keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

Huh huh hellettä!

Nyt on luvattu hyvin helteistä viikkoa ja se tuo lisävaatimuksia ihonhoitoonkin. Pelkästään aurinkovoiteet eivät suojautumiseen auta, vaan nyt kannattaa pysyä sisätiloissa kuumin aika eli klo 11-15 ja muista myös juoda riittävästi.


BIOLUMIN-C SERUM NYT 63€ (78€) on aivan erinomainen tuote hellepäiville.


Ohuet ja raikkaat tuotteet ihonhoitoon

Näin helteiseen aikaan on parasta hankkia geelimäisiä kevyitä ja hyvin imeytyviä hoitotuotteita varsinkin yökäyttöön. Yöllä usein kasvot ja päänahka hikoilevat voimakkaasti eikä ole kiva, jos rasvainen voide valuu kasvoilla. Vaihdevuosi-ikäiset kokevat tätä yöhikoilua oli vuodenaika mikä tahansa, joten nämä ohjeet toimivat heillekin.
Aivan ihana yövoide helteelläkin on Dermalogican SOUND SLEEP COCOON (78€), joka on ohut geeli ja sopii kaikille ihotyypeille. Siinä on raaka-aineena santelipuu-laventeli-patsuliöljy, jonka tuoksu vaikuttaa stressihormonin tuotantoa vähentävästi. 
Toinen raikas geelivoide on Dermalogican CALM WATER GEL (46€), josta käytetään nimitystä vesivoide. Se on vielä kevyempi kuin Sound Sleep Cocoon ja sitä kannattaa käyttää myös aamuisin meikin alle. Calm Water Gel on mieleinen myös miehille ja nuorille. 
Hoitosuihkeet ovat helteellä ihan mahtavia virkistäjiä. Nyt uudestaan myyntiin tullut Dermalogican ULTRA CALMING MIST (34€) rauhoittaa punoitusta ja siinä on myös couperosaa ja ruusufinniä ehkäiseviä vaikutuksia. Toinen raikastava hoitosuihke on Dermalogican ANTIOXIDANT HYDRAMIST (46€), joka on erittäin kosteuttava ja korjaa uv-säteilyn haittoja. Hoitosuihketta voi pitää jääkaapissa ja suihkauttaa pitkin päivää kylmää sumua kasvoille ja miksi ei myös olkapäille ja käsivarsiin. Näitä suihkeita voi käyttää myös meikin päälle sekä viilentämään kuumottavia kasvoja.


Hikoilu kuivattaa

Hikoilu kuivattaa vielä lisää kuivaa ihoa ja rasvaisella iholla se taas lisää tulehdusta aiheuttavien bakteereiden toimintaa. Hyvä tuote normalisoimaan ihon omaa suojabarriääriä on nyt tarjouksessa oleva Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM NYT 63€ (78€). Tämä runsaasti c-vitamiinia sisältävä seerumi on aivan erinomainen näille helleviikoille. Antioksidanttinen c-vitamiini korjaa uv-säteilyn haittoja ja hidastaa ihon vanhenemista. Samalla se myös kirkastaa ihon väriä.
BioLumin-C Serum sopii ihan kaikille ihotyypeille ja se on myös hyvin imeytyvä geelimäisen koostumuksensa vuoksi. Rasvaisemmalla iholla se käy yöhoidoksi jopa yksinään kesän kuumimpaan aikaan. Samoin sen voi käyttää päivätuotteena Dermalogican SKIN PERFECT PRIMERIN sk 30 NYT 39€ (49€) alla. 
Kumpikin tuote on tarjouksessa maanantaihin 29.6. asti, joten kannattaa olla nopea. Tuo Bio-Lumin-C seerumi ehti meiltä jo kertaalleen loppua, mutta nyt sitä taas on ja yritin tilata sitä nyt tarpeeksi suuren erän. 
Rasvaiselle ja helposti finneistä kärsivälle aikuiselle iholle erinomainen ja edullinen hoitotuote on meidän verkkokaupan OUTLETISSA oleva Muradin BLEMISH &WRINKLE REDUCER ANTI-AGING SERUM NYT 29€ (68€). Se torjuu tulehdusta aiheuttavien pöpöjen toimintaa, hidastaa talineritystä ja supistaa huokosia. Samalla se kiinteyttää ja kosteuttaa. Tämä tuote on outletissa pakkauksen muuttumisen vuoksi ja näitä ei ole enää montaakaan jäljellä. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti