torstai 25. kesäkuuta 2020

Viimeiset hetket hyödyntää Fresh-up kasvohoitotarjous!

Koronakriisin takia kehittämäni Fresh-up kasvohoito on ollut erittäin suosittu. Nyt käsillä on viimeiset hetket hyödyntää tuo tarjous eli Fresh-up kasvohoito on NYT 49€ (87€) ja kolme hoitokertaa on 135€. Tarjous on voimassa ensi tiistaihin 30.6 asti.



Fresh-up kasvohoito sopii kenelle tahansa.


Osta nyt, käytä myöhemmin!

Olen nyt vielä joustanut tämän Fresh-up kasvohoidon lahjakorttien käyttöajassa, jota jatkoin 30.4.2021 asti. Tämä muutos tuli siitä, että ajatukseni kääntyivät jo jouluun tässä helteen keskellä ja keksin, miten hyvä lahjaidea tämä Fresh-up kasvohoito on esimerkiksi syksyn synttärijuhliin, ylioppilasjuhliin ja joululahjaksi. Joten, jos ostat Fresh-up hoidon toiselle lahjaksi ja annat sen vasta loppuvuodesta, niin siinä on vielä hyvin käyttöaikaa jäljellä.
Toivoisin kuitenkin, että naiset huomioisivat oman hyvinvointinsa ja panostaisivat ihan omaan ihonhoitoonsa. Viimeistään syksyllä, kun sisälämmitykset alkavat, iho huutaa kosteutta ja silloin olisikin tervehdyttävää käydä 3-4 viikon välein virkistävässä Fresh-up kasvohoidossa. Ostamalla parikin kolmen kerran hoitosarjaa talven ihonhoito on pelastettu ja myös pimeän ajan masennuksesta saa torjuntavoiton, kun on järjestänyt itselleen mukavia asioita.
Näin edullista hoitotarjousta en pysty kovinkaan usein tarjoamaan ja tämähän oli ensimmäinen kerta, kun meillä on ollut kasvohoitotarjous. Tätäkään en olisi keksinyt kehittää, ellei korona olisi pakottanut uusimaan koko työsysteemimme. 
Fresh-up kasvohoito sopii kenelle tahansa, koska hoitotuotteet valitaan aina jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan. Mehän emme tee koskaan mitään ”standardihoitoja”, vaan jokainen hoito räätälöidään ihotyypin mukaan. 


Hikoilu kuivattaa ihoa

Nyt on hikoiltu helteessä jo viikon verran ja se tuntuu ihossa monella tavalla. Ainakin vanhemmiten jatkuvasti hikeä valuvat kasvot kuivuvat ja kiristyvät. Voimakas uv-säteily tekee ihosta kirjavan ja kuollut solukerros saa ihon näyttämään harmaan elottomalta. Siksikin tuo Fresh-up kasvohoito olisi ihanteellinen tehdä kesäloman aikana tai nauttia ihan muuten vaan hemmotteluhetkestä kauneushoitolassa. 
Viimeistään lokakuun sateessa ja pimeydessä jokainen tarvitsee jotain piristystä ja hellimistä. Ihon kannalta tärkein hetki tehdä kasvohoito on juuri loka-marraskuu, kun sisälämmitys kuivattaa ihon hetkessä. 
Tuo loppusyksy on ajankohta, jolloin iho tarvitsee kaikista eniten hoitoa ja siksi kannattaakin ostaa tuo Fresh-up sarjahoito ja käyttää se syksyllä. Mikäli syksyllä muutat mielesi, niin tuon lahjakortin voi käyttää osamaksuna johonkin muuhun kasvohoitoon tai hyödyntää se kotihoitotuoteostoksissa.
Muistutan myös vielä, että verkkokaupan OUTLETISSA olevat tuotteet ovat myynnissä vain pienen hetken. Useimmiten ne ovat edullisia pakkausten uudistamisen vuoksi ja tuotteita on vain pieni erä. Nyt mm. Rodialin BB VENOM EYE 29€ (55€) silmänympäryksen tummuuden peittämiseen tarkoitettu tuote on melkein loppu ja jäljellä on vain kaksi pakkausta enää.
Samoin Muradin BLEMISH & WRINKLE REDUCER 29€ (68€) on loppumassa ja se sopii juuri tähän helleaikaan loistavasti. Tämä seerumi vähentää talin eritystä, supistaa huokosia ja estää tulehtuneiden näppyjen ja finnien syntymistä. Kuitenkin siinä on myös kimmoisuutta parantavia raaka-aineita ja se sopii erinomaisesti rasvoittuvalle yli kolmekymppiselle iholle.
Outletissa on myös täysin luomukosmetiikkaa olevat Organic Surge BRIGHTENING HOT CLOTH CLEANSER puhdistusmaito ja HYDRATING EYE CREAM silmänympärysvoide yhteensä NYT 29€ (59€), jotka ovat todella edullinen yhdistelmä hoitavaa puhdistusmaitoa ja kosteuttavaa silmänympärysvoidetta. Tuota puhdistusmaitoa markkinoidaan puhdistusliinan kanssa käytettäväksi, mutta se ei mitenkään ole välttämätöntä. Sen voi poistaa esimerkiksi kasvosienellä, jos haluaa, mutta itse huuhtelen sen pelkästään vedellä pois. Puhdistusmaito on vesiliukoinen ja sopii parhaiten normaalista kuivaan päin olevalle iholle. 
Organic Surgen silmänympärysvoide on ihan älyttömän hyvä verrattuna edulliseen hintaansa. Se on ohut kosteuttava lähes maitomainen voide joka sopii ihan kaikille kosteuttamaan silmänympärysihoa.  Voide ei ole mitenkään elvyttävä, joten se sopii ihan parikymppisillekin. Tämä Organic Surgen tuotepari ei ole samaa tasoa kuin yleensä meidän tuotteet, mutta ne ovat hyviä perustuotteita, joita voi välillä käyttää edullisuutensa vuoksi.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti