksi löytää mahdollisimman paljon muuta hyödyllistä tarjottavaa asiakkaillemme.


iS Clinicalin C EYE SERUM ADVANCE+ NYT 55€ (72€)
on huipputehokas silmänympärysseerumi 

C-vitamiini torjuu uv-säteilyn haittoja

Kesään kuuluu antioksidanttipitoiset ihonhoitotuotteet, koska ne on todettu parhaiksi korjaamaan uv-säteilyn soluja rappeuttavaa vaikutusta. Suomalaiset ihotautilääkärit ovat nimenneet nämä katumusvoiteiksi, koska aurinkopäivän jälkeen niiden käytöllä voi vielä vähän korjata tapahtunutta tuhoa. 
Antioksidantit pystyvät korjaamaan noin kolme kuukautta säteilyn jälkeen sen haittavaikutuksia. C-vitamiini on antioksidanteista tehokkain ja lisäksi se on ihoa kirkastava ja tasoittava vaikutuksiltaan. 
iS Clinicalin C EYE SERUM ADVANCE+ NYT 55€ (72€) on tehokas silmänympärysseerumi poistamaan tummuutta, turvotusta ja juonteita. Näin kesällä sitä voi käyttää yksinään aamulla ja illalla, mutta hyvin kuiville silmäluomille sen päälle voi vielä laittaa kevyen silmänympärysvoiteen. 
Dermalogican uusi BIOLUMIN-C SERUM NYT 63€ (78€) seerumi on tarkoitettu kaiken ikäisille kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa. Tämä geelimäinen seerumi hajottaa lempeästi kuollutta solukkoa ja tekee ihosta heleän ja raikkaan. BioLumin-C Serum myös vähentää tehokkaasti uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta ja vahvistaa ihon kimmosäikeitä. 
IS Clinicalin YOUTH COMPLEX NYT 149€ (183€) on supertehokkaan Youth Intensive Cremen pikkusisko kesäkäyttöön. Se on ohut hyvin imeytyvä voide, jossa on seerumin ja voiteen vaikutus yhdessä. Youth Complex on matkoilla erinomainen, koska sen lisäksi tarvitaan vain aurinkosuoja. Youth Complex käy kaikille yli 25-vuotiaille ja se sopii myös meikin alle. Vaihdevuosi-ikäisten hikoilevalle iholle se on tarpeeksi ohut ja kevyt, mutta tehokkaasti elvyttävä voide. 
Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk 30 NYT 39€ (49€) ei suurempia esittelyjä kaipaa. Tämä meikinpohjustusaine on meidän suosituimpia voiteita ja kuka sitä kerran kokeilee, ei enää siitä luovu. SkinPerfect Primer sk 30 tasoittaa ihon väriä ja silottaa täysin huomaamattomasti. Se jättää hyvin luonnollisen pinnan, eikä mitään rajoja näy. Samalla se on hyvä aurinkosuoja ja kosteuttaja. 

Nämä tarjoukset ovat voimassa maanantaihin 29.6. asti. 


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

maanantai 15. kesäkuuta 2020

Lävistykset ja kosmetologi

Tänä keväänä meille on tullut todella paljon uusia asiakkaita ripsien kestotaivutukseen NYT 88€ (107€) ja Fresh-up kasvohoitoon NYT 49€. Kasvohoidossa on hienoa huomata, että asiakas, joka ei juurikaan käy kosmetologilla, innostuu ihonhoidosta nähdessään hoidon hyvät tulokset.


Lävistyskorut täytyy poistaa ennen hoitoon tuloa.


Lävistyskorut ovat esteenä hoitoja tehdessä

Myönnän, etten tullut edes ajatelleeksi lävistyskoruja, ennen kuin niihin törmäsin. Jotenkin olin unohtanut koko lävistykset, kun niitä ei kai kovin paljoa nykyisin enää tehdä. En ole siis ymmärtänyt antaa meidän verkkosivuilla ohjeita, että lävistyskorut pitää poistaa meille tullessa. 
Ensimmäinen hankala tilanne tuli ripsien kestotaivutusten kanssa, kun asiakkaalla oli kulmakarvoissa useita renkaita vierekkäin. Niitä oli myös nenässä ja huulissa, mutta ne eivät haitanneet, koska käsittelin vain silmien aluetta. 
Pyysin, että nuo korut kulmakarvoista poistettaisiin, mutta niitä ei kuulemma saanut poistettua. Asiakas halusi myös kestovärin kulmakarvoihin ja kulmien muotoilun. Tässä kohtaa hiukan jo nikottelin, ettei korujen sekaan voi värejä laittaa. 
Kuitenkin asiakas halusi kulmakarvoihin värit ja sovittiin, että yritän ne tehdä, vaikka tuloksesta ei ole takuuta. Kyllähän värjäykset ihan onnistuneen näköiset oli, mutta kestoväriä oli kaikkialla, kun yritin koukkia sitä pois korujen seasta. Päätin, että en enää koskaan lähde tekemään kestovärejä tai ripsien taivutuksia, ellei lävistyskoruja poisteta. 


Lävistyskorut ja tatuoinnit viisikymppisellä

Luullakseni tulen törmäämään lävistyksiin ja kasvojen alueen tatuointeihin entistä useammin, koska niitä ottaneet alkavat olla keski-ikäisiä. Kaula ja korvan seutu ovat naisille tyypilliset kohdat kasvojen alueen tatuoinneille. 
Kaula veltostuu nopeasti ja tatuointi alkaa muuttamaan muotoaan. Katselin erään asiakkaan tatuointia korvan alapuolella ja mietin pitkään, mikä kuvio siinä oli. Veltostunut iho muokkaa kuvioita uuteen uskoon ja minulla meni pitkään ennen kuin ymmärsin kyseessä olevan sydämen kuva. 
Kuiva hilseilevä ihokerros tekee tatuoinninkin väreistä hailakoita, joten kasvohoidolla saa nekin kirkkaammiksi. Kuitenkin naisilla iho veltostuu ja ohenee huomattavasti enemmän kuin miehillä ja mielestäni tämä kannattaa huomioida ottaessaan tatuointeja. Voi olla, että olen ahdasmielinen ja ymmärtämätön, mutta lävistyskorut ja kaulatatuoinnit alkavat olla viisikymppisellä naisella hiukan irvokkaita. Itse en pysty parhaalla tahdollakaan pitämään niitä kauniina ja kasvohoidon yhteydessä lävistyskorut ovat tulehdusriski. 
Lävistyksen reikään menee aina rasvaa ja muita hoitoaineita, jotka voivat jäädä kuoppaan muhimaan ja se on hyvin otollinen alusta bakteeritulehdukselle.




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Kesälukemista Donnereilta

En ole koskaan pitänyt Jörn Donnerista ja aika vähän olen lukenut hänen kirjojakaan. Olen aina ollut kiinnostuneempi hänen isästään kielitieteilijä Kai Donnerista, jonka vaikutus Suomen jääkäriliikkeeseen ja itsenäistymiseen oli suuri.




Hukkakaura

Varmaankin kiinnostuin Jörn Donnerista siksikin juuri nyt, että hänen kuolemansa nosti esiin koko hänen uransa. Sitä enemmän minuun vaikutti Donnerin pojan Otto Gabrielssonin kirja Hukkakaura, missä hän ruoti suhdettaan kuuluisaan isäänsä kovin sanoin.
Se kirja viimeistään todisti, että Jörn Donner oli juuri sellainen pas....nen kuin arvelinkin. Tietenkin olen lehdistä lukenut jo aikaisemminkin, miten rumasti hän on kohdellut muita lapsiaan kuin Bitte Westerlundin kanssa saatuja Danielia ja Rafaelia. 
Olen ihmetellyt aina, miten sellainen fiksu ja paljon nuorempi nainen on sietänyt miestä, joka kohtelee omia lapsiaankin niin vastenmielisellä tavalla. Tuo Gabrielssonin kirja vielä paljastaa, miten Donner muistutti jatkuvasti Bitte Westerlundille maksavansa heidän elämisen. 
Ilmeisesti tämän Otto Gabrielssonin äiti oli kiltti nainen, joka sopi jo varhaisessa vaiheessa Donnerin kanssa, ettei vaadi häneltä yhtään mitään. 
Sen takia Gabrielsson eli köyhänä yksinhuoltajan poikana jossain ruotsalaisessa lähiössä. Ymmärrän hyvin, että hän tunsi katkeruutta isäänsä kohtaan, jonka pelkkä työtila oli neljäsataa neliötä Pohjoisrannassa ja tuo kaikki periytyi vain kahdelle nuoremmalle pojalle. 
Jonkilainen yhteys Gabrielssonilla säilyi kuuluisaan isäänsä, koska hän oli lapsuudessaan joka kesä viikon Donnerin huvilalla. Viime vuosien aikana Donner suostui jopa muutaman kerran lounaalle hänen kanssaan useiden Tukholman käyntien yhteydessä. 
Tämä kaikki sai karvani pystyyn ja feministi minussa nousi barrikadeille.


Mammutti

Olin kerran noin kymmenisen vuotta sitten Dubain matkalla hotellissa Donnerien seinänaapurina. Silloin nuo pojat olivat teini-ikäisiä ja sain tuosta Bitte Westerlundista hyvän kuvan. Hän alkoi heti tervehtimään ja lopulta juttelemaankin parin viikon loman loppupuolella. Itse Donner ei katsonut tarpeelliseksi edes tervehtiä meitä maan matosia. 
Luin jossain vaiheessa Donnerin viimeisimmän kirjan Mammutti ja arvostelussani kirjoitin, että ensimmäisen kerran koin lukemiseen käytetyn ajan menneen hukkaan. Ilmeisesti en ole tarpeeksi älykäs ja sivistynyt ymmärtämään niin hienoa teosta kuin tuhatsivuinen Mammutti oli. 
Kuitenkin aloin taas kiinnostumaan Donnerin kirjoista, kun kuuntelin Kai Eklöfin Kuinka te kehtaatte äänikirjana, joka oli elämäkerta Jörn Donnerista. Tunsin suurta kateutta, kun kirjailija kertoi lukuisista mielenkiintoisista ihmisistä, joita Donner oli tavannut.
Ilmeisesti sukuperintönä tullut röyhkeys ja itsevarmuus auttoi häntä muitta mutkitta menemään kenen tahansa puheille jo nuorena poikana. Parikymppisenä hän poukahti filosofi Jean-Paul Satren ja kirjailija Simone Beauvoirin hotellihuoneeseen Helsingissä, kun pariskunta oli 50-luvulla rauhankongressissa Suomessa. 
Hänellä oli myös nuorena läheisiä suhteita paljon itseään vanhempiin suomalaisiin taiteen ja tieteen edustajiin. Jörn Donner kirjoitti elämäkertoja ja kuvauksia myös näistä tapaamistaan ihmisistä. Suunnittelen, että voitan vastenmielisyyteni häntä kohtaan ja luen nuo kirjat, joissa kerrotaan minua kiinnostavista ihmisistä ja aikakaudesta. 


lauantai 13. kesäkuuta 2020

Tarjoukset voimassa maanantaihin saakka!

Olemme nettipäällikkö Kaisan kanssa sopineet, että tästä lähtien julkaisemme uudet tarjoukset aina tiistaisin ja joka toinen viikko. Näin tarjousten viimeinen voimassaolopäivä on joka toinen maanantai.  Joten tämän hetken tarjoukset ovat voimassa maanantaihin 15.6 asti.


SUPER SERUM NYT 85€ kompensoi uv-säteilyn haittoja ja vahvistaa kimmosäikeitä.


Muutos  aikatauluun tehdään käytännön syistä

Tämä mainosten aikataulu muutettiin aivan käytännön syistä. Pyrimme Kaisan kanssa pitämään viikonloput vapaata, vaikka yrittäjiä olemmekin. Tähän asti Kaisa on tehnyt sunnuntaisin tuon meidän mainoskirjeen, koska minä saan viimeiset tarjoustuoteiden päätökset vasta myöhään perjantai-iltana. Siten itse olen tehnyt pohjaversion mainoskirjeestä viikonlopun aikana ja saanut sen Kaisan työstettäväksi vasta myöhään sunnuntaina. 
Perjantai on hoitolassa yleensä kiireinen päivä ja neuvottelut tarjoustuotteista on välillä vaikea sovittaa päivärutiineihin. Nyt voimme hoitaa hommat maanantain aikana, mikä helpottaa sekä Kaisaa, että minua. 
Tämä ratkaisu oltaisi voitu tehdä jo aikoja sitten, mutta myönnän, etten itse enää huomaa, mikä itsellenikin olisi helpointa. Pidän niin itsestään selvänä, että teen paperitöitä myös sunnuntaisin. Oma yritys on kuin pikkuvauva, joka koko ajan huutaa suu ammollaan jotain tekemätöntä työtä.


NECK PERFECT COMPLEX NYT 79€ on uskomattoman tehokas kaulan alueen hoitovoide.


Näitä tuotteita tarvitset kesällä

Tämän hetken tarjoustuotteista välttämättömät ostokset jokaiselle ovat aurinkosuojalliset tuotteet. Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 NYT 57€ ( norm.69€) aurinkosuojallinen päivävoide on kaikille yli kolmekymppisille sopiva elvyttävä ja kosteuttava voide päiväksi. Se imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle. 
Toinen aurinkosuojallinen tuote on TOTAL EYE CARE sk 15 NYT 38€ (norm.47€), joka on monipuolinen suojaava silmänympärysvoide. Total Eye Care sk 15 vähentää silmänympäryksien tummuutta sekä turvotusta ja samalla se silottaa pikkuryppyjä ja juonteita. Tämä silmänympärysvoide sopii myös nuorelle ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi alle parikymppisenä. 
Kaula ja suunympärystä on ainainen murheenkryyni naisilla ja näiden alueiden hoito pitää olla erityisen tehokasta. Ei tarvitse sitten eläkkeellä ollessa katua, miksi en aikoinani hoitanut ihoani paremmin. 
iS Clinicalin LIP DUO NYT 85€ (norm.120€) on tehokaksikko huulille ja suun ympärille. Pakkauksessa on kuorinta ja Lip Elixir hoitovoide ja niiden avulla ylähuulen pystyrypyt mataloituvat ja huulet muhkeutuvat lisäkosteuden ansiosta.
iS Clinicalin kaulavoide NECK PERFECT COMPLEX NYT 79€ (norm. 95€) on jo kaikille tuttu tehovoide, jonka vaikutuksista aina jaksan lumoutua ja hehkutan sitä myös tässä blogissakin.
Aurinkoinen kesäaika hoitaa sielua, mutta on erityisen tuhoisa iholle ja varsinkin ihon kimmosäikeille. Siksi on erittäin tärkeää käyttää hoitoseerumia, joka kompensoi uv-säteilyn haittoja ja vahvistaa kimmosäikeitä. SUPER SERUM NYT 85€ (norm.107€) on tähän tarkoitukseen paras valinta. 
Älä laiminlyö ihonhoitoa kesälomallakaan ja huomioi nyt erityisen pistävä uv-säteily.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.