maanantai 1. kesäkuuta 2020

Kesäkuun alkupuolen tarjoukset

Tänään lähtee meidän asiakaskirje kaikille sen tilanneille ja ellet vielä sitä saa, tilaa se meidän verkkokaupasta. Asiakaskirjeestä näet aina tarjoustuotteet ja saat tietoa uutuuksista tai muusta tärkeästä, mikä koskee ihonhoitoa.


iS Clinicalin NECK PERFECT COMPLEX NYT 79€ (norm.95€) 
muokkaa tehokkaasti kaulaa ja decolteeta kiinteämmäksi ja tasaisemmaksi.

Vastusta auringon haittavaikutuksia

Tarjoustuotteiden tarkoitus ei ole tuputtaa tai väkisin myydä tarpeetonta tavaraa, vaan tarjota asiakkaiden hyvinvointia ja ihonhoitoa parantavia tuotteita edulliseen hintaan. Suunnittelen aina tarkkaan, mitkä tuotteet tarvitaan juuri kyseisenä vuodenaikana tai mitkä täydentävät aikaisempia tarjoustuotteita. Usein myös ihan kohdennan mielessäni, ketkä asiakkaistamme tarvitsisivat juuri tämän tuotteen. 
Tällä hetkellä tärkeintä on suojata ihoa auringolta ja vähentää sen ihoa tuhoavaa vaikutusta. Ensisijaisesti siihen tarvitaan aurinkosuojallinen päivävoide ja se on Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 NYT 57€ (69€). Dynamic Skin Recovery sk 50 on monen asiakkaamme suosikkipäivävoide useamman kesän ajalta. Se ei ole pelkästään aurinkovoide, vaan siinä on tehokas kiinteyttävä ja elvyttävä voidepohja.
Toinen tärkeä suojaava voide on TOTAL EYE CARE sk 15 NYT 38€ (47€) silmänympärysvoide kevyellä aurinkosuojalla. Tässä voiteessa on valoa taittava mineraalipigmentti, joka ei ole väriaine, vaan tulee raaka-aineista ja se neutralisoi silmänympäryksen tummuutta ja turvotusta. Myös silmänympärysrypyt ja kuivuus vähenevät Total Eye Caren vaikutuksesta. 
Silmien pilkettä korostamaan meillä on ripsivärikin tarjouksessa eli Xtreme Lashes LENGTH & VOLUME MASCARA NYT 32€ (42€). Kevään aikana tämä ripsiväri on tullut erittäin suosituksi enkä sitä ihmettele, koska se on laadultaan erinomainen. Se lähtee hyvin puhdistusmaidolla pois, mutta ei päivän mittaan valu tai karise. Esimerkiksi iS Clinicalin Cleansing Complex puhdistusgeeli poistaa tämän ripsivärin oikein hyvin. Laita pieni määrä puhdistusgeeliä kostutettuun vanuun ja pyyhi silmämeikki pois ennen muuta kasvojen pesua.

Aurinkosuojan lisäksi tarvitaan korjaavaa hoitoa

Pelkkä hyvä aurinkosuoja ei riitä pitämään ihoa hyvässä kunnossa, vaikka suojaus on hyvin tärkeää. Antioksidanttipitoiset hoitotuotteet korjaavat uv-säteilyn aiheuttamia soluvaurioita ja niillä on hyvin suuri merkitys ihon vanhenemisen ehkäisyssä.
Tarjouksessa on iS Clinicalin SUPER SERUM NYT 85€ (107€), jonka valitsin tarjoukseen juuri sen korjaavan vaikutuksen vuoksi. Super Serumia käytetään joka aamu sekä ilta ensimmäisenä puhtaalle iholle ja vasta sen päälle hoitovoide. Esimerkiksi aurinkosuojallisen päivävoiteen alla Super Serum toimii oikein hyvin. Tämä seerumi ylläpitää kollageenisäikeiden joustavuutta ja kiihdyttää kollageenisynteesiä, joten se on erityisen tehokas kiinteyttäjä. 
iS Clinicalin RENEW AND REPLENISH DUO NYT 130€ (norm.228€) on nyt lähes puoleen hintaan, mutta kannattaa olla nopea, koska pakkauksia on vain pieni erä. Pakettiin sisältyy voimakaksikko TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUE kuorintavoide ja REPARATIVE MOISTURE EMULSION hoitovoide. Kuorinta on aivan välttämätön, jotta iho pysyy hyvässä kunnossa. Tri-Active Exfoliant Masque sopii hyvin ohuelle couperosa-ihollekin, koska ilman kuorintaa iho alkaa tukkeutumaan ja hilseilemään. Kuorinnan jälkeen muut hoitoaineet vaikuttavat paljon paremmin ja esimerkiksi Reparative Moisture Emulsion silottava vaikutus tulee hyvin näkyviin.
Minulla on aina suurin huoli ihmisten kaulan ja decolteen hoidosta. Todella usein kaulan iho laiminlyödään kokonaan ja sitten ihmetellään, miksi kaula on ryppyinen ja decolteen aurinkoihottuma kiusaa. iS Clinicalin NECK PERFECT COMPLEX NYT 79€ (95€) on ollut tilanteen pelastus. Tämä nopeasti imeytyvä geeli on aiheuttanut suurta ihastusta, koska sen napakoittava vaikutus näkyy nopeasti. Jo 2-3 viikon käytön jälkeen kaulan iho on vähemmän roikkuva ja se tuntuukin jäntevämmältä. Itse koen, että pää pysyi paremmin pystyssäkin ja ihon epätasaisuus hävisi.


iS Clinicalin SUPER SERUM ADVANCE+ NYT 85€ (norm.107€) 
on erityisen tehokas kiinteyttäjä.


Huomatkaa, että nämä tarjoukset ovat voimassa 14.6 asti.

Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi14:32

    Moikka! Onko Calm water gel huomattavasti kevyempi kuin Skin smoothing cream? Olen käyttänyt Skin smoohing cream:ä talvella, ja nyt iho kaipaisi kevympää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä Calm Water Gel on selkeästi kevyempi kuin Skin Smoothing Cream. Calm Water Gel on lähes geelimäinen, mutta erittäin kosteuttava. Suosittelen kokeilemaan, koska se on hyvin miellyttävä tuote.


      Inkeri

      Poista
    2. Anonyymi11:12

      Kiitos vastauksesta :) ihoni on siis aikuisiän akneen taipuvainen, ja tuo voide tulisi yökäyttöön.

      Poista
    3. Siinä tapauksessa tuo Calm Water Gel on erinomainen valinta. Se ei sisällä mitään rasva-aineita, mutta runsaasti kosteutta ja se imeytyy hetkessä.
      Suosittelen kokoeilemaan.

      Inkeri

      Poista