keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Marin lempiputsari

Yleensä kokeilemme Marin kanssa uusia tuotteita yhtä aikaa ja keskustelemme moneen kertaan, onko tuote sopiva meidän asiakkaille. Käymme läpi myös kaikki Dermalogican ja iS Clinicalin uutuudet emmekä välttämättä ota niitäkään kaikkia myyntiin, ellemme niistä pidä.


ACTIVE CLAY CLEANSER on talineritystä tasapainottava, mutta ei ihoa kuivattava.


Active Clay Cleanser on uusi puhdistustuote

Dermalogicalle tuli uutuustuote puhdistukseen nimeltään ACTIVE CLAY CLEANSER 41€ ja se on osoittautunut loistokeksinnöksi. Tavallaan se tuli vanhan rasvaisen ihon puhdistusaineen tilalle ja se on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle normalisoimaan talineritystä. Tuo aikaisempi Dermal Clay Cleanser oli erityisen suosittu rasvaisilla ja acne-ihoilla, mutta tämä uutuus auttaa myös pintakuivan ihon epäpuhtauksiin. 
Mari kokeili tätä uutuutta muutamaa viikkoa minua ennen ja harvoin näen hänet niin innoissaan uudesta tuotteesta. Olenhan jo aikaisemminkin kertonut, että olemme kumpikin todella epäluuloisia uutuuksia kohtaan ja meitä on vaikea miellyttää. Nyt minullakin oli odotukset korkealla, kun näin miten tyytyväinen Mari oli tähän uuteen Active Clay Cleanseriin. 
Onkin pakko myöntää, että sepä onkin harvinaisen hyväntuntuinen talineritystä tasapainoittava puhdistustuote. Suurin virhe rasvoittuvan ihon hoidossa on liian kuivattavat puhdistusaineet, mutta tämä Active Clay Cleanser ei kuivata pintakuivaakaan ihoa.


Tehokkaat vaikutusaineet normalisoivat ihon toimintaa

Active Clay Cleanser sisältää japanin hiiltä, mikä imee itseensä ylimääräistä rasvaa ja muita epäpuhtauksia. Dermalogican kehittämät prebioottiset vaikutusaineet tukevat ihon omia tulehdusta ehkäiseviä mikrobeja ja sillä tavoin vähentävät finnien syntymistä.
Kaoliini puhdistaa huokosia ja supistaa niitä niin, että ihosta tulee tasainen ja siistin näköinen. Aloe vera on rauhoittava sekä kosteuttava raaka-aine ja se tekee myös raikkaan viileän tunteen iholle.
Oma rutikuiva ihoni ei takuulla tarvitse rasvaisen ihon putsaria, mutta tämä Active Clay Cleanser on niin tyystin erilainen, että voisin sitä itsekin käyttää silloin tällöin. Tarkoitus onkin, että kaikki ihotyypit voivat ottaa Active Clay Cleanserin käyttöön silloin, kun iho jostain syystä rasvoittuu ja finnit nousevat esiin.
Erityisen tarpeen tämä tehokas puhdistustuote on nyt, kun ihmisillä on monenlaista stressiä, joka useimmiten ilmenee finneinä ja näppylöinä. Monella nelikymppiselläkin hormonitoiminta aiheuttaa rasvaisuutta määrätyssä vaiheessa kuukautta ja juuri siihen kohtaan Active Clay Cleanser on hyvä apu. Samoin kesähelle ja hikoilu voivat nostaa ihon pintaan hikiryhelmää ja siinäkin tehokas tulehdusta vähentävä Active Clay Cleanser auttaa.
Suosittelenkin, että kaikki, jotka saavat edes välillä finnejä ja näppylöitä hankkisivat Active Clay Cleanserin satunnaiseen käyttöön. Jatkuvassa käytössä Active Clay Cleanser korjaa sekaihon ja rasvaisen ihon toimintaa ja vähentää kiiltoa ja epäpuhtauksia.


Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti