keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

Kokemuksia itseruskettavasta

Keväällä meille myyntiin tullut Body Drench QUICK TAN SPRAY (44€) on herättänyt suurta mielenkiintoa ja sitä on ostettu paljon. Itse olen vannoutunut itseruskettavien käyttäjä ja kerron nyt omia kokemuksiani.


Tasainen päivetys kasvoille

Itse käytän itseruskettavaa eniten kasvoille, koska olen etupäässä työvaatteissa tai kotiverkkareissa eikä sääreni yms. näy missään. Suurin osa asiakkaista tekee päinvastoin ja käyttävät Quick Tan Spraytä juuri sääriin, käsivarsiin ja olkapäille. 
Iho kannattaa kuoria hyvin ennen ensimmäistä levityskertaa ja sillä saadaan pois juuri irtoamassa oleva kuollut solukko. Rusketus pysyy paremmin ja on paremman värinen, kun pinnalla ei ole heti pois hilseilevää solukkoa. 
Ensimmäisellä kerralla sumutin sprayta suoraan puhtaalle iholleni pesun jälkeen ja sen päälle levitin vasta seerumit ja voiteet. Menin nukkumaan noin tunnin päästä ja sumutin vielä toisen kerroksen ennen sänkyyn menoa. Aamulla olikin jo ihan kiva väri ja tein normaalit aamutoimet ja laitoin meikin.
Yhden kerran kokeilin lisätä vielä kolmannen kerroksen aamulla ennen meikin tekoa, mutta se oli liikaa valkoiselle iholleni ja ei ollut oikein hyvä. Nyt näin kokeilemalla löysin itselleni sopivan värivahvuuden ja pidän sitä yllä lisäämällä sprayta parin päivän välein.



Itseruskettava ei ole iholle vaarallista

Nyt haluan täysin kumota käsityksen, että itseruskettava olisi jotenkin vaarallista iholle. Se on kummallinen käsitys, koska juuri itseruskettava on ainoa vaaraton tapa saada iholle rusketus. Jopa mieheni kysyi minulta, kun sumutin kasvoilleni Quick Tan Sprayta, etteikö tuo ole iholle pahasta. Tietysti sain taas hepulin ja tivasin miksi hän luulee, että laitan omaan naamaani ja myyn muille jotain myrkkyä. Hänkään ei osannut selittää, miksi hänellä oli mielikuva aineen huonoista vaikutuksista.
Joka tapauksessa itseruskettava on täysin turvallista ja voisin jopa sanoa, ettei sillä ole edes mitään tekemistä elävän ihon kanssa. Itseruskettavan tarkoitus on värjätä ihon pinnalla olevat kuolleet solukot ja se ei imeydy ihoon muuten. Yleensä tuo väriaine on kastanjavettä tai muuta sen kaltaista ainetta, joka hapen kanssa tekemisiin joutuessaan saa ruskean värin. 
Tuo kuorinta on tärkein asia tasaisen rusketuksen saamisessa. Ellei ihoa kuori välillä ja lisää vain uusia rusketuskerroksia, väristä alkaa tulla epätasainen. Siksi on tärkeää, että ihoa kuoritaan säännöllisesti 2-3 päivän välein. 
Myös hyvä kosteutus on tärkeää ja hoitoaineita kannattaa käyttää hiukan normaalia enemmän. Mitä paremmin iho voi sitä parempi väri siihen tulee. Voisin jopa sanoa, että niiden, jotka eivät säännöllisesti käytä kosteusvoiteita ja muita ihonhoitotuotteita, ei ensimmäiseksi kannata satsata itseruskettavaan. Ensin kannattaa hoitaa iho kuntoon ja sitten vasta hankkia rusketusta.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti