maanantai 8. kesäkuuta 2020

Ärsyttävät huulirypyt

Viimeistään viisikymppisenä jokainen tuntee omissa nahoissaan, miten suunympärys rypistyy. Huulten ympärille tulee syviä pystyjuonteita, ne menettävät pehmeyttään ja niistä tulee kireät sekä kapeat.

Huulten hoitotuotteiden käyttö kannattaa aloittaa viimeistään nelikymppisenä.


Lip Duo tarjoushinnalla

Viime aikoina on suun ympärille sekä huulille tullut uusia hoitotuotteita ja iS Clinical lanseerasi vuosi sitten oman YOUTH LIP ELIXIR (75€) tehohoidon. iS Clinicalilla on myös hoitopakkaus LIP DUO NYT 85€ (Norm.120€), jossa on huulten kuorintavoide sekä tämä Lip Elixir.
Minun heikkouteni ovat nämä huultenympärystuotteet, joten minulla on Lip Elixir aina käsilaukussa ja yöpöydän laatikossa. En mene koskaan nukkumaan ilman huulihoiteen sipaisua.
Mitään ihmeitä ei pysty huulten hoitotuotteilla tekemään, mutta säännöllisessä käytössä rypyt mataloituvat, huulista tulee muhkeammat ja suunympärys näyttää siistimmältä. Itse olen hyvin tyytyväinen tähän Lip Duo yhdistelmään ja sen käytöllä voi huomattavasti hidastaa pystyryppyjen syntymistä. Kannattaakin aloittaa hoitotuotteiden käyttö viimeistään nelikymppisenä, jotta juonteet eivät ehdi kovin syviksi.
Tuo pakkauksessa oleva kuorintavoide käytetään parin kolmen päivän välein huulille ja suunympäristöön. Kuorinta on hyvin tehokkaan tuntuinen ja se voi hiukan kihelmöidäkin. Mitään muuta ei tarvita. Pieni määrä kuorintavoidetta levitetään huulille sekä suunympärille, hierotaan siinä pari minuuttia ja huuhdellaan pois. Sen jälkeen tuolle samalle alueelle levitetään Lip Elixir huulivoide.


LIP DUO NYT 85€ (Norm.120€) on huulten alueen todellinen tehohoito! 

Itse en käyttäisi täyteaineita

Nykyisin on hyvin muodikasta pistellä juonteisiin hyaluronihappoa, jonka pitäisi nostaa ja täyttää rypyn pohja. En oikein ymmärrä, miten pullistunut ryppy olisi parempi kuin syvä ryppy. Itse en siihen lähtisi, koska hoito on törkeän kallista ja tulokset vähäisiä. Näiden täyteaineiden vaikutus kestää noin 2-3 kuukautta eli vuoden aikana pistoksia pitää tehdä vähintään neljä kertaa. 
Valitettavasti näitä pistoshoitojakin tekee moni, jolla ei ole siihen lupaa eikä ammattitaitoa. Suomessa pistämislupa on ainoastaan hoitohenkilökunnalla eikä kosmetologi saa sitä tehdä. 
Itse ilman muuta käytän turvallisia kosmeettisia tuotteita, enkä haikaile menetettyä nuoruutta. 
Rypistynyt huulten ympärys vaatii huulipunalta paljon, jotta se ei lähde leviämään juonteita pitkin suun ympärille. Tärkeintä on kunnollinen huultenrajauskynä, joka hillitsee huulipunan leviämistä. 
Kannustan kokeilemaan tätä Lip Duo -yhdistelmää. Pakkaus riittää 3-4 kuukautta. Tämän tehokkaampaa huultenhoitotuotetta ei ole ja se on myös helppo ja kiva käyttää.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti