tiistai 23. kesäkuuta 2020

Dermatude-kasvohoito vaalentaa myös pigmenttiläiskiä

Pigmenttiläiskät alkavat olla nyt hyvin näkyviä, kun kesä on jo lähes puolivälissä. Tämän kevään voimakas uv-säteily on tuonut läiskät esiin nopeasti. Luulin, ettei tänä keväänä juuri olisi pigmenttiläiskiä asiakkailla, kun ei ollut lumesta heijastuvaa aurinkoa, mutta olin väärässä.


Meidät valittiin Suomen parhaaksi Dermatude-hoitolaksi 2019


Hyvä suojauskaan ei auta

Pigmenttiläiskät syntyvät hormonitoiminnan sekä auringon yhteisvaikutuksesta ja nykyistä hyvin voimakasta uv-säteilyä vastaan on lähes mahdotonta suojautua. Esimerkiksi raskausaikana ja  hedelmöityshoidoissa hormonit ovat niin voimakkaasti vaikuttamassa, ettei mikään aurinkosuojavoide oikein auta, vaikka ulkona oleskelisi minimaalisen vähän. Silloin kannattaisi olla käytössä myös seerumit ja yövoide, joka hajottaa pigmenttisoluja.
Dermatude-kasvohoito (170€/kerta tai 600€/4 kerran sarja) on ensimmäinen hoito, jossa näen selvästi pigmenttiläiskiä häivyttävän tuloksen. Yleensä tarvitaan tuo neljän kerran sarja 1-2 viikon välein ennen kuin selvää vaalenemista tapahtuu. Kuitenkin on varauduttava siihen, ettei läiskiä saada kokonaan pois, eikä varsinkaan pysyvästi. Sarjahoidon jälkeen pitää kotihoito olla säännöllistä ja tehokasta, jotta Dermatudella saavutettu tulos pysyy. 


Pigmenttiläiskiä voi peittää

Dermatude-kasvohoitoa voi tehdä myös yksittäin 4-6 viikon välein ja näin hillitä pigmenttiläiskien voimakasta tummumista. Tähän kun lisätään vielä hyvä kotihoito ja sopivan peittävä meikkituote, pigmenttiläiskistä saadaan voitto. 
Nyt kannattaa huomioida, että verkkokaupan OUTLETISSA ja meillä hoitolassa on vielä muutama Dermatuden pigmenttihoitotuote tosi edullisesti: PIGMENT EQUALIZER FACIAL CREAM NYT 45€ (124€) hoitovoide ja PIGMENT EQUALIZER FACIAL SERUM NYT 39€ (109€) seerumi ovat tehokas yhdistelmä hajottamaan pigmenttiä. Muutenkin ne ovat hyviä kosteuttavia hoitotuotteita ja nyt erittäin edulliseen hintaan. Nämä kaksi tuotetta sekä hyvä aurinkosuoja yhdistettynä Dermatude-kasvohoitoon ja sitten vielä toimiva peiteaine takaavat, että pigmenttiläiskät eivät enää ole ongelma.
Outletissa on myös RODIALIN BB VENOM EYE NYT 29€ (55€) silmänympärysten peitevoide, joka toimii oikein hyvin muuallakin kasvoilla. Se levittyy hyvin eikä tee valkoista läiskää, vaan sulautuu ihon omaan väriin. Toinen hyvä peitetuote on YOUNGBLOODIN peiteväri ULTIMATE CORRECTOR (52€), jossa on kaksi sävyä yhdessä. Vaaleampi laitetaan ensin neutralisoimaan tummuus ja beigesävyllä tasoitellaan se huomaamattomaksi. Tähän päälle, kun levitetään vielä meikkivoide, ei värimuutosta enää näy.
Tuo Rodialin BB Venom Eye on hiukan helpompi käyttää, mutta perusteellisemman häivytyksen saa aikaan YB:n tuotteella. Vaaleampia pigmenttiläiskiä riittää tasoittamaan pelkkä meikkivoidekin ja Dermalogican HYDRABLUR PRIMER 49€ pohjustusvoide tasoittaa myös jonkin verran ihon väriä.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti