sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Rääkätty kosmetologi

Aloitan taas joka kesäisen valitukseni, miten koen tämän helteen jo ihmisen rääkkäämiseksi. Myös kuiva ihoni kärsii hikoilun kuivattavasta vaikutuksesta ja heikentynyt aineenvaihdunta turvottaa kasvoja. Moni asiakaskin kokee nämä samat ongelmat.




Kasvohoidot auttavat turvotukseen

Olemme olleet Marin kanssa kevään sen verran kiireisiä, ettei omia kasvohoitoja ole ehditty tekemään. Viimeksi sain huhtikuun lopussa Dermatude-kasvohoidon (170€) ja huomaan jo selvästi, että se pitää pikaisesti uusia. Onneksi meillä onkin ensi viikolla hoitoajat itsellemme. 
Parin kuukauden hoitoväli on ihan liian pitkä varsinkin, kun tämä helle hidastaa aineenvaihduntaa ja kasvot pöhöttyvät. Yleensä 4-6 viikkoa hoitojen välillä olisi ihanteellista. 
Vielä tiistaihin 30.6. asti tarjouksessa oleva Fresh-up kasvohoito NYT 49€ (87€) on todella hyvä poistamaan tämän hetken ongelmia. Siihen kuuluva kasvohieronta pumppaa erittäin hyvin aineenvaihdunnan liikkeelle ja turvotus häipyy. Käytän näin hellepäivinä viileää vettä hoitotuotteita poistaessani ja sekin on miellyttävä hoitokokemus asiakkaille. Fresh-up hoidon lopuksi tulee lähes jääkylmältä tuntuva kosteuttava naamio, joka kruunaa hoidon virkistävän vaikutuksen. 
iS Clinicalin HYDRA-INTENSIVE COOLING MASQUE (95€) on kotikäyttöön tarkoitettu viilentävä ja raikastava naamio. Sen vaikutus on kosteuttava, turvotusta poistava ja huokosia supistava. Olen tämän viikon käyttänyt sitä aamuisin, koska hikisen yön jälkeen se laskee kasvojen turvotusta ja raikastaa ihoa. 
Tuntuu kivalta istua aamulla hetki terassilla vilvoittelemassa ja nauttimassa kesäaamusta. Samalla naamio ehtii vaikuttamaan vartin verran ja kissatkin ehdin samalla tervehtiä kunnolla. 


Hikoilu avaa ihohuokoset

Jatkuvasti valuva hikivesi kuivattaa ihoa, mutta se voi myös aiheuttaa hikinäppyjä ja ihon rasvoittumista. Helteellä meikki alkaa helposti kiiltämään ja huokoset näkyvät aukinaisina. Tähän on hyvä apu Dermalogican HYDRABLUR PRIMER (51€) meikinpohjustusaine, joka supistaa huokoset ja tekee ihosta siistin ja tasaisen. 
Laitan nykyisin aamulla tuon Hydra-Intensive Cooling Masquen jälkeen Dermalogican tarjouksessa olevaa BIOLUMIN-C SERUMia NYT 63€ (78€) 3-4 tippaa koko kasvoille ja kaulalle. Suoraan sen päälle levitän HydraBlur Primerin ja lopuksi SKIN PERFECT PRIMER sk 30 NYT 39€ (49€) pohjustuksen, joka tasoittaa, silottaa ja suojaa. Käytän talvellakin aina nämä kaksi primeriä päällekäin, jotta meikkipohja on hyvä ja se toimii näin myös helteellä. Meikki pysyy hyvin eikä hien valuminen tee ihoa kirjavaksi. Tähän auttaa myös aamulla käytetty naamio, joka silottaa ja supistaa huokoset, joten meikki pysyy siistinä ja kauniina helteestä huolimatta. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti